zgnn Nickli Üyeden Alıntı
Bir gün arkadaşımla ataköy marinadan çıktık eve dönüyoruz ilerde çevirme var kemerleri falan bağladık yalandan hani çevirmesinler hesabı. (Yemedi girdik çevirmeye tabi:D)
Neyse polis önümüzde eliyle çek sağa dedi polis arabasıda biraz uzakta, dedim yolu kapatmıyım polis arabasının oraya çekiyim arabayı muhabbet neyse orda hallederiz. Çek sağa diyen polisi geçmem gerekiyo tabi polis arabasının oraya gitmek için:D
Hızlı bi şekilde kalktım, kalkmamla durmam bir oldu zaten. Lavuk atladı arabanın önüne bi bağırdı napıyosun lan sen silahı falan çekti panik oldu:D eyvahh dedim yar... yedik:D ellerini kaldır dışarı çık diye bağırdı. durdum arabadan ellerimi havaya kaldırarak indim, arkamda bi ton insan var herkes bana bakıyo, ben armut gibi ellerimi havaya kaldırmış olayı iştirak etmeye çalışıyorum:D
Polis sinirli sinirli nişan almış bi şekilde geliyo(aynı film gibiydi hiç unutmuyorum:D) yaslan arabaya dedi. yaslandım donuma kadar aradı konuşturmada konuşturmuyor beni, halbu ki konuştursa böyle bi atraksiyon yaşamıcaz:D
neyse arama bitti ehliyet ruhsatı istedi sonra ki muhabbet şu şekilde
P: Dur dedim sana niye kaçıyosun?
B: Ne kaçması abi trafiğin akışını tıkamamak için polis arabasının oraya geçicektim
P: Temiz çocuga benziyorsun
B: Abi konuşturmadın ki beni olayı anlatayım, sen rollendin benide rollendirdin
P: Akşam akşam aklımı aldın ezicektin beni hadi sktr git şimdi
B: Tamam abi gidiyorm senin içinde değişik bi tecrübe olmuştur:D
Ve sonra vınn:D arkadaşla ne gülmüştük ya herif harbiden rollenmişti:D Alkolde içmiştik polis atraksiyondan ufletmeyide unutmuştu:D