User Tag List

Sayfa 4/53 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
1002 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

TanseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bodrumda 200sx le Sitemize Üye Olan Bi Arkadaşla Başımızdan Geçen Olay..
    (Yerler Islak Yeni Yağmur Yağmış Biz Düz Gidemiyoruz Arkadaş Beni Bırakmak İçin Sağda Müsait Biyerde Durur Ve Muhabbet Başlar...)

Sivil Polis Amcalar Ceylan Gibi Seke Seke Hop Mop.

Polis:Gençler Kolay Gelsin.
    Biz:Eyvallah Abi
    Polis:Ehliyet Ruhsat Sen Kimlik Ver(bana)(bu arada arabanın içini inceliyorlar sadece 2 ön koltuk var arkası bomboş)
    Biz:Mallaşmış Bir Şekilde Evrakları Verdik..
    Polis:Arabanın Etrafında Dolaşıyor.(egsozu Çözmeye Çalışıyodu)
    Biz:Abi Bu Arabayla Kaza Yaptık Araç Yandı Döşemeler Falan Söküldü Daha Yeni Topluyoruz O Yüzden Böle Egsozuda Patladı Şimdilik Dümdüz Boru Var Yaptırıcaz Para Bekliyoruz vs.vs.
    Polis:Oğlum Sizi Bir Döverim Kimse Elimizden Alamaz Ne Len Bu Çevreye Verdiğiniz Rahatsızlık vs. vs.
    Biz:Kedi Gibi Kuyruğumuzu Kıstırdık Zaten Etme Abi Yapma Abi..
    Polis:Bu Seferlik Affediyorum Yoksa Sizi Bulacağım Olum..Bana Dönerek Tansel NALÇACIOĞLU 2 Oldu 3.de Görüşmeyelim Diyerek Postasını Koydu Ve Gitti..

Böle Aptalca Bi Olaydı
    Bu Nası Vtec Tutta İtec

CcRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caprice ile gece alsancaktan dönüyorum polis amca durdurdu.
    -kaç silindir bu
    -8 abi
    -kaç cc
    -3500 (5700 ruhsatta 3500 geçiyo)
    -kaç lira yakıyo bu
    -1 liraya kadar çıkıyo abi
    -tüp varmı
    -yok benzinli
    -üflermisin Okan bey
    -tabi abi
    -rakı içtim 1 duble
    -kaç saat oldu
    -2 saat olmuştur
    -iyi geçmiş etkisi gidebilirsin Okan
    -teşekürler abi hayırlı görevler iyi akşamlar
    _basta bi sesini duyalım
    -ayıpsın abi dedim
    bütün bornova sokagını inleterek geçtim

Birde sahilde arkadaşın arabasıyla giderken ege ordu komutanın önünde çevirme oluyor öglen saatleri bizde 4 kişiyiz arabada bütün gece oturup çizim yapıp üniversitede onları sergiledik tabi sinirli yorgunuz.Ege ordu komutanlıgının ordan içeri gircez sagdan sakın sakın giderken önümüzdeki otobüs yüzünden çevirmeyi fark etmedik tam banketlerin önünde kaldk solumuzdan sıkıştıran belediye otobüsü yüzünden solada dönemiyoruz.polislerin durdugu şeritte boştu nasıl olsa sağa döncez şurdan geçelim dedik.
    Polis amca bizi görünce hemen önümüze atladı çek sağa.Durduk geldi memur napıynz gençler.Dedik sola döncektik otobüsten dönemedik zaten sağa geçcz diye girdik dedi arkadaş.Ehliyeti ruhsatı ver bakalım dedi.Abi naptık dedik kemer takılı hızlıda gitmedik bankete girdiniz.mecbur kaldık girmeye filan desekte koydu kafasına ceza kescek.indik arabadan derdimizi anlatmaya çalışyoruz adam sallamıyo bizi dinlemiyo zaten sinirimiz tepemizde bagırmaya başladık memura.Arabadaki memurda ceza yazmaya başladı arkadaş başladı ana avrat düz gitmeye memur yazdı cezayı imzala dedi.Elemanda başladı ceza makbuzunu karalamaya napyn sen lan şerefsiz küfür kıyamet indi arabadan bütün polisler çevirmeyi bırakıp bizim başımıza geldiler.ötekilerde başladı küfür etmeye lan bela gibi 4 kişi geldiniz başımıza başladılar saymaya.Elemanın ehliyetı alıp seni psikoloğa yolluyocam sorunlusun sen saydırmaya başladı adamın elinden zorla aldım ehliyeti.başladılar nasiyat çekmeye geldiniz daldınız bi özür dilemek yok.Dedik sen müsade ettinmi bize anlatalım bide üstüne ana avrat düz gittiniz saydırdınız.Sizin bizle böyle konuşmaya hakkınız yok dediler.Sizinde bize ana avrat saymaya hakkınız yok dedik memur delirdi iyice aldı ceza makbuzunu elemanın elinden fırlattı si.... gidin a.... koyiyim diye kagıtta rüzgardan kafasına çarptı biz gülmeye başladık hadi gidin başımızı belaya sokmayın dediler yolladık 5 dk mevzu yüzünde yarım saat ugraştık ama son anda adamın kafasına çarpan ceza kagıdı çok güldürmüştü bizi hani biyerdede eglendik deydi o kadar muabbete

