User Tag List

Sayfa 50/53 İlkİlk ... 404849505152 ... SonSon
1002 sonuçtan 932 ile 950 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine seneler önce

gece 1-2 gibi caddebostan migros ışıklar sonrasına kuka dizip araba çeviriyoduk.

arabamız siyah e30coupe 316i tepe lambası,aynada telsiz.

neyin ne olduğunu bildiğimiz için kendimiz gibi yaştlarımızı durdurup öttürüyorduk )))))))) laaa ne günlerdi bee

sonuç 1 gece bostancı karakolu
    Benzer bir hikaye

Ankara Bilkent üniversitesine giden yolu bilenler vardır. Odtü kavşağından sonra az ileride bir cep vardır; muhtelif zamanlarda radar olur orada.

Bizim arkadaş bir gün bir arabayla geldi; getir götür için bir sembol kiralamış porsche farlı kasa rengi de gri, tam radar spec.

Aracın yönünü terse çevirdik, güneşlikleri indirdik sadece oturuyoruz. Nica civan delikanlıların girdiği şekilleri gördük, 30 metre kala herkesin bagaj havalar havada burunlar aşağıda

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anadolu yakasının moruk delikanlıları 18martı iyibilir.

buğulu camlar ))) tövbe tövbe

ordada polis abilerle çok mevzu yaşamışımdır.sağolsunlar hiç karakolluk olmadık.

ama hep pizzahut kazanırdı...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi tane daha ekleyip kaçıyorum;

Bunu da arkadaşın babası Giresun'a giderken yapıyor, zaten baba-oğul çok fırlama tiplerdir...

Giresun'a yaklaşırlarken yolda bunları bi konvoy geçiyor, korumalar, arabalar, jipler, cart curt ne ararsan var. Bakan mıymış neymiş dikkat etmemişler. Babası da gazlıyomuş 150-160 gidiyoruz diyor arkadaş. Düğüne mi ne gidiyorlar bu arada, akşama doğru varacaklar güya, düğüne katılacaklar direk, üstler giyili o yüzden. Bu arada araba 06 plaka, bilgi birazdan lazım olacak

Radarı gördük ama yavaşlayacak vaktimiz de yoktu geçtik gittik diyor... İlerde polis "gel" diyince babası dönmüş "oğlum sakın bozma" demiş, bi hışımla son sürat çevirmeye girip sert fren yapıp atlamış adam arabadan, ne olduğunu anlamaya çalışan polislerin üzerine doğru koşmaya başlamış; "Oooooooooooooooooooğğğğğlum niye durduruyosunuuuzzzzzzz" diye...

Tabi polisler aptallaşmış, noldu beyefendi falan, plakaya da bakıyolar, "ooooooooooooooğlum, konvoy konvoy, geride kaldık yetişmeye çalışıyoruz, bi de sen bizi durdurup lafa tutuyosun" demiş
    Arkadaş diyo ki içeride gülmemek için kendimi zor tutuyorum, çünkü polisler bi arabaya, bi bana, bi plakaya, bi babama bakıyolar diyor O anki tabloyu görmen lazım diyor, ortalık bi karıştı polisler koşuşturmaya başladı, "beyefendi eskort verelim, araç verelim?" demeye başlamışlar

Yok yok demiş siz ileridekilere de söyleyin, yetişmeye çalışıyoruz gazlıyorum ben hadi kolay gelsin eyvallah demiş koşarak geri binmiş arabaya... Patinajlarla çıkmışlar tam gaz devam, tabi bikaç metre sonra gebermişler gülmekten
    Bu iyiymiş, gideri var taktiğin
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi akşam babamın arabayla çıktım, babamın bilgisizliği ve filmcinin çakması sonucu camları simsiyah saçma bi tonda koyuydu. Babamın da o zamanlar resmî görevli, ön camda yazı falan var.

