aracım trafikten men olmuştu egsozdan ozman geçti başımdan bi olay
polis- araba nerde
ben- dışarda pembe olan
polis- yaa bu egsozsuz olur mu?
ben-abi hep ceza yazıosunuz ne yapalım
polis-bende fx coupe var düğmeli yaptırdım sende yaptır dedi
bide nerde yaptıracağımıda tarif ediyor![]()
Kırmızıda sağ şeritte durdum yeşili bekliyorum. Polis yanaştı o arada eğildi arabaya hönkürerek;-Kapat o Eksozu dedi. Işık yeşile dönmesinden gelen çesaretle "Neyle kapatayim ?" diye sordum cevabı cok bekleyemedim.
------------
Birde polise asla verilmemesi gereken bir cevap vardır sinirli bir anımda o cevabı verdim ceza kesti. Bana arabanda eksoz var dedi bende eksozsuz arabamı var demiştim. Sakın siz demeyin
-------------
Geçenlerde civicle gidiyorum. Heryeri orjinal. Arkamda ekip otosu belirdi tepe lambaları yeni tiplerden ledli afilli bi araç. Bi baktım altta sisler açık. Kırmızıda durduk yanına durdum şimdi zıctım aazına dedim gittim ekibin yanına. Pardon ben gecende sisler yüzünden ceza yemiştim sizde yemeyin bence sisleri kapatın dedim" Şöför seri bi şekilde kapattı yüzü bembeyaz arkada baya kodoman bi amcam vardı![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
yan verirken burun buruna gelinen ekip otosu tarafindan durdurulur ve sonrasinda ne yapiyorsun aksam aksam diye gelen soruya;
memur bey yerler cok islak lastiklerimde biraz eski bende alisik degilim arkadan itise donerken yanlislikla arkasi kaydi bende zor toparladim kasitli yapilan bi hareket degil araba yuzunden denir
polis:
-anladim ama arabaya degil bu cezayi sana yazmam gerekiyor masumsun ama yapacak birsey yok![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
kızlı erkekli bir grupla ataşehir dolayları:
polis: iyi geceler gençler
ben: iyi geceler
polis: nerden böyle alkol varmı?
ben: var ama az
polis: yeditepedemi okuyorsunuz?
ben: evet.
polis: ben oralardayım dikkat et, orta sıraya parketme. hadi iyi geceler.
ben: tamam !?!
Bu arada arşivden bir foto buldum, güzel bir anı geldi aklımayaklaşık 3 yıl önce yaşanan bir olay.
Yaklaşık 10-12 arabayı Konyaaltı sahiline çekmişiz gece apaçi apaçi içiyoruz kaldırımda, ekip otosu geldi
Polis: (megafondan) gençler bu arabalar sizin mi?
Bir Apaçi: evet abi bizim
Polis: (arabadan iner ve bize doğru yürüyerek) Oğlum ben size ceza yazmıyım da ne yapayım.
Bir Apaçi: Yaz abi canın sağolsun ama kullanırken içmiyoruz ki akşam burda yatıcaz
Polis: Hepiniz mi?
Bir Apaçi: Evet abi sahilde sarılıp uyuruz
Polis: (Hafiften gülerek) Ne içiyosunuz bakayım?
Bir Apaçi: Abi votka var bira var meyve suyu var enerji var ne ikram edelim?
Polis: Görev başında içemem de az meyve suyu doldur bakayım
Bir Apaçi: (meyve suyunu doldurup polise verir ve) Abi bi foto çekinebilir miyiz?
Polis: (gülerek) Çekinelim de açık sitelere koymayın ha
Sonuç:
![]()
benım s2k bursadan antalyaya yola cıktım tam afyona gırdım polıs amcalar cewırdi...ehlıet ruhsat buyrun dedım....ne iş yaparsın sen.. baba futbolcuyum ben dedım ayak ustu 5 dk sohbet arabanda cok guzelmıs tesekkurler memur bey....ceza yazmıcam fakat gıderken bı bagırttır bakalım nasıl egsozların war dedı.. hay hay dedım 1.2.3 redlıne ortalık yıkılıyorbolede polıs abılerımız warrrr
![]()
okurken çok keyif aldım, süper muhabbetler dönmüş.
benim şansıma polislerle hiç bi vukuatım olmadı, yalnız okula giderken üçkuyular meydanındaki büyük göbeği hep yan yan alıyordum, birün yine yanı şekilde dönerken ilerde ekip arabası karşıdan karşıya geçiyordu, ekip beni görünce durdu, bende durdum panikle göz göze gelmemek için eğildim yattım arabanın içine gitmelerini bekledim ahaha, kalktığımda gitmişlerdi![]()
Daha polisle bir diyaloğa girmedim ama bir video wardı ankarada.. Şahin yanlarken arkadan polis megafonla küfrediyordu![]()
Dün gece karşıdan eve dönüyorum hafifte alkol var fena tuvaletim geldi seri bir şekilde gidiyorum birtanede 300 C yapıştı öyle sağlı sollu gidiyoruz tam Tike ışıklara geldik sinyali verdim dönücem arkadan anons geldi sola dön sağda bekle diye.. Barlar sokağından beridirde peşimde tek farı yanmayan bir connect vardı farketmiştimde.. Çevirdi kimliğini gösterdi ehliyet ruhsat aldı çalıştır bakalım arabayı dedi çalıştırdım gaza bas, bastım. Tamam yeterli abartı egzoz var bağlicaz arabayı dedi. İndim araba orjinal fabrika çıkışı böyle bak ruhsata normal leonlarla karıştırma dedim baktı evet 178 kw 240 küsur beygir yapar dedi şaşırdımCam filmi var dedi yok orjinal arka camlar renkli dedim fener tuttu baktı ordanda tutturamicak ozaman tehlikeli araç kullanmaktan 128 tl dedi alkol var diye dahada irdeliyemedim yazdı gitti. Dedim 300 C nolucak onuda alırız merak etme biz hancıyız o yolcu dedi
![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
odtunun orada cevırmeden kactıktan sonra angora evlerıne dogru dondum, mıneseraya dogru yaklasmısken arkamda bır tane megane ısıgı gordum tam dıbımde uzunlarla gelıyo...ayaroldum tam sovmeye baslayacakken?!?!?!?! megane mı? dedım kendı kendıme...sonra sıren sesı ve dıyolaglar...:
polis:cevırmede durmadın..
