Şaka bir yana daire isteyen arkadaşlar toplansın ciddi almak isteyenler için 100 daireyi bulursa özel kampanya ve ödeme seçeneği çıkartacağım söz veriyorum.
Printable View
Şaka bir yana daire isteyen arkadaşlar toplansın ciddi almak isteyenler için 100 daireyi bulursa özel kampanya ve ödeme seçeneği çıkartacağım söz veriyorum.
abi banada lazım bi tane artık evlenme zamanım geliyor :D
beylikdüzünde yeni ev aldık ama buda kaçırılmıycak bi fırsat
hemen gelip almak lazım :)
toplu alım gibi bi durum olursa bende katılırım..
Büyükler bole demeyin derler..((:
neydi işin bide abi deme ALLAH aşkına ya
ya ne bilim bana 20 sene önce abi gelmişsin abi gidiyor işte benim için problem değil ama kendini yaşlı hissettiriyorsam ayrı :D bakanlıklara çalışan bi reklam ajansının satın alma & pazarlama departmanlarından sorumlu gn. müdür yardımcısıydım ama garip siyasi işlerdi işte bi anda yok olduk...
pardon ya Faruk ben bu kardeşimin üye hesabı açıkmış.
....:beuj:
Emre , ev için seni bir rahatsız edecegim bir ara aile ile bir görüşüp. Detaylıca bir konuşmak istiyorum müsait olduğunda.
Bu arada Faruk seni de bu ara sık sık görüyorum , Yıldırım'da Fatih 'te falan ,tanışalım bir ara :)
her akşam yıldırımdayım zaten gördüğün zaman kes önümü :D
100 daire almak iteyen çıkarsa buradan Techturkey Tuners Residance yapılır toplanıp :) Dış cepe s2000 fümesi, iç mekanlar carbon-granit :hahaha:
Şaka bir yana bir ara daha topraktayken büyük projeler bitiyordu sanırım işler durgun ama ağaoğlu çoşmaya devam ediyor Ataşehir yeni bölgedeki evler 600'den başlıyor,
ev bulmuşken almak lazım.
Ben 30-40 lira arası olursa daire almak isterim. Listeye yazın beni.
Bu zor bir şey değil herkes bastırsın 4 taksit de parayı bir yer belirlensin arsası alınıp üstüne maliyetine 100 dairelik bir residence yapıyım teslim ediyim size bunu ticarete bile dökersiniz sonra yere göre değişir atıyorum bunu beylikdüzünde isterseniz m2 maliyeti 1200 TL yani 100m2 120.000 TL (25m2 den 4 tane 1+1 daire çıkar siz tanesini 60,000 TL sına satarsanız 60,000 X 4= 240,000 TL sı yani %100 kar hesap ortada.
:D Bana yeni titan zincirini kurdurtacaksınız.:D:D:D