Suadiye ara sokakta çevirme varmış, polis durdurdu alkol kontrolü falan yaptı, o arada filmleri gördü, "yalnız bu filmler yasak" dedi.
    "Biliyorum da araba benim değil, Meclis Üyemizin, ben şoförüyüm, amiriniz kendisine iletir olmazsa" gibi bi cümle sarf ettim, nasıl yaptım bilmiyorum

Polis bi kilitlendi, ee üü tamam iyi akşamlar dedi

Yine aynı arabayla gidiyorum, bi gün Küçükyalı E-5 altındaki geçitte polis çevirme yapıyor, öndeki yazıya takıldı, "bu ne?" dedi, alıp verdim hiç konuşmadan. Baktı baktı, babamın da fotoğrafı var üzerinde.

"Bu sen misin?" dedi salak salak ukala bi tavırla.
    "Yok babam" dedim. Terslemiş gibi oldu ama güzel oldu o anda
    Sessizlik olup birbirimize bakınca, "babamın arabası yani, kart da onun" dedim

Senli benliden "siz"e geçtik, tamam devam edebilirsiniz dedi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayım Ankara'da füme renkli Citroen CX almıştı, 85 model falan...

Bi akşam giderken çevirmeye denk geldik, bizim arabayı görünce polisler kenara doğru çekilip selam verecek gibi bi pozisyon aldılar, dayımla şaşkın şaşkın bakıyoruz ne oluyor diye, dayım da gayri ihtiyari tık tık diye 2 selektör yaptı, selam durma durumu yok ama gerçekten tanıdık gibi elle selam verdiler, geçtik gittik. Dayım bana bakıyor "ne oldu öyle ya?" diye... Güldük geçtik.

Sonradan öğrenmiş, araba daha önce Belçika Konsolosluğunun mu neymiş, etrafta da çok az var tabi, polisler görünce tanıyormuş arabayı. Dedim bul bi yerden yeşil CC sticker'ı, yapıştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ordada polis abilerle çok mevzu yaşamışımdır.sağolsunlar hiç karakolluk olmadık.

Ben sanıyorum C.Bostan Migros otoparkında mıydım neydim, benzer durum oldu Aşağı inin, sen bizimle gel falan... Arkadaş kaldı arkada
    Bindik arabaya, karakola gidiyoruz güya ama 10km/s hızla Abi dedim yapmayın etmeyin, yok burası fuhuş mekanı mı, abi haşa ne fuhuşu, biz göreceğimizi gördük oğlum bilmemne komik komik diyaloglar, bak abi diyorum ailemiz mailemiz duyarsa rezil oluruz şudur budur. Yok... Baktım arabanın benzin ışığı yanıyor, abi dedim başka türlü halletsek? Nasıl dedi... Işık yanıyor abi dedim ben benzin alayım size... Zınk diye durduk İkisi birlikte arkaya döndü, he yaaav bize az benzin veriyorlar valla çok iyi olur falan... Tamam abi dedim ayıbettiniz, ama dedim bak normalde giderdik doldururdum depoyu ama arkadaş orada kaldı, tek başına kalmasın, diğerlerine yem etmeyelim falan diyorum Siz dedim alın şu 20 TL'yi, o zaman yarım depo rahat doldurur, ben şurada ineyim dedim, koşarak geri geldim

Rew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 18 yaşlarındayız yine ehliyetimiz yok. Benim gibi kafasının içinde beyin değil piston çalışan bir arkadaşın 1.7 flash'ının içinde çevre yolu diye tabir edilebilecek bir yoldayız. Hava yağmur sonrası kapalı, yerler ıslak. Arkadaşım ise çakma varexin etkisiyle arabanın gittiği kadar gaza basıyor. İlerde ışık yeşil yanıyor yetişiriz diye tahmin ettik. Işık kırmızıya döner dönmez beyaz bir megane ani frenle durdu. Arkadan vurmamız an meselesi. Arkadaşım durabilmek için balatalardan daha fazla çaba sarfediyor ben ise kendimi hazırlamışım vuracağız diyorum. Hiç beklenmeyen bir performansla yüksek fren sesleri eşliğinde meganenin 2 metre kadar gerisinde durabildik. Kendimizce seviniyor gülüyoruz mutlu oluyoruz falan... Meganenın dörtlüleri yandı. İçinden uzun boylu traşlı bir abi indi bize doğru geldi. Şoför kapısının önünde durup arkadaşıma
    X : Yaşın kaç senin ?
    Arkadaşım: 19 abi.
    X : Ehliyetin nerede ?
    Arkadaşım: Sen kimsin abi ?
    X : (Cepten cüzdan çıktı polis)
    Arkadaşım: Ehliyetim yok abi.
    Polis: Bana vursaydın ne olacaktı ?
    Arkadaşım: (ses yok)
    Polis: Çek sağa.
    Çekip sağ tarafta bekledik. Telsizi çıkarıp trafik ekibi çağırdı. Arkadaşın babasını aradık geldi. Cezalar yazıldı makbuzlar imzalandı....