ben: hayır cevırmeyı gordum ama bana ısaret yapmadınız..
polis: yolun ortasına cıkıp fener tuttuk arabana sesın armadanın ordan berı gelıyordu..bu egzos ne?
ben: sormayın memur bey walla bende nefret ettım bu arabadan yenı aldım zaten ben pgrencıyım boyle seyler ne ısım olur benım aldıgım adam taktırmıs kafa beyın kalmadı zaten...
polis: (yanındakıne donerek) yaw kemal kac km dır takıp edıyoruz bız bunu?
polis2: walla bi 30 km oldu amırım...
ben: yuhhhh baskan ne yaptın?
polis2: bence oldu o kadar..
polis1:yaw genc adam buralarda corbacı war mı?
ben: ne renk corba lazım abı sıze?
polis1:sarı renkte olanlardan ıyı olur..
ben: abı buralarda onu guzel yapmıyolar ama yesıllerı cok hafıf oluyor aksam ıcın ıdeal..hem zaten ben yanımdada yesıl corbalardan kaldı bır tek...
polis1:iyi artık yesıl le idare edicez..
ben: (cebım ıcerısınde bankadan yenı cektıgım paralar butun halınde duruyor onların hemen yanındada bır 50 lık bır yırmılık var...ama hangısı yırmılık bılemedım?o an net bır harektele yaradan sıgınıp cepten cektım parayı 50 lık geldı
)
polis1: kemall bak lan sarı corba en sevdıgımden dedı elımden parayı aldı gıttı...![]()
bı tane daha...
evden cıktım..supercharger zamanları..catapata gıdıyorum..angoranın onunden gectım yıne 3 tane ısık var hıc bırınde durmadım ama manyak gıbı gazlıyorum yo her vıtes kesıcı yıkılıyor ortalık...beytepe kampusunun oradakı ısıklardanda tam gaz gectım 3 de kesıcı yıne catatatata gıdıyorum alttakı ısıklarda durmak ıcın dıp fren yaptım ki ne goreyım cevırme!!!! ıste o an kulagımda tek ses
http://www.youtube.com/watch?v=3BMq_qDPmwM
ben ekıbın ve cevrılen arac sahıplerının neden kaldırımda korku ıle bekledıklerını dusunurken zar zor durdum cevırmede...
jandarma: (benı alkıslayarak) bravo hakkaten 1 km lık yolda bu kadar ceza toplamak ayrı basarı o suratle gıderken durmak cok ayrı basarı...
ben: (dumurlar dumuru mahsunun sesı kulaklarımda gıtmıyo nedense)
jandarma: sen soyle kenarda bekle ısımız uzun dedı...
ben: hassıttırrrrrrr dıyorum ıcımden neyse gectım bı sıgara yaktım..ortalık sakınledı..
jandarma arabanın etrafında donmeye basladı..bende yawru ordek gıbı onun pesınde...
jandarma: plaka yok!
ben: evet komutanım yok
jandarma: camlarda fılm var!
ben: evet komutanım var..
jandarma: 3 tane ısık ıhlalı yapmıssın...!
ben: evt komutanım yaptım..
jandarma: egzos var!
ben: evt komutanım var..
jandarma:cok hızlı gıdıyodun!
ben: evt komutanım gıdıyodum...
jandarma: e ben sana ne yapayım sımdı? bız nıye kaldırımdaydık dusundun mu?
ben: bende onu dusunuyodum komutanım neden?
jandarma: ısıklardakı ekıp yolu bosaltın cok tehlıkelı arac gelıyor dedı ondan kaldırımda duruyorduk dedı!!!!
ben: dogrudur komutanım...aman komutanım yaptık bı hata bızde memur cocu...
jandarma: bırak sımdı memur cocugunu ne yapayım ben sana onu soyle..
ben: ne dıyım komutanım vur kır parcala hakettık..
jandarma: sana kemerden ceza yazacagım ama bır daha gormeyeyım senı dedı...
ıste o an kulagımda mahsun kırmızı gul sesı gıttı yerıne
http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw geldı....bende sagdan sagdan akıllı akıllı gıttım![]()
şimdi insan suçlu oldugunu bilince niçlige vuruyor olayı.zaten olcagı kadar olmuş en fazla ceza yeriz diyosun...damardan giriyosunrüsvet çok geçerli bi sistem özellikle gençleren para almaya bayılıyorlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)