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de başıma egzozla ilgili bir olay gelmişti vosvos varken

Önümde trafik ekip otosu gidiyordu ben de başıma geleceği bildiğim için arkasından yavaş yavaş ilerliyordum ki kırmızı yandı 3. bir araba polisin arkasında durdu. ben de onun arkasına geçsem iyice dikkat çekicem sağ şerit bomboş solda 3 tane araba var dümdüz yolda öyle bir durum olmasın diye sağa geçtim ama polis arabasının yanına kadar yanaşmadım arka tampon hizasında durdum. Sağ koltukta oturan polis dönüp arabaya bi baktı bi de kafayı arkaya doğru uzatıp sesi dinledi, sonrası şöyle:

polis: yanıma gel
    ben: tamam abi (yanında durdum)
    polis: bu arabadan niye böyle ses çıkıyo?
    ben: abi egzoz patlamış, öğrenci adamım yaptıracak fırsatı bulamadım henüz, bir süre idare edin, ilk fırsatta yaptırıcam
    polis: tosbağanın ekzozunu komple söksen ne yazar ki bu kadar ses çıkar mı bi arabadan?
    ben: abi manifoldun ordan ve susturucunun dibinden kırılmış
    polis: tamam bi daha görmiyim

derken yeşil yandı önde polis arkada ben tın tın rölanti devrinde devam ettim bu arad arabada headers + 2X çift çıkış egzoz vardı

manken kızın fotosunu koydum yanlış anlaşılmasın, benimle alakası yok yalnızca 2007'de fuarda arabanın başında durdu yazmak serbest
    harbiden sesli çalışıyodu ve çok fena zıplıyodu

geçen nisan ayında kale'ye foto çekmeye çıktık bizde, tripodu fln ayarladık derken 1. ekip arabası geçti 2. geçti 3. durdu yanımızda.

ekip: iyi akşamlar gençler
    biz : iyi akşamlar
    ekip : napıyosunuz burda
    biz : foto çekicez abi
    ekip : kaç megapiksel bu kamera?
    biz : 10mp abi
    ekip cebinden kompakt makineyi çıkartır ve : olm buda 10mp aynı işi görüolar ddemekki
    biz: doğrudur abi
    ekip: feysbukamı koycaksınız lan fotoları çekip
    biz: evet abi
    ekip: yakışıklı çocuklarsınız karı kız muhabbeti nasıl orda
    biz : fena deil işte abi idare ediyo
    ekipten bi memur sigara çıkartır : ateş varmı gençler?
    biz : var abi
    ekip : eyw. ne iş yapıyosunuz?
    biz : öğrenciyiz abi bölümleri fln söyledik birerde sigara yaktık o arada.
    ekip : iyi iyi
    tam ekip gidicekken ben birşey rica edebilirmyiim abi dedim foto çeksek beraber arabaları ?
    ekip : tamam hadi çabuk olun
    30sn odaklanma süresi geçtikten sonra çekildi foto

ekip (bu süreyi beklerken) : la olm foto mu çekiyon resimmi çiziyon hadi diye megafondan bağırıyodu

biz gülmekten yıkıldık tabi

ekip : iyi akşamlar gençler dedi ve gittiler

şubatta antalyadan dönüyoruz ailecek ben kullanıyorum 90 km ye sabitledim koltuğa da gömüldüm derken radar varmış , ben girmediğim halde çevirdiler.

