Hanımını altın gününe yetiştirme olasılığı daha çok bence.
Printable View
Bi gece'de tam 4 çevirmeye girdim neyse üçüncüsünde arabadan indirdiler arıyorlar yanımda bitanesi duruyor aramızda ki dialog;
polis: Ne iş yapıyorsun ?
ben: okuyorum
polis: ne okuyosun
ben: iç mimarlık
polis: tühh ya dişçilik okusaydın ya
ben : ne ?
polis: dişim ağrıyorda bi bakardın diyor dedim dişçi olmaya gerek yok alkol al geçer:)
dördüncüsü evimin önüne geldim kapalı garaja gircem arkamda ekip beni takip ediyor arabayı rampa asagı indirirken durdu indi bitanesi bekliyorum geldi yanıma diyo ki nereye geliyorsun evime sen nereye otopark'a mı gelicen dedim ? Bana dediki apartmanın ismi ne ? yüzüne baktım gecenin dördü hey allahım dedim kapattım camı kumandadan açtım kapıyı girdim içeri yukarı cıktım halen dolanıyor orda :)
o hikaye doğrumudur bilemem ama Ankara'da ki tepelerde durum gayet rahat..
Geçenlerde fazla oturmuşuz gece tepe de, ekip otosu yanaştı yanımıza
kaç saattir burdasınız napıyosunuz bakıyım ? sorusuna içiyoruz amirim bir bardak koyayım diyebilecek kadar rahatız :) akabinde kota varsa kimlikleri verelim dedim.. yok yok hadi için deyip gitti :)
Polislerle çok olay yaşadım bende aslında ama sanırım yaşadığım ve yaşayabileceğim en komik olaydı bu 23 haziran gecesi doğum günümden donuyoruz saat sabah 3.5-4 207GT'nin içine 6 kişi bindik camlar filmli araç basık.Ortaköy'den bostancı'ya dönüyoruz tabi hep gece kulüpleri oldugundan 3 adet çevirmede durup üfledik birşey cıkmayınca devam ettik.Köprü yoluna bağlanmadan 4. çevirmede durduk genç bir polis geldi yanımıza
P:Alkol var mı gençler ?
B:Yok abi zaten sabahtan beri üflüyorum başım döndü artık
P:Tekrar üfle ne olucak? oooo arabada kaç kişisiniz ya siz hele bi inin bakiyim
(teker teker koyun gibi atlıyoruz arabadan poliste sayıyor 1-2-3-4-5-6)
(o sırada makara falan sarıyoruz tabi)
P:Sen gel üfle bakiyim
(Ben tekrar üflerim ve alkol yok tabi)
P: Tekrar sığabilicekseniz binin devam edin hadi.
oradan yeni ehliyet alan saf bir arkadaşım atlar ve ekler. ( A: arkadaş )
A: abi ben ehliyeti yeni aldım suna bir kerede ben üflesem ne olur ?
P: Alkol varsa ehliyetini alır ceza yazarım kabulse gel üfle
A: Alkol yok abi ver üflicem kabul
(üfler aleti benle polis goruyoruz sadece sonuc 0 cıkar ve polis ekler)
P: Aha alkol cıktı sıçtın.Ver ehliyeti, cezayıda yazıyorum
A: Abi allah belamı versin içmemiştim bişey vallahi içmedim
diye devam eden aglamasından sonra uzun uzun kahkahalar ve makaradan sonra telefon numarasını vermişti bize yine takılırsanız cagırın benide demişti sonra yolumuza devam etmiştik :D
Çılgın bir polis diyaloğu değil ama güzel bir olay diye düşüneceğinizi tahmin ediyorum.
Geçen hafta uzun yoldaydım. Memleketten Kocaeli ye giderken çevirme vardı karşı şeritte. Bende gelene geçene selektör atıyorum radar var diye. Sonra uzaktan seçemedim beyaz renk bir araç geliyordu. Ona da bastım selektörü. Aracın tepe lambalarını yakmasıyla benim bozulmam bir oldu :D Radar aracının kendisiymiş :D
Bursa süpürgelik rampasını iniyoruz araç Iveco EuroStar tır babam 8.viteste bıraktı aşağı hızı deniyoruz 156 km de biz video çekicez kadrana bakıcaz falan derken radara girmişiz ana bi baktık çevirmede 2 tanepolis yolun ortasına geçmiş zıplıyo sağa doğru geç diye işaret yapıyolar hemen girdik sağa sağolsunlar bizi hiç yormadılar geldiler kapıyı açtılar o sırada ruhsata bahşiş koymaya çalışıyorum polis kapıyı açtı ooo pilot bey iniş izni istermisiniz dedi aşağı buyurmazmısınız falan diyo bana hostes demişti **** polis çok güzel ceza yemiştik
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...30886674_n.jpg
Araç bu :D
Çevreyolundan gidiyorum, yollar dewamlı tırların kamyonların geçişi yüzünden ortası kabarık şekilde. Normal şeritte giderken yolun ortası kartere ha bire kaşk kuşk sürtüyo... Zaten max 30la gidebiliyorum :D Işıklarda yanıma bi elantra geldi, arkada oturan eleman arabayı iyice süzdü. Dedim bi ibnelik döncek hadi hayırlsı. Yeşil yandı kalktım, bunlar arkama geçti. Hafif bayır tırmanırken kaşkkkk kuşkkkk sesler geliyor. Bi baktım aynaya sirenler yanıyo, dattt dattt yaptılar. (sivil polis) Dedim ahaaa sıçtım şimdi :D Çektim sağa...
- S.a genç
+ A.s
- Naptın olum arabaya ?
+ Sağ ön amortisör patladıda, menderes sanayiye gidiyorum yaptrmaya
- Olum sağ amortisör patlar anlarımda bu araba niye bu kadar yerde ?
+ Aldıgımda böyleydi...
- Keşke almasaymışın.
- Ehliyetin varmı ? bi de Kimligini alayım
+ ... Buyur abi.
- Alkol filanda yok demi ?
+ Yok abii kullanmıyorum o tarz şeyler (üstümüde aradılar) /(sakal filan bi şekil yapmıştım o aralar, tinerci filan sandılar heralde :D :D )/
GBT kontrolü yaptılar hiç bişey çıkmadı.
- Al bakalım şunları... Köşeden git. Bazen saçma sapan sağa sola kaçıyosun
+ Tmm abi.
İlk kez durduruldugum için ellerim filan titriyodu ehliyeti verirken, şükür sıkıntı olmadı :D
Tır ile 156 :) Sonra tırın frenlerinin şişmesi sonucu duramayarak xx aracı biçti...
-34xxx sağa çek!
-buyur polis abi.
-delikanlı arabada film var galiba?
-abi var da izleyemiyoruz, dvd oynatıcısı arızalı...
:cokgreen: