User Tag List

Sayfa 15/53 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
1002 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay 1 2 hafta önce mudanya-bursa istikametinde gercekleşiyor
    ewden çıkmısım hatunla ayrılmısım kafa kazan gibi

p- hayırdır la bu saatte_?
    b- Hatundan ayrıldım kankama gidiom
    p- Alkolda var demi la_?
    b- Yok aldım burda kankada içicem
    p- S...tr git sabah olmuş içicekmiş
    b- gidiyom bak
    p Lan git...

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağdat caddesinde arbayla sakin sakin gidiyorum yanımda kız arkadaşımda var. aynadan ufak ufak yaklaşan bir polis arabası gördüm neyse sonra yanıma gelince megafonla dot dot yaptı baktım:
    Ben: sağamı çekiyim ?
    Polis: yok arabaya bakıyoruzda , bir gazlasana şurda
    ben: abi ceza yemeyelim şimdi beni test mi ediyosun ?
    Polis: yok yok gazla yolda boş zaten.

emir büyük yerden olunca gazladım gittim ve ardında yavaşladım ki yanıma gelsin diye. baktım yaklaştı yaklaşsı ve megafondan Eyvallah. diyip sol sokağa girdi baya gümüştüm.
    74 model sehpa...

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağdat caddesinde arbayla sakin sakin gidiyorum yanımda kız arkadaşımda var. aynadan ufak ufak yaklaşan bir polis arabası gördüm neyse sonra yanıma gelince megafonla dot dot yaptı baktım:
    Ben: sağamı çekiyim ?
    Polis: yok arabaya bakıyoruzda , bir gazlasana şurda
    ben: abi ceza yemeyelim şimdi beni test mi ediyosun ?
    Polis: yok yok gazla yolda boş zaten.

emir büyük yerden olunca gazladım gittim ve ardında yavaşladım ki yanıma gelsin diye. baktım yaklaştı yaklaşsı ve megafondan Eyvallah. diyip sol sokağa girdi baya gümüştüm.
    Benzeri ni ışıklarda görmüştüm.Bekliyoruz otobüste ayakta yeşil yancak diye.Ortada 6 serisi solda polis arabası yaz mevsimi olduğu için camlar açık konuşma duyuluyor.
    P:hayırlı olssun kaça aldın
    A:şu kadar bin
    P çok para yav ne iş yapıyon
    A:ticaret
    P:gaz ver bakemm
    A:vınn vınn
    Sonrasında 6 gözden kayboldu belediye otobüsü ile yakalayamadık.

batikaan
    Misafir
    Sene 2007'ydi sanırım. Gece dışarı çıkalım dedik, neyse içtik eğlendik falan kız arkadaşımla tekrar Bodrum'dan Turgutreis'teki yazlığa geçiyoruz. Saat sabah 04.30 civarı. Yol bomboş, b,r allahın kulu yok. Polis öyle bir sotelemişki ekip arabasını, nerde desen kendi bile gösteremez zırt diye atladı önüme durdurdu. Sonrası şöyle;

P: Evraklar
    B: Tabi buyrun
    P: Alkol var mı ?
    B: Eveet biraz var
    P: O zaman bir üfletelim
    B: E napalım üfleyelim
    P: Buyrun gelin dedi.

Ekip arabasının yanına gittik. İyi polis kötü polis davaları başladı.

P1: Amirim arkadaş alkollüymüş, üfletelim mi ?
    P2: Üflet üflet de bu saatte yaya yollayalım eve, tatilleri zehir olsun (psikolojik baskıya bak sen)
    P1: Amirim, genç bunlar. Tatile gelmişler zehir olmasın.
    P2: Sen üflet yaaa ! Naapcaksın, babası mısın ? Kendi düşünseydi.

İyi polis pipeti takarken hala söyleniyor.

P1: Bak kardeş tatil zehir olmasın, içmişsin etmişsin, alıcaz ehliyetini kız arkadaşına rezil olursun.

Rüşvet vermeyeceğim ya inat ettim.

B: Yapacak başka birşey yok amirim, bizim baba hede hödö eğer duyarsa böyle birşey olduğunu buraya kadar heryeri yaka yaka gelir

P1: Baban kim senin ?
    B: Salla ya, konu babam diil. Sen üflet bizde çaremize bakalım.

Polis dayanamadı üfletti. 0 promil hakkaten bildiğin sıfır promil çıktı :S Ben bile şaşırdım.

P1: Birader, sen benle taşşak mı geçiosun ?! :@
    B: Yok memur bey walla içtim

Adam şok :S

P1: Ya birader bas git, gece gece bizle oyun oynama

Mevzuya bak zorla alkollü çıkmaya çalıştım polise ))

batikaan
    Misafir
    Bu da başka bir zamandan,

Yıl 2004 ÖSS'ye girilmiş ve gece içmeye gidilmiş.. Bilkent'te ***** bir gece kulübü var oradan dönülüyor. Milli kütüphane'nin orada çevirme yapılıyor. İki arabayız, ben sadece bir mojito içtim diğer arabadakiler fenaaaa.

Çevirmeye girdik, evraklar falan filan. Arabayı görünce polis;

P: Senin baban milletvekili m ?
    B: Yooo.
    P: Alla alla çok garip, geçenlerde adı seninle aynı olan bir arkadaşın ehliyetini alkol yüzünen aldık, arabasınıda bağladık. Babası milletvekiliymiş, gözünün yaşına bakmadık
    B: İyi olmuş ipneye (bu arada birinin benimle aynı ismi taşıma ihtimali milyonda 1 )
    P: Baba ne iş yapıyor senin ?
    B: Devlet memuru
    P: Alla alla :S nerede çalışıyor ? Bizde 21 yıldır devlet memuruyuz ama bu arabanın yanında geçemedik.
    B: İnşallah daha güzelleri senin olur.

Adam iyice kıllandı zaten.

P: Eğlenceden galiba, böyle kızlarla falan, alkolde vardır şimdi.
    B: Evet var.
    P: Ne içtin ?
    B: Mojito
    P: O ne lan ?
    B: Bi tür şekerli romlu bi içki
    P: Laannn yürü git, daha doğru düzgün içkiler içip gel karşıma

Herkes kopaarrr, polis arkadaki arabaya yönelir, ben atladım hemen arabadan, ya bu arkadaşta benimle, kasmasak boşu boşuna şimdi ?

P: Bu da mı o dediğinden içti ?
    B: Evet, evet mojito içti.
    P: Yaw gardaş angarada ya rakı içecen ya bira morino ne ya )) Hadi gidin evinize kızlarla ne yapıyorsanız yapın )

YUSUF
    Misafir
    1 ay önce felan

FF kenara çek

p: arabanda egzost var
    b: evet var abi
    p: bas gazına bakıyım
    b: 8500rpm
    p: bağlıyorum aracını

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba ilginç olaylar olmuş ii de muhabbetler olmuş benim yaşadığım olay var

Vardiyalı çalıştıgım için yazın eve giderken 4-5 bira aldım birde Redbull eve gidiyordum bir baktım çevirme
    Polis:İyi geceler
    Ben :saolun
    Polis : Alkol varmı?
    Ben: Var
    Polis : Hönk oldu
    Ben :Buyurun dedim (yan koltuk üzerinde bulunan poşetteki şişeleri uzattım)
    Polis : dalgamı geçiyorsun
    Ben : yok abi sen sordun ben cevapladım
    Polis : sana ceza yazardım amma neyse üfle bakalım
    Ben : üflerim ve bir şey çıkmaz
    Polis : hadi bakalım yırttın
    Ben: eywallah abi iyi avlar
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim karnıma ağrılar sokan 2 dialog;

P: Üfleyin
    Üfleyemem abi
    P: neden üfleyemezsin, üflesene şunu
    abi üfleyemem, benim üfleyemez raporum var doktor verdi.

P:üfleyin
    yooo yo yo yo benim plastiğe alerşim var üfleyemem!
    K.

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde başıma gelen olayı anlatayım bende arabamı satmaya karar verdim o akşam arkadaşların yaptığı fotoğraf çekimine gidemedim nabalım nabalım arkadaşın bol pikselli telefonuyla çekim yapalım dedik.sonra aklımıza yeni açılan bi hastanenin otoparkı geldi ışıklar mekan falan hoşumuza gitmişti hadi gidelim bari orda kendimiz 1 2 fotoğraf çekelim dedik.sonra nerden geldiyse aklıma orda çalışan çok sevdiğimiz bi abimiz var hatırı geçer onu bulduk kahvede " abi biz senin çalıştığın hastanenin otoparkında fotoğraf çekicez bu aralar sıkıntılı biraz var mı güvenlikte tanıdığın falan " dedik oda " var var siz benim adımı verin hepsi tanıyor zaten problem olmaz rahat rahat çekersiniz " dedi ve EKLEDİ " bak güvenlikle konuşmadan girmeyin sıkıntı olabilir " dedi. ***** daha tam olarak açılmamış bi hastane neyse biz bastık gittik baktık sağda solda güvenlik falan yok aradık biraz sonra bulamayınca daldık içeri koca otoparkda 2 3 tane araba var arabaları görünce bizde sıkıntı olmaz diye başladık çekimlere neyse çektik ettik saatte geç olmuştu dönelim artık diyerek çıktık ordan oturduğumuz yere max. 3 4 km uzaktayız yeni açılan dümdüz bi yol var 2 lamba arası max 500 metre yoktur son lambalara gelmeden bi oturalım stresimizi atalım dedik 1 2 3 yaptım 4 e atamadan son lambalardan geçip mahalleye geldik çektik caddede arkadaşla oturuyoruz daha 1 2 dk geçmeden siviller geldi beyaz bi connectle camlar zifir gibi tabi biz anladık sivil olduklarını neyse önümüzü keser bi çapraz yanaştı 4 kişi indi arabadan apar topar biz afalladık tabi sonraki diyaloglar şöle gelişti :

p : gençler terörle mücadele. inin arabadan hemen
    b : hayırdır abi noldu bilmeden bişey mi yaptık
    p : in in in kaldır ellerini (arkadaşa)sende kaldır
    b : haydaaaa akşam akşam noldu abi
    2 polis bizle uğraşıyor diğerleri arabanın içine falan bakınıyorlar
    p : bagajı aç hemen çabuk
    b : tabi açayım abi valla biraz karışık bagajda ıvır zıvır çok
    p : aç aç bakalım kimlikleri de alalım
    b : buyur abi
    bagajın altını üstüne getirdi stepneyi bile söktürüp heryere baktı koltuklar koltuk altları vs
    b : abi suçumuz ne hayrola ne yaptık ne oluyor
    p : birazdan ekipler gelince anlarsınız bize anons geçildi nöb. em.müd.yrd. tarafından bizde bilmiyoruz tam olarak
    b : haydaaa akşam akşam abi bi yanlışlık falan olmasın
    derken 4 ekip arabası hızlı bi şekilde önümüz arkamız her tarafa yanaştı memurlar apar topar indi arabadan
    gelen polislerden biri : iyi görevler arkadaşlar çıktı mı şüpheli herhangi birşey araçtan üstlerinde vs vs ?
    p : yok herhangi bişey çıkmadı gbt leride temiz ne yapalım şimdi
    ilk gelen sivillerden birisi koluma girip ekip arabasına götürdü içerde aynen şu diyalog geçti
    p : oğlum ne yaptınız siz söleyin bakalım
    b : abi bişey yapmadık ya şu yeni açılan hastanenin otoparkında arabanın fotoğraflarını çektik arkadaşların yanında bi çay içip evlere kaçalım dedik öle arkadaşları bekliyoduk caddede.he bide 2 lamba arasında birazCIK bastık
    p : lan oğlum manyak mısınız ne işiniz var hastanenin otoparkında git yeşillikte barın diskonun önünde çek fotoğrafı
    b : ışıklar falan güzel abi ne bilim... (afalladım tabi ben )
    p : tamam olan oldu artık yapcak bişey yok otoparka izinsiz girdiğiniz için şüphelenmişler herhalde.memur arkadaşları çağırdık trafik ufak bişeyler yazıp yollar sizi
    b : abi trafik falan yapma akşam akşam ne gerek var iyice reklam olduk zaten millete
    p : oğlum adam gibi yerde fotoğraf çekseydiniz sizde bana mı sordunuz oraya girerken?!?!?
    b : iyi abi napalım
    p : ufak bişeyler yazdırıp yollatırım in şimdi aşşa git arabanın yanında bekle kimseye de burda konuştuklarımızı söleme
    b : tamam abi
    diyip indim zaten 5 10 dk geçmeden trafik geldi diğer ekipler dağıldı sivil amcalar SAĞOLSUNLAR trafiğin yanındayken " arkadaşlara en ufağından yaz akşam akşam bi yanlış anlaşılma oldu bu seferlik böle olsun " dedi ve gitti.trafikçiler zaten hiç arabadan bile inmeden yazdı 66 lirayı verdi imzaladık bastı gittiler.o gecenin fotoğraf çekimi bize 66 liraya patladı..
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batikaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sene 2007'ydi sanırım. Gece dışarı çıkalım dedik, neyse içtik eğlendik falan kız arkadaşımla tekrar Bodrum'dan Turgutreis'teki yazlığa geçiyoruz. Saat sabah 04.30 civarı. Yol bomboş, b,r allahın kulu yok. Polis öyle bir sotelemişki ekip arabasını, nerde desen kendi bile gösteremez zırt diye atladı önüme durdurdu. Sonrası şöyle;

P: Evraklar
    B: Tabi buyrun
    P: Alkol var mı ?
    B: Eveet biraz var
    P: O zaman bir üfletelim
    B: E napalım üfleyelim
    P: Buyrun gelin dedi.

Ekip arabasının yanına gittik. İyi polis kötü polis davaları başladı.

P1: Amirim arkadaş alkollüymüş, üfletelim mi ?
    P2: Üflet üflet de bu saatte yaya yollayalım eve, tatilleri zehir olsun (psikolojik baskıya bak sen)
    P1: Amirim, genç bunlar. Tatile gelmişler zehir olmasın.
    P2: Sen üflet yaaa ! Naapcaksın, babası mısın ? Kendi düşünseydi.

İyi polis pipeti takarken hala söyleniyor.

P1: Bak kardeş tatil zehir olmasın, içmişsin etmişsin, alıcaz ehliyetini kız arkadaşına rezil olursun.

Rüşvet vermeyeceğim ya inat ettim.

B: Yapacak başka birşey yok amirim, bizim baba hede hödö eğer duyarsa böyle birşey olduğunu buraya kadar heryeri yaka yaka gelir

P1: Baban kim senin ?
    B: Salla ya, konu babam diil. Sen üflet bizde çaremize bakalım.

Polis dayanamadı üfletti. 0 promil hakkaten bildiğin sıfır promil çıktı :S Ben bile şaşırdım.