Şansımıza baya sövmüştük...
    Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam 3. köprüde aldı beni utanmıyormusun bu yaşta yarış yapmaya dedi yıkıldım cezamı yedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sanıyorum C.Bostan Migros otoparkında mıydım neydim, benzer durum oldu Aşağı inin, sen bizimle gel falan... Arkadaş kaldı arkada
    Bindik arabaya, karakola gidiyoruz güya ama 10km/s hızla Abi dedim yapmayın etmeyin, yok burası fuhuş mekanı mı, abi haşa ne fuhuşu, biz göreceğimizi gördük oğlum bilmemne komik komik diyaloglar, bak abi diyorum ailemiz mailemiz duyarsa rezil oluruz şudur budur. Yok... Baktım arabanın benzin ışığı yanıyor, abi dedim başka türlü halletsek? Nasıl dedi... Işık yanıyor abi dedim ben benzin alayım size... Zınk diye durduk İkisi birlikte arkaya döndü, he yaaav bize az benzin veriyorlar valla çok iyi olur falan... Tamam abi dedim ayıbettiniz, ama dedim bak normalde giderdik doldururdum depoyu ama arkadaş orada kaldı, tek başına kalmasın, diğerlerine yem etmeyelim falan diyorum Siz dedim alın şu 20 TL'yi, o zaman yarım depo rahat doldurur, ben şurada ineyim dedim, koşarak geri geldim
    ailemiz mailemiz duyarsa rezil olduk dediğin an ...işin bitti

birkere yaşça(24-32) benden büyük biriyle yakalandım.jigolomusun lan dedi.her hafta burdasın.abi hök mök derken ablada diğer taraftan bana bağırıyor.sen her hafta burayamı geliyorsun diye...
    yok mok nafile... tabi abla gitti...

esas komedide arkadaş çevremizden buğulu camlı bir arabayı görürsek anında şakanın dibi.cama vurup polis süsü vermeler.

ulan gençlik ne günlerdi beee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

birkere yaşça(24-32) benden büyük biriyle yakalandım.jigolomusun lan dedi.her hafta burdasın.abi hök mök derken ablada diğer taraftan bana bağırıyor.sen her hafta burayamı geliyorsun diye...

esas komedide arkadaş çevremizden buğulu camlı bir arabayı görürsek anında şakanın dibi.cama vurup polis süsü vermeler.

Çok iyiymiş...

Yine öyle sahilde benim de buğulu cam ve durduğu yerde hareketlenen bi Peugeot 106 olayım vardı. Bi yandan gençlik ateşi, yanıyoruz, bi yandan korku heyecan, ama deli gibi yağmur yağıyo... Ulan dedim şimdi biri gelse bittik, açıklaması, yırtması falan yok kesinlikle. Nasıl hiç bişey olmamıştı hayret etmiştim, kendine gelince fark ediyor insan, oha naptık lan biz diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir de bu olayda adamlara parayı vermişim, hala diyorum ki, "peki aaabi sizin bu Suadiye'de ilerde sahilde sağda bi otopark var, orada takılsak olmaz mı?" ahahaha, o zamanlar ispark falan yoktu, polis vakfı mı ne işletiyordu...