memur: ehliyet ruhsat
    ben : buyrun , hayırdır kurallara da uygun geliyorduk?
    memur : bizim radardaki arkadaş seni yakışıklı ve genç görmüş bi yokla bakalım dedi
    ben : evy abi, oturuştandır heralde?
    memur : sanırım neyse devam edebilirsiniz iyi yolculuklar.
    ben : tşkler kolay gelsin

aradan 55-60 km geçti 2. radardada aynı şekilde çevrildik

memur : ehliyet ruhsat
    ben : gençmi görmüş abi radardaki arkadaş beni
    babam : az önce de çevrildikte memur bey
    memur : olabilir, öyle görmüş evet.

memur belgeleri verir ve yollar

ama resmen koltukta yatarak geliyodum

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden sesli çalışıyodu ve çok fena zıplıyodu
    Eee ben de az zıplamadım millete <2.0 Non - gti,vts,vti,rs olanların çoğuna zıplamışımdır

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arabanın içine rakı sofrası kurmuştum her türlü meze vardı öyle yeşilköy den sahilden eve dönerken 5. kısım girişinde köprü altında çevirdiler ...

1. polis baktı aniden koşa koşa ekip otosuna gitti komiserim gelin canlı görün diye içerden komiserle beraber 1 polis daha geldi toplam 3 kişi bi 10 saniye baktılar sonra başladılar gülmeye

bu ne dedi ?

abi içiyorduk arakadaş aradı acil gitmemiz gerekti dedim ..

adam 20 senemi o civara yakın polisim böyle birşey görmedim dedi ... sonra nerde oturduumu sordu bende evin hemen yanda oldupu söyledim ondan sonra tamam git arabanı otopark a bırak evde içmene devam et dedi

saolun abi dedim kademi kaldırdım şerefinize dedim bi daha güldüler bıraktılar
    bunca yıllık memurum böyle manyak görmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Eee ben de az zıplamadım millete <2.0 Non - gti,vts,vti,rs olanların çoğuna zıplamışımdır
    kale'de babanın zıplatmasını unutamam zaten gözümün önünde her an

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kale'de babanın zıplatmasını unutamam zaten gözümün önünde her an
    o zaten eski zıplatıcılardan adamda dizel araba var diye benim arabaya salça oluyo zaten habire, benzin parasından bıktım takas edicem en son arabaları geçicem dizele sağ şeritten ağır ağır oohh mis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    o zaten eski zıplatıcılardan adamda dizel araba var diye benim arabaya salça oluyo zaten habire, benzin parasından bıktım takas edicem en son arabaları geçicem dizele sağ şeritten ağır ağır oohh mis
    ne kullanıyo dizel olarak can ? dizele bi chip karakteri değişir ama hatırlatmama gerek yok

AhmetH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirden bizim garibanla istanbula geldim finalleri verip odamdan pılıyı pırtıyı toplayıp dönecem.
    bir dersin finalinden önce proje teslim etmek gerekiyor A1 boyutlarında aydınger almak lazım...
    dedim beşiktaşa ineyim necdet ozailtten alırım ..
    indim beşiktaşa döndüm eski tansaşın arkadan köprü döndürdü beni indim yola..
    ulen diyorum necdet nerde kaldı tez elden U dönmem lazım.

yol sağdan genişliyor cep gibi baktım taksinin biride girdi U döndü.. aha dedim olay budur aynısından bende yapayım..

girdim oraya arkadamdan da gelen var karşıdanda gelen var.. derken tavana vuruyor biri.. döndüm polis devam devam dedi.. o ara ben yola burnu soktum döndürüyorum arabayı birde dönmedi manevra yaptık
    neyse durdurdu beni..

devam et diyorum neden dinlemiyorsun ver evrakları dedi..

hay dedim ne iş arkadaş kısmete bak .. cüzdan cepte emniyet kemeri takılı bende ruhsat torpidoda.. dedim ruhsatı vereyim sonra cüzdandan ehliyeti çıkarırım..

verdim buna ruhsatı, çözdüm kemeri cüzdandan ehliyeti çıkartırken attı ruhsatı içeri ruhsat düştü sağ tarafın paspasın üstüne..
    Memur al diyor onun içindekini.. ulen ne iş allah allah ne var acaba diyorum bir açtım 10ytl var içinde sanayide 40 liralık bir iş yaptırmıştım 50 liranın üstü.. oraya bırakmışım ta izmirden gelmiş..

