Bir gün akşam düğünden dönüyoruz , kafamıza güzel yapmışız 3-4 tek tam uykuluk durumdayız. 3.16 compact yeni almışım arkada lastikler bildiğin slick olmuş
Edirne'yi bilen varmı bilmiyorum tam halin ortasında kavşak ve kavşağın çıkışı s. Arkada ben ,şimdi ki hanım, annesi filan. Dedim ben burda yanlarım 4 ten 2 ye dip gaz hoooopp spin. Ama tam virajın çıkışına gelip spin atmamla beraber heryer mavi kırmızı.
Arabada sigorta yok, ben alkollüSpin attık karşımda ekip ben ona bakıyorum onlar bana bakıyor ahahahhah. Kimsede hareket yok , hani kaçsam hızlı ve öfkeli filmi olacak resmen. Dedim herkez kussun arabanın içine bende kustum hemen 1 parmak ile. Gittim polis her yerim kusmuk içinde aahhahahahah.
Memur kardeşim ne yapıyorsun öldürüceksin bizi .
Abi hepimiz zehirlendik kusup, kusup duruyoruz hastaneye gitmeye çalışıyoruz filan. Yapma be kardeşim yediğiniz mi dokundu acaba ?
Allah razı olsun hastaneye kadar eşlik etmişti bana.
Sonrasına gelecek olursak koku 20 gün filan çıkmadı herhalde hatun arabaya binemez oldu , kaynananın aklına geldikçe öğürüyormuş ahahuahua![]()
Yaklaşık 1 sene önce O zaman e36 m3 var. tam yakıt aldım arkadada benim arabamın eski sahibi olan arkadaşım.
Yanıma ışıklarda durdu:
Arkadaş: kanka şurda bi sündür de görelim
ben: lan olum bak sen ne zaman böyle desen başımıza bi halt geliyor. ( bu arkadaşım ne zaman arabamda yanıma binse ya çevirmeye denk geliyoruz ya araba bağlatıyoruz ya da ceza yiyoruz)
a: biÅŸey olmaz lan hadi
b: ışıktan kalktım 2 ye caktım vitesi bir baktım arkadan biri sellektor yapıyor ben hala bizim arkadaş zannedip iyice yüklendim. ardından birde mavi kırmızı mavi ışık yanmasınmı
p: 06 ruf 07 çek sağa
b:kafamda düşünüyorum kaçsam yakalayamaz ama biri miri atlar yola başımıza bela almayalım çektim sağa
p: napıyorsun lan sen ?
b: abi arabayı yeni aldım daha tam alışamadım felan filan
p: belli arabanın götünü bi o yana bi bu yana attırıyorsun
b: haklısın abi valla bi anlık gaza geldim ( o sırada arkadaşım geldi pis pis gülüyor )
p: ehliyeti ruhsatı ver.
b: buyur abi
p:Oo aracın sigortası yok yere yakın jantlar değişik egsoz var tehlikeli araç kullanmak var. çekiciyi arıyorum bağlayacağız arabayı
b: abi yapma etme gözünü seveyim sigortanın günü var 10 gün daha yeni aldıgım için pzartesi yaptıracağım zaten
p: olmaz kardeşim yok öyle birşey alır almaz yaptıracaksın sigortayı
b: haklısın abi peki o zaman çekici cagırmayalım araba düşük kırılır
p: ne iş yapıyorsun sen
b: esnafım bilgisayar kırtasiye üzerine iş yerim var
p: bilgisayar tamiri yapıyormusun? benim bilgisayarda şu var bu var felan
b: evet tabi yapıyorum. buda kartım hafta içi getirin yardımcı olayım
p: al şu ehliyeti ruhsatı hafta içi yanına ugrarım pazarteside sigortanı kestir.bizim bilgisayarı bi hallet o zaman cocuklara lazım oluyor. bir daha görürsem bu şekilde bi hareketini direk bağlarım aracını.
b: Allah razı olsun abi.
Arabaya bindiÄŸim gibi devrini almadan rolantide 1-2-3 sessiz sessiz gittim eve.![]()
AP Type-R
Yaklsik 1 sene once O zaman e36 m3 var. tam yakıt aldım arkadada benim arabamın eski sahibi olan arkadaşım.