"Ooolum otele motele götür deli misin hala otopark diyo adam ya, in git yav başımızı belaya sokma" dedi ahahahah

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

18 mart hala güncel Ama şu sıralar çok inşaat oluyor o yüzden dalyan tarafları daha mantıklı lazım olursa diye söyliyim dedim

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi akşam babamın arabayla çıktım, babamın bilgisizliği ve filmcinin çakması sonucu camları simsiyah saçma bi tonda koyuydu. Babamın da o zamanlar resmî görevli, ön camda yazı falan var.

Suadiye ara sokakta çevirme varmış, polis durdurdu alkol kontrolü falan yaptı, o arada filmleri gördü, "yalnız bu filmler yasak" dedi.
    "Biliyorum da araba benim değil, Meclis Üyemizin, ben şoförüyüm, amiriniz kendisine iletir olmazsa" gibi bi cümle sarf ettim, nasıl yaptım bilmiyorum

Polis bi kilitlendi, ee üü tamam iyi akşamlar dedi

Yine aynı arabayla gidiyorum, bi gün Küçükyalı E-5 altındaki geçitte polis çevirme yapıyor, öndeki yazıya takıldı, "bu ne?" dedi, alıp verdim hiç konuşmadan. Baktı baktı, babamın da fotoğrafı var üzerinde.

"Bu sen misin?" dedi salak salak ukala bi tavırla.
    "Yok babam" dedim. Terslemiş gibi oldu ama güzel oldu o anda
    Sessizlik olup birbirimize bakınca, "babamın arabası yani, kart da onun" dedim

Senli benliden "siz"e geçtik, tamam devam edebilirsiniz dedi...
    oldukça güzelmiş, ilk çevirmede ki diyalog mükemmel. Ben bile okurken inandım
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 mart hala güncel Ama şu sıralar çok inşaat oluyor o yüzden dalyan tarafları daha mantıklı lazım olursa diye söyliyim dedim
    -cep telefonu yoktu
    -benzin bedavaydı.
    -5 efes kapağına 1efes bedavaydı
    -dostluk vardı,kardeşlik vardı
    -kızın abileri karakola gelince,sabahlara kadar kapıda seni yanlız bırakmayan,karakol kapısında nöbet tutan arkadaşlar vardı.
    -cepte para olmayınca 5kişi aynı arabaya biner o cadde turu illa atılırdı.
    -bostancı sahilde kokoreççi vardı.
    -S te polisin baskın yapıcağını haber veren polis abiler vardı.(hoş biz hiç kaçmazdık.arabamız yok bizim der gene otururduk)
    -sunroof tan şişme kadın çıkarır fenerden geçerdik.
    -trafik polisi abilerle oturur sabaha kadar muhabbet ederdik.
    -sevdiğimiz kızın sokağına yağlı boya ile yere seni seviyorum yazardık.
    -...
    -...
    -...

fatih bana bunları geri getirirsen bende tekrar 18marta gitmeyi düşünebilirim

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -cep telefonu yoktu
    -benzin bedavaydı.
    -5 efes kapağına 1efes bedavaydı
    -dostluk vardı,kardeşlik vardı
    -kızın abileri karakola gelince,sabahlara kadar kapıda seni yanlız bırakmayan,karakol kapısında nöbet tutan arkadaşlar vardı.
    -cepte para olmayınca 5kişi aynı arabaya biner o cadde turu illa atılırdı.
    -bostancı sahilde kokoreççi vardı.
    -S te polisin baskın yapıcağını haber veren polis abiler vardı.(hoş biz hiç kaçmazdık.arabamız yok bizim der gene otururduk)
    -sunroof tan şişme kadın çıkarır fenerden geçerdik.
    -trafik polisi abilerle oturur sabaha kadar muhabbet ederdik.
    -sevdiğimiz kızın sokağına yağlı boya ile yere seni seviyorum yazardık.
    -...
    -...
    -...

fatih bana bunları geri getirirsen bende tekrar 18marta gitmeyi düşünebilirim
    Üzdün bee. Akşam senin için kalamış sahilde vodka içicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzdün bee. Akşam senin için kalamış sahilde vodka içicem
    yaş 43 gençlerin önünü açmak lazım...

afiyet olsun kardeşim

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaş 18 o zamanlar mermiye kafa atıyorum, ***** olay için asgari bölgeye giriş yaptım. Arabam efsane kasa 1.3 xl corolla bordo camlar nasıl zifiri anlatamam, ellerinizle pencere yapmadan içeriyi görmeniz imkansız.

