Yatırım için Alemdağdan ev alın, almazsanız ciddi pişman olursunuz:D
Printable View
Yatırım için Alemdağdan ev alın, almazsanız ciddi pişman olursunuz:D
Arkadaşlar ilk önce satışlar ucuz daireler el altından daha önceki müşterilere ve yakın çevreye satılır sonrada reklama çıkılır bu akşam eski reklamlar ile birlikte reklamlara çıkmaya başlıyoruz ocak 10 kadar bu şekilde devam edeceğiz ocak 10 reklamlara çıkmamız ile 3 gün içinde tüm dairelere tükenecek ve ve fiyatlar %35 artmış olarak alma imkanınız olacak son son yazıyorum siteye sonra alamadık fırsat kaçtı falan kabul etmiyorum :) ben elimden geldiğine siz arkadaşlarıma yardımcı olduğumu düşünüyorum.
taksıt seceneklerı neler ona gore kendımızı ayarlıyalım
edit: 8 sayfada buldum
emre senin hakkında güzel şeyler duyuyorum hep ALLAH gönlüne göre versin kardeşim güzel işe vesile oluyosun..
HAdi hayırlı olsun...:)
Adanada yokmu yaw daireniz:D
tv de reklamlar dönmeye başladı. 10 ocakta satışa sunuluyor, son şanslar :)
Antalyada da istiyoruz?
Arkadaşlar satışlar hızla devam ediyor ciddi almak isteyen arkadaşları satış ofisine davet ediyorum birer birer bilgi veremiyorum ilgilenemiyorum özür dilerim ailemizde bir sağlık problemi var şu an o yüzden affınıza sığınıyorum fiyatlar gerçekten çok uygun ve makul ödeme seçenekleride aynı şekilde 2 günde 254 daire satıldı bile teşekkür ederim.
innovia 3 ün satışları ne zaman başlayacak ve fiyatları ne zaman belli olacak acaba ?
Bir arkadaşım iş için İstanbula yerleşiyorda küçük bir daire arayışına girdi yavaş yavaş
Siteyi gösterdim beğendi , merak ediyor
edit : broşürü şimdi gördüm
http://www.yesilinsaat.com.tr/KAMPAN...I_12022010.jpg
ben daire sahibi falan olamam abi :D alabilen arkadaslara hayırlı olsun.
emre bey reklamlarınız tvlerde donuyor siz burdan tech ailesini direkt olarak ev sahibi yapmaya cabalıyorsunuz takdir ediyorum sizi:) hayırlı satıslar...
emre internet reklamlarıyla ilgili pm den bilgi gönderebilirmisin
teşekkürler
Arkadaşlar 3 etap toplam 3500 daire kampanyası 10 ocakta başladı ve 1800 daire satılmış durumda kampanya devam ediyor fakat reklamlarda gördüğünüz rakamlara daire falan kalmadı geldiğinizde farklı rakamlar ile karşılaşırsınız o min fiyattaki daireler giriş katlar vs idi artık bitti.
3.etaptan aldık hayırlısı...
techturkey üyelerine indirim yapın komple bi blok bizim üyelerden oluşsun :D
garajı düşünemiyorum
Antalyada niden yok ya böle iş adamları sitemize üye :)
Emre, and. yakasında bir inşaatın yok mu?