Yanıma ışıklarda durdu:
Arkadas: kanka surda bi sundur de görelim
ben: lan olum bak sen ne zaman böyle desen basımıza bi halt geliyor. ( bu arkadasım ne zaman arabamda yanıma binse ya cevirmeye denk geliyoruz ya araba baglatıyoruz ya da ceza yiyoruz)
a: bisey olmaz lan hadi
b: ışıktan kalktım 2 ye caktım vitesi bir baktım arkadan biri sellektor yapıyor ben hala bizim arkadas zannedip iyice yuklendim. ardından birde mavi kırmızı ısık yanmasinmi
p: 06 ruf 07 çek sağa
b:kafamda düsünüyorum kacsam yakalayamaz ama biri miri atlar yola basımıza bela almayalım cektim saga
p: napıyorsun lan sen ?
b: abi arabayı yeni aldım daha tam alısamadım felan filan
p: belli arabanın götünü bi o yana bi bu yana attırıyorsun
b: haklısın abi valla bi anlık gaza geldim ( o sırada arkadaşım geldi pis pis gülüyor )
p: ehliyeti ruhsatı ver.
b: buyur abi
p:Oo aracın sigortası yok yere yakın jantlar degişik egsoz var tehlikeli araç kullanmak var. cekiciyi arıyorum baglayacağız arabayı
b: abi yapma etme gözünü seveyim sigortanın günü var 10 gün daha yeni aldıgım için pzartesi yaptıracağım zaten
p: olmaz kardesim yok öyle birşey alır almaz yaptıracaksın sigortayı
b: haklısın abi peki o zaman çekici cagırmayalım araba düşük kırılır
p: ne is yapıyorsun sen
b: esnafım bilgisayar kırtasiye üzerine is yerim var
p: bilgisayar tamiri yapıyormusun? benim bilgisayarda su var bu var felan
b: evet tabi yapıyorum. buda kartım hafta ici getirin yardımcı olayım
p: al şu ehliyeti ruhsatı hafta isi yanına ugrarım pazarteside sigortanı kestir.bizim bilgisayarı bi hallet o zaman cocuklara lazım oluyor. bir daha görürsem bu şekilde bi hareketini direk bağlarım aracını.
b: Allah razı olsun abi.
Arabaya bindigim gibi devrini almadan rolantide 1-2-3 sessiz sessiz gittim eve.![]()
AP Type-R
Arkadaşlarla Gelibolu'ya gittik iki çift. Dönerken polis öyle rastgele bizi çevirdi, radara girmedik bişey yapmadık, koca yol, bir sürü gelen giden var, 2 arabayı çevirdi öylesine.
Arkadaşın muayenede sıkıntı varmış, bana zaman verin haftaya düğünüm var dedi, polis ultra uyuz, dinlemedi güya süre verdi ama cezayı da kitledi.
Arkadaş dönerken "çok sağolun süper düğün hediyesi oldu" dedi. Çıt yok adamlarda. İçinize mi doğdu arkadaş... Hayır o tavır neydi, anlamadık hiç.
babam mali müşavir her polis cevirdiğinde " ne varsa yaz " der.
poliste şaşırıyor haliyle tabi.
sonra dönüyor polise diyorki ; senin yazdığın tutar kadar birazdan ofisime gidip kendi defterime uydurma masraf yazıcam ve bu cezanın tutarını devletten geri alacağım...
35 yıldırda böyle yapıyor![]()
médiocrité partout
nasıl insanlar olduk çıktık..
Hırsızlıklar alenen ve gurur duyularak anlatılıyor. Tabi kimseye de suç bulamıyoruz zira imam cemaat muhabbetiçok yazık
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Ülkede kolpacı yetiştiği kadar buğday yetişse dışa bağımlılığımız azalıcak.
Cool story Bro !
Türkçemize sahip çıkalım “ Anlat seversin yalanı “ diyelim.
marmarisin hatrı sayılır polislerimizden kamyoncu lakaplı mehmet abimizle gençlik yıllarında olan bi anımı anlatayım bende..arkadaşımla beraber motorsikletle bi arkadaşımızın düğününe gittik neyse yedik içtik vs kafalar güzel neyse dedik hadi bi sahil turu yapıp ordanda çorbacı yaparız diye yola çıktık tıntın gidiyoz benim scooterin aynada bi ışık patlamasıyla beraber yanımda bir motor belirdi baktım kamyoncu gençler sizi sağa alayım dedi neyse çektik sağa arkadaş atladı hemen abi beni tanıdınmı vs demesine kalmadan 1 dk dedi arkadaşıma banada sadece ehliyetini görmek istiyorum dedi bende çıkardım gösterdim tamam dedi geri verdi tabi bende kask yok alkol var sesimi çıkarmadım hiç..o sırada arkadaşıma döndü babamıda tanıyorum ama bu saatte görsem çıkartamam dostum dedi ve iyi geceler diyerek gazladı gitti..bende kurtulmanın sevinci arkadaşın gt olmasıyla kalmasını hiç unutmam..![]()
buraya bayılıyorum ya
öncede böyle idi şimdide böyle hepte böyle olacak..
evet beyler aynı yolda taksici ile yanyana giderken kemer takmamaktan dolayı ceza yiyen babam hırsız , bu kuralı babam gibi hiçe sayan taksici ve onu kollayan polis kral..
birçok ithamı kabul ettiğime göre,
şimdi dağılabiliriz.
herkese iyi günler.
médiocrité partout
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)