abi diyorum aman yanlış anlama öyle niyeti yok falan çıkardım içinden parayı ikisini beraber kapı cebine attım..

mallaştım bu arada elim ayağıma giriyor versene evrakları diyor yine tamam abi dedim attım eli kapı cebine uzatıyorum ruhsatı bu sefer 10 ytl rustat un üstünde parmağımın arasına sıkışmış

bak diyor hala veriyor .. abi diyorum yok valla falan iyice öküze bağladım dedim sıçtık .. gel dedi gel ben sorcam sana ... stop ettim arabayı indim kafayı kaldırdım
    beşiktaş devlet güvenlik makemesi yazıyor.
    aboğğ dedim ben cami duvarına işemişim haberim yok ..

temizinden 108 lira yazdı bana ... gittim aydıngeride aldım 1 liraya

proje 109 liraya maloldu bana..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kullanıyo dizel olarak can ? dizele bi chip karakteri değişir ama hatırlatmama gerek yok
    4 kapı aile arabası megane.

AhmetH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bide ehliyeti kaptırma muhabbetim var oda felaket..

izmirdeyiz arkaşla dedik içelim balık tutalım vs neyse indik inciraltına

dedim olum ben ikitane içeyim fazlası zarar araba var vs.. içtik velhasıl zaman geçiyor .. arkadş 4-5 bira görmüştür ..

gece oldu 2-3 dedik dönelim geri.. çorbada içtik dönerken zaman iyice geçiyor yani..

f.altay da çevirdiler beni..

neyse evrak falan fistan ... dedi alkol varmı ? valla dedim abi var ama baya oldu çıkmaz heralde..

üfürdük 0.76

diyorum tamam bişeyler olacak ama ne hiç bilmiyorum prosedürü 0.50 sınır bir onu biliyorum..

bir baktım ahmet işin fena ehliyet gitti falan diyor abi dedim ne iş yapma etme hemen mi alıyorsunuz cezası yok mu önce falan

var dedi ayrıca 480 lirada o ohaa dedim öğrenci adamım abicim naptınız yapmayın etmeyin falan..

fayda etmedi attık imzamızı zımbaladılar ehliyeti arkdaşın durumu nasıl gelsin buraya arabayı ona vercez imza atacak dedi.. eleman beter ayakta duramıyor imza attı etti..

adamlar geyiğe vurdular artık enayinin ehliyeti kaptık hesabımıdır nedir.. olum valla seni bekliyoduk 1 dakka daha gelmesen gidyorduk diyor adam bana

sonra giderken geldi yanıma açtı camı bak olum iki genç adamsınız böle sap sap dolanmayın gidin bak ehliyet torbalıdan çıkmış oralısın heralde gidin kemalpaşa kavşağına cingen **ikersiniz dedi.. gülüştüler basıp gittiler torosla...

gecenin körü kimse kalmadı koca f.altay meydanı benm araba rölantide tıkırdıyor sadece..

vay anasını 5 dakkada neler oldu bee diye diye koca yazı teskere bekleyen asker gibi şafak saya saya geçirdim..

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmirden bizim garibanla istanbula geldim finalleri verip odamdan pılıyı pırtıyı toplayıp dönecem.
    bir dersin finalinden önce proje teslim etmek gerekiyor A1 boyutlarında aydınger almak lazım...
    dedim beşiktaşa ineyim necdet ozailtten alırım ..
    indim beşiktaşa döndüm eski tansaşın arkadan köprü döndürdü beni indim yola..
    ulen diyorum necdet nerde kaldı tez elden U dönmem lazım.

yol sağdan genişliyor cep gibi baktım taksinin biride girdi U döndü.. aha dedim olay budur aynısından bende yapayım..

girdim oraya arkadamdan da gelen var karşıdanda gelen var.. derken tavana vuruyor biri.. döndüm polis devam devam dedi.. o ara ben yola burnu soktum döndürüyorum arabayı birde dönmedi manevra yaptık
    neyse durdurdu beni..

devam et diyorum neden dinlemiyorsun ver evrakları dedi..