Neyse operasyon başladı , hatun diyor ki dışarı da birisi var gece saat 2 filan. Dedim kimse yoktur devam et sen takılma kedi,köpektir filan. Neyse bir dikkat ettim harbiden biri var ellerini pencere yapmış içeriye bakıyor. Aahahaha aklıma geliyor . Neyse, bilirsiniz camlar manuel çevirmeli arka camı araladım 2,3 parmak 1 dk geliyorum dedim jandarmaya. Attım kendimi dışarı diyalog başladı.

Ne yapıyorsunuz
    (Trakya işi ) Aynı abi sen nabusun filan
    Kardeşim yasak bölge burası başka yer mi bulamadın gecenin bu vakti filan .
    Abi ne yapalım gençlik işte benzin az arabada burda durdum ancak eve gidecek kadar var içinde filan.
    Bekleyin dedi ver ehliyet ruhsat sabaha kadar bizimlesin, istersen kız arkadaşını bırak filan. Başladım tutuşmaya.
    Abi yapma etme filan ateş arkadan çıkıyor ama
    Bak dedi seni salarım ama bize sigara alman lazım.
    Dedim abi sigara köpeğiniz olsun, ama benzin almaya para yok + benim üstümde de para yok sen bana 20 lira ver arabaya benzin alayım hatunu bırakayım geleyim geri.
    Tamam al 20 lira
    Tam giderken abi ehliyeti ruhsatı alayım çevirme varsa ne derim ben,tık onları da verdi .

Oradan bir çıkışım var sessiz ve hain, pis bir gülümsemeyle hatun diyor neden gülüyorsun, yürü dedim bira parası çıktı. Ahahhaha sağolsun sayesinde cila yapmıştık rüşvetçi komutanın

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaş 18 o zamanlar mermiye kafa atıyorum, ***** olay için asgari bölgeye giriş yaptım. Arabam efsane kasa 1.3 xl corolla bordo camlar nasıl zifiri anlatamam, ellerinizle pencere yapmadan içeriyi görmeniz imkansız.

Neyse operasyon başladı , hatun diyor ki dışarı da birisi var gece saat 2 filan. Dedim kimse yoktur devam et sen takılma kedi,köpektir filan. Neyse bir dikkat ettim harbiden biri var ellerini pencere yapmış içeriye bakıyor. Aahahaha aklıma geliyor . Neyse, bilirsiniz camlar manuel çevirmeli arka camı araladım 2,3 parmak 1 dk geliyorum dedim jandarmaya. Attım kendimi dışarı diyalog başladı.

Ne yapıyorsunuz
    (Trakya işi ) Aynı abi sen nabusun filan
    Kardeşim yasak bölge burası başka yer mi bulamadın gecenin bu vakti filan .
    Abi ne yapalım gençlik işte benzin az arabada burda durdum ancak eve gidecek kadar var içinde filan.
    Bekleyin dedi ver ehliyet ruhsat sabaha kadar bizimlesin, istersen kız arkadaşını bırak filan. Başladım tutuşmaya.
    Abi yapma etme filan ateş arkadan çıkıyor ama
    Bak dedi seni salarım ama bize sigara alman lazım.
    Dedim abi sigara köpeğiniz olsun, ama benzin almaya para yok + benim üstümde de para yok sen bana 20 lira ver arabaya benzin alayım hatunu bırakayım geleyim geri.
    Tamam al 20 lira
    Tam giderken abi ehliyeti ruhsatı alayım çevirme varsa ne derim ben,tık onları da verdi .

Oradan bir çıkışım var sessiz ve hain, pis bir gülümsemeyle hatun diyor neden gülüyorsun, yürü dedim bira parası çıktı. Ahahhaha sağolsun sayesinde cila yapmıştık rüşvetçi komutanın
    *Mal um

10krktr

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahhaha sağolsun sayesinde cila yapmıştık rüşvetçi komutanın

Kendimi yırtacaha ahahaushahhahahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)