P1: Birader, sen benle taşşak mı geçiosun ?! :@
    B: Yok memur bey walla içtim

Adam şok :S

P1: Ya birader bas git, gece gece bizle oyun oynama

Mevzuya bak zorla alkollü çıkmaya çalıştım polise ))
    ahahahah supermış ya

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kenzai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde başıma gelen olayı anlatayım bende arabamı satmaya karar verdim o akşam arkadaşların yaptığı fotoğraf çekimine gidemedim nabalım nabalım arkadaşın bol pikselli telefonuyla çekim yapalım dedik.sonra aklımıza yeni açılan bi hastanenin otoparkı geldi ışıklar mekan falan hoşumuza gitmişti hadi gidelim bari orda kendimiz 1 2 fotoğraf çekelim dedik.sonra nerden geldiyse aklıma orda çalışan çok sevdiğimiz bi abimiz var hatırı geçer onu bulduk kahvede " abi biz senin çalıştığın hastanenin otoparkında fotoğraf çekicez bu aralar sıkıntılı biraz var mı güvenlikte tanıdığın falan " dedik oda " var var siz benim adımı verin hepsi tanıyor zaten problem olmaz rahat rahat çekersiniz " dedi ve EKLEDİ " bak güvenlikle konuşmadan girmeyin sıkıntı olabilir " dedi. ***** daha tam olarak açılmamış bi hastane neyse biz bastık gittik baktık sağda solda güvenlik falan yok aradık biraz sonra bulamayınca daldık içeri koca otoparkda 2 3 tane araba var arabaları görünce bizde sıkıntı olmaz diye başladık çekimlere neyse çektik ettik saatte geç olmuştu dönelim artık diyerek çıktık ordan oturduğumuz yere max. 3 4 km uzaktayız yeni açılan dümdüz bi yol var 2 lamba arası max 500 metre yoktur son lambalara gelmeden bi oturalım stresimizi atalım dedik 1 2 3 yaptım 4 e atamadan son lambalardan geçip mahalleye geldik çektik caddede arkadaşla oturuyoruz daha 1 2 dk geçmeden siviller geldi beyaz bi connectle camlar zifir gibi tabi biz anladık sivil olduklarını neyse önümüzü keser bi çapraz yanaştı 4 kişi indi arabadan apar topar biz afalladık tabi sonraki diyaloglar şöle gelişti :

p : gençler terörle mücadele. inin arabadan hemen
    b : hayırdır abi noldu bilmeden bişey mi yaptık
    p : in in in kaldır ellerini (arkadaşa)sende kaldır
    b : haydaaaa akşam akşam noldu abi
    2 polis bizle uğraşıyor diğerleri arabanın içine falan bakınıyorlar
    p : bagajı aç hemen çabuk
    b : tabi açayım abi valla biraz karışık bagajda ıvır zıvır çok
    p : aç aç bakalım kimlikleri de alalım
    b : buyur abi
    bagajın altını üstüne getirdi stepneyi bile söktürüp heryere baktı koltuklar koltuk altları vs
    b : abi suçumuz ne hayrola ne yaptık ne oluyor
    p : birazdan ekipler gelince anlarsınız bize anons geçildi nöb. em.müd.yrd. tarafından bizde bilmiyoruz tam olarak
    b : haydaaa akşam akşam abi bi yanlışlık falan olmasın
    derken 4 ekip arabası hızlı bi şekilde önümüz arkamız her tarafa yanaştı memurlar apar topar indi arabadan
    gelen polislerden biri : iyi görevler arkadaşlar çıktı mı şüpheli herhangi birşey araçtan üstlerinde vs vs ?
    p : yok herhangi bişey çıkmadı gbt leride temiz ne yapalım şimdi
    ilk gelen sivillerden birisi koluma girip ekip arabasına götürdü içerde aynen şu diyalog geçti
    p : oğlum ne yaptınız siz söleyin bakalım
    b : abi bişey yapmadık ya şu yeni açılan hastanenin otoparkında arabanın fotoğraflarını çektik arkadaşların yanında bi çay içip evlere kaçalım dedik öle arkadaşları bekliyoduk caddede.he bide 2 lamba arasında birazCIK bastık
    p : lan oğlum manyak mısınız ne işiniz var hastanenin otoparkında git yeşillikte barın diskonun önünde çek fotoğrafı
    b : ışıklar falan güzel abi ne bilim... (afalladım tabi ben )
    p : tamam olan oldu artık yapcak bişey yok otoparka izinsiz girdiğiniz için şüphelenmişler herhalde.memur arkadaşları çağırdık trafik ufak bişeyler yazıp yollar sizi
    b : abi trafik falan yapma akşam akşam ne gerek var iyice reklam olduk zaten millete
    p : oğlum adam gibi yerde fotoğraf çekseydiniz sizde bana mı sordunuz oraya girerken?!?!?
    b : iyi abi napalım
    p : ufak bişeyler yazdırıp yollatırım in şimdi aşşa git arabanın yanında bekle kimseye de burda konuştuklarımızı söleme
    b : tamam abi
    diyip indim zaten 5 10 dk geçmeden trafik geldi diğer ekipler dağıldı sivil amcalar SAĞOLSUNLAR trafiğin yanındayken " arkadaşlara en ufağından yaz akşam akşam bi yanlış anlaşılma oldu bu seferlik böle olsun " dedi ve gitti.trafikçiler zaten hiç arabadan bile inmeden yazdı 66 lirayı verdi imzaladık bastı gittiler.o gecenin fotoğraf çekimi bize 66 liraya patladı..
    Bu olaylar hepimizin başına geliyor ve çok sık yaşanıyor..

Ne demek yahu bu seferlik böyle olsun? Niye ceza yiyorum ben? Hangi kanıtlanmış suça istinaden?

Ahh ahh, bir gün dişli bir avukat çıkacak bunların canlarına okuyacak..

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece çıktım sanayideyim dolandık ettik falan sonra bi polis aracı gördü bizi yol kenarında duruyordu devam ettim sonra sanayiden çıktık gidiyoruz.. sağda benzinlik vardı oraya girdik girmemizle yanımızda polis otosunun durması bir olda.

p: inin araçtan
    b:indim
    --- arkadaş araçta duruyor hala inmedi adamlar bana sarıyorlar
    p:arkanı dön arabaya yaslan
    --der demiz 2 kişi üzerime çullandı sonra arama tarama bişi bulamadılar
    b: noluyo birader
    p: kimlik ver
    b: peki
    --bekledik ettim bişi çıkmadı bu arada benim arkadaş hala arabada yatıyor
    p: senin yüzünden benzinimiz bitti takip etmek için 5 km yol geldik
    b: ne diyosunuz ya, banane benzinin de vs...
    p: valla öle benzin yok arabanın falan
    ---ordan başka yaşlı polis gelir nerelisin vs derken tamam utku sen gidebilirsin.
    p: kardeş bak senin yüzünden takip ettiğimiz adamıda kaçırdık
    b: la manyakmısın banane

bastım gittim sonra. ama gitmeden acıdım abiiiii 5 tl var onu vereyim sana da benzin e katkı olsun. diye verdim
    utku selamoğlu

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece sabaha karşı saat 04:00 civarında yaşadıgım çok ilginç bir trafik çevirmesini anlatmak istiyorum.

yolda gidiyorum az alkol var durum tehlikeli vaziyet. kenardan kenardan giderken lan bi baktım ışıklar falan korku diz boyu. hah dedim sağdan yardırayım ama çevirmenin oldugu yere gelmeden bi polis vardı köşede o öle bi baktıkı ben dönerken sağa hiç tepki vermedi lan dedim bu işte bi iş var. bi döndüm ooooo bu ne ya yolda barikat falan 2 inci çevirme... sonra durduk beklyioruz.

polis: iyi akşamlar..
    ben: iyi akşamlar..
    polis: ehliyet ruhsat..
    ben: hay hay
    polis: napıyosunuz
    ben: valla ii gidiyor, araçlan yolculuk seyir halindeyiz siz nasılsınız?
    polis: saol. alkol var mı?
    benim arkadaş cebinden bi kart çıkarttı, o ne olm dedim bişiler diyo bana tam polis uzatıcak adam görmeden dur olm napıyon sok cebine falan neyse kartı yok ettim hemen.
    ben: az alkol var
    polis: ıhhhh

önümdeki araç ilerledi sıra bize geldi. polise döndüm çekeyim mi sağa dedim

polis: al git hadi...
    ben: ehehehe abi senin için geri dönücem

çok ilginç bi şekilde 2 çekirmeden kurtulup yola devam ettim. Nasıl oldugu hatırlamıyorum
    utku selamoğlu

ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı tane daha...

evden cıktım..supercharger zamanları..catapata gıdıyorum..angoranın onunden gectım yıne 3 tane ısık var hıc bırınde durmadım ama manyak gıbı gazlıyorum yo her vıtes kesıcı yıkılıyor ortalık...beytepe kampusunun oradakı ısıklardanda tam gaz gectım 3 de kesıcı yıne catatatata gıdıyorum alttakı ısıklarda durmak ıcın dıp fren yaptım ki ne goreyım cevırme!!!! ıste o an kulagımda tek ses

