İzmirden bizim garibanla istanbula geldim finalleri verip odamdan pılıyı pırtıyı toplayıp dönecem.
bir dersin finalinden önce proje teslim etmek gerekiyor A1 boyutlarında aydınger almak lazım...
dedim beşiktaşa ineyim necdet ozailtten alırım ..
indim beşiktaşa döndüm eski tansaşın arkadan köprü döndürdü beni indim yola..
ulen diyorum necdet nerde kaldı tez elden U dönmem lazım.
yol sağdan genişliyor cep gibi baktım taksinin biride girdi U döndü.. aha dedim olay budur aynısından bende yapayım..
girdim oraya arkadamdan da gelen var karşıdanda gelen var.. derken tavana vuruyor biri.. döndüm polis devam devam dedi.. o ara ben yola burnu soktum döndürüyorum arabayı birde dönmedi manevra yaptık

neyse durdurdu beni..
devam et diyorum neden dinlemiyorsun ver evrakları dedi..
hay dedim ne iş arkadaş kısmete bak .. cüzdan cepte emniyet kemeri takılı bende ruhsat torpidoda.. dedim ruhsatı vereyim sonra cüzdandan ehliyeti çıkarırım..
verdim buna ruhsatı, çözdüm kemeri cüzdandan ehliyeti çıkartırken attı ruhsatı içeri ruhsat düştü sağ tarafın paspasın üstüne..
Memur al diyor onun içindekini..

ulen ne iş allah allah ne var acaba diyorum bir açtım 10ytl var içinde

sanayide 40 liralık bir iş yaptırmıştım 50 liranın üstü.. oraya bırakmışım ta izmirden gelmiş..
abi diyorum aman yanlış anlama öyle niyeti yok falan çıkardım içinden parayı ikisini beraber kapı cebine attım..
mallaştım bu arada elim ayağıma giriyor versene evrakları diyor

yine tamam abi dedim attım eli kapı cebine uzatıyorum ruhsatı bu sefer 10 ytl rustat un üstünde parmağımın arasına sıkışmış

bak diyor hala veriyor .. abi diyorum yok valla falan iyice öküze bağladım dedim sıçtık .. gel dedi gel ben sorcam sana ... stop ettim arabayı indim kafayı kaldırdım
beşiktaş devlet güvenlik makemesi yazıyor.
aboğğ dedim ben cami duvarına işemişim haberim yok ..
temizinden 108 lira yazdı bana ... gittim aydıngeride aldım 1 liraya
proje 109 liraya maloldu bana..