YouTube - Mahsun Kirmizigül - Merdivana

ben ekıbın ve cevrılen arac sahıplerının neden kaldırımda korku ıle bekledıklerını dusunurken zar zor durdum cevırmede...

jandarma: (benı alkıslayarak) bravo hakkaten 1 km lık yolda bu kadar ceza toplamak ayrı basarı o suratle gıderken durmak cok ayrı basarı...

ben: (dumurlar dumuru mahsunun sesı kulaklarımda gıtmıyo nedense)

jandarma: sen soyle kenarda bekle ısımız uzun dedı...

ben: hassıttırrrrrrr dıyorum ıcımden neyse gectım bı sıgara yaktım..ortalık sakınledı..

jandarma arabanın etrafında donmeye basladı..bende yawru ordek gıbı onun pesınde...

jandarma: plaka yok!

ben: evet komutanım yok

jandarma: camlarda fılm var!

ben: evet komutanım var..

jandarma: 3 tane ısık ıhlalı yapmıssın...!

ben: evt komutanım yaptım..

jandarma: egzos var!

ben: evt komutanım var..

jandarma:cok hızlı gıdıyodun!

ben: evt komutanım gıdıyodum...

jandarma: e ben sana ne yapayım sımdı? bız nıye kaldırımdaydık dusundun mu?

ben: bende onu dusunuyodum komutanım neden?

jandarma: ısıklardakı ekıp yolu bosaltın cok tehlıkelı arac gelıyor dedı ondan kaldırımda duruyorduk dedı!!!!

ben: dogrudur komutanım...aman komutanım yaptık bı hata bızde memur cocu...

jandarma: bırak sımdı memur cocugunu ne yapayım ben sana onu soyle..

ben: ne dıyım komutanım vur kır parcala hakettık..

jandarma: sana kemerden ceza yazacagım ama bır daha gormeyeyım senı dedı...

ıste o an kulagımda mahsun kırmızı gul sesı gıttı yerıne

YouTube - Tarkan - Dudu geldı....bende sagdan sagdan akıllı akıllı gıttım
    bu iyiydi anlatım ve şarkılar süper sanki kaldırımdan olayı izlemiş,görmüş gibi hissettim kendimi hahahaha
    civic si sold
    civic vtı sold

RPM Race Events
    http://www.rpmraceevents.com

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corollacı Can mıydı
    Ta kendisi Çok kızmıştı ama bana

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer bir muhabbet..

İçmişiz yine..Tısıl tısıl eve dönüyoruz..Çevirmeyi gördüm..ama gidecek hiçbiryer yok..mecburen giricez..

Durdurdu..Ve diyalog başladı..

P: İyi akşamlar, ehliyet ruhsat.
    B: Abi ehliyet yok, şöyle ruhsatı vereyim.
    P: Ehliyet niye yok..Alkolden mi.
    B: Evet abi..
    P: İnin araçtan ekip otosuna geçin..

Neyse..İndik gidiyoruz..

P: Üfleyin..
    B: Abi üflemiyim..Bak 2 sene olacak..Çok başım ağrır..Şurda 15 günüm kaldı.
    P: Üfle..
    B:Abi valla üflemiyim..Bak sonra kötü olacak benim için..İşim gücüm vs..
    P: ''ÜFLE'' dedi ve alkolmetreyi resmen ağzıma soktu..Ağzımı açmasam dişlerim kırılacak..

B : Püüüüfff..
    P : 89 çıktı..Napalım şimdi..
    B : Abi bu saatten sonra yapılacak tek birşey var..Yazın cezayı..Bende sonra arkanızdan zaten görüşlerimi belirtecem..

Yazdı..Al bu ders olsun dedi..

B: Ya hadi iyi akşamlar dedim..ESP'yi kapatıp sara sara kalktım..

Arkadan megafon sesi..

P : Yavaş lan yavaş hıncını arabadan alma..

Arabanın içinde o sinirle güldürmüştü bizi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olaylar hepimizin başına geliyor ve çok sık yaşanıyor..

Ne demek yahu bu seferlik böyle olsun? Niye ceza yiyorum ben? Hangi kanıtlanmış suça istinaden?

Ahh ahh, bir gün dişli bir avukat çıkacak bunların canlarına okuyacak..
    valla biraz vukuatlı bi plakam olduğu için hiç diretmiyorum polislere tabi öncesinde bi " abi öğrenciiz " ve peşinden kurtaramazsak " okuyom ben yaaaa " patlatıp kurtarmaya çalışıyoruz yapılacak pek birşey yok aslında bizler için ama dediğin gibi dişli birileri elbet hakkını veriyordur.
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000'li senelerin başı..

RS240 plakalı Escort Cosworthleyiz.

Arabada o dönem Calibra Turbosu olan Onur, ben ve RS'in sahibi Cenk var.

Her gece rutini olan gece 2-3 gibi dışarı çıkıp turlama-dürüm yeme-fenerde çay içme atraksiyonumuzu yapmak için evden çıktık.

Dürümlerimizi yedikten sonra Fenerbahçeye indik ve çayımızı içtik. Biraz muhabbetten sonra 1-2 tur atıp dağılmak için kalktık. Fenerden yukarı çıkarken arkamıza bir akrep ( boyu kısa ama diklemesine uzun, tepesinde ışıkları olan askeri araç ) takıldı. Altımızdaki araç epey yapılı ve gürültülü olduğundan hızlı da gidemiyorduk. Akrep ise sanki inat eder gibi arkamızdan geliyor, anlamsız anlamsız tepesindeki ışıkları yakıyor, megafondan acaip sesler çıkarıyordu.

Neyse sahile döndük ve akrebi geride bıraktık. Ağır ağır devam ediyorduk. Erenköy ışıklarda yanımıza bir corvette geldi. Yanlış hatırlamıyorsam cov plaka..

Diğer yanımıza ise bir audi yaklaştı..

Eh kendi altımızdaki arabaya da güveniyoruz, 3'ümüz kalktık. Audi anında gerimizde nokta oldu. Tike virajına corvette ile kafa kafaya girdik. S'e geldiğimizde önüne geçmiştik, hiç gaz kesmeden altımızdaki aracın 4 çeker ve yol tutuş modifikasyonuna güvenerek epey hızlı bir şekilde girdik. Düzlükte de aradaki farkı açtık...

AZK'ya geldiğimizde biraz yavaşlamıştık. Çevirmeyi gördüğümüzde iyicene yavaşladık ve çevirmeye girdik.

Corvette yanımızdan hiç durdurulmadan geçti.

Çevirmede polis hepimizi arabadan indirdi. Ehliyet, ruhsat istedi. Tam ceza muhabbetine girecekti ki Fenerbahçede rastaladığımız akrep ışıklarını yaka yaka geldi.

Biz kendi aramızda "aha sıçtık" dedik... Arkamızdan geldiğine göre görmüştü muhtemelen yarıştığımızı.. E arabanın da elle tutulur yanı yok..

Akrep çevirmeye yanaştı, içerisinden 2 adam indi.

Tipleri görünce biz iyicene sıçtığımızın resmini çizmeye başladık. Polis de aynı sırada bağlama laflarını etmeye başlamıştı.

Akrepten inen adamlar hızlıca polisin yanına geldi

- Noluyor?
    Polis : Bağlayacam bu arabayı

Karadenizli ağabeyimiz karadenizli şivesiyle;

-yahu gençler yarışiii ne bağlıyorsunuz bırakın gitsin

dedi ve bizler koptuk. Polis 3-5 mırın kırın etti, tamam bırakırız sen git demeye getirdi. Akrepten inen adamlar gene karadeniz şivesiyle

- Ben sizi bilirim bırakıcaz dersin, bırakmazsın. Bırak dedim çocukları deyince

Biz hem şok hem de mutlu bir şekilde arabamıza bindik, öttüre öttüre devam edip evlerimize dağıldık...
    ne varsa karadenizlilerde var heyt be

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corolla117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarim sise ice tea
    batu gozumden yaslar geldı
    off en cok snn hıkayeye guldum yemın edıorum super kurgu zhahhaa
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)