hay dedim ne iş arkadaş kısmete bak .. cüzdan cepte emniyet kemeri takılı bende ruhsat torpidoda.. dedim ruhsatı vereyim sonra cüzdandan ehliyeti çıkarırım..

verdim buna ruhsatı, çözdüm kemeri cüzdandan ehliyeti çıkartırken attı ruhsatı içeri ruhsat düştü sağ tarafın paspasın üstüne..
    Memur al diyor onun içindekini.. ulen ne iş allah allah ne var acaba diyorum bir açtım 10ytl var içinde sanayide 40 liralık bir iş yaptırmıştım 50 liranın üstü.. oraya bırakmışım ta izmirden gelmiş..

abi diyorum aman yanlış anlama öyle niyeti yok falan çıkardım içinden parayı ikisini beraber kapı cebine attım..

mallaştım bu arada elim ayağıma giriyor versene evrakları diyor yine tamam abi dedim attım eli kapı cebine uzatıyorum ruhsatı bu sefer 10 ytl rustat un üstünde parmağımın arasına sıkışmış

bak diyor hala veriyor .. abi diyorum yok valla falan iyice öküze bağladım dedim sıçtık .. gel dedi gel ben sorcam sana ... stop ettim arabayı indim kafayı kaldırdım
    beşiktaş devlet güvenlik makemesi yazıyor.
    aboğğ dedim ben cami duvarına işemişim haberim yok ..

temizinden 108 lira yazdı bana ... gittim aydıngeride aldım 1 liraya

proje 109 liraya maloldu bana..
    allahım
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi gün alsancakta giderken Palmiyelerin arkasına bi polis gizlenmiş bi anda atladı önüme çek sağa yaptı;
    -Polis: ooo sesini limandan duyuyoruz hoş geldinn..
    -Ben: Yok abi o kadar değildir..
    -Polis: o kadar o kadar gaz ver bakiim..
    -Ben: Memur bey tamam sizin dediğiniz gibidir ama ben gideyim
    -Polis: Gaz ver gaz ver
    -Ben: Tamam abi egzos var işte
    -Polis: Gaz ver dedim sanaaa, 3bin devire getir
    -Ben: Voop vooopp (hassiktir s.çtık dedim)
    -Polis: Bu ne yaaa, benim arabada da böyle (eliyle gösteriyo, futbol topu büyüklüğünde açtı) egzos var bu kadar ses çıkmıyor! (amir yanımıza geldi) Komserim egzosa bakarmısın bağlayalım aracı
    -Amir: Evrakları ver!
    -Polis: Amirim bağlayalım
    -Amir: küçük bi ceza yaz gönder
    -Polis: Amirim çok büyük bağlayalım
    -Amir: Ben ne diyorsam o kemerden yaz gönder
    -Polis: Ama amirim.. Tamam amirim..
    -Ben: Abi kemerden yazmada Telefonla konuşmaktan yazsana
    -Polis: İkiside aynı para
    -Ben: Olsun abi kıza derim ki senin yüzünden, artık araba kullanıyorken arama bak ceza yiyorum!
    -Polis: (Gülmekten yerlerdee)

ama yinede cezayı yedik (Cep telefonundan)

Yine bi gün hatay taraflarında gidiyorum yanımda arkadaşım var kafalar çok güzel, Arkamdan asayiş geliyormuş sonradan farkettim ama resmen arkada çırpınıyormuş anonslar sellektörler tepe lambaları fln, çektim sağa..
    polisler hemen üstümüzü arabayı aramaya başladı, hayırdır dedim, bi araç arıyoruz da siyah, bu sandık (benim arabada Gri, ne alakaysa) arabayı ararken polislerden biri arka camda satılık yazısına baktı, başladı araba hakkında sorular sormaya yolun ortasında, sohbete dönüştü.. takas yaparmısın fln dedi olur dedim, bende corsa var olurmu dedi olabilir dedim aracı görmek lazım demeye kalmadı beni takip et dedi, bindi polis otosuna gidiyo, 1-2 km gittik adam evine götürmüş, açtı arabasının kapılarını araç bu fln... tabi arkadaşla ben kafalar çok güzel ayakta bile duramıyoruz nerdeyse, adamla anlaşmışız fln filan (pek hatırlamıyorum numaralarımızı vermişiz) bi gün sonra aradı hadi napiyoruz ben ilk hatırlamadım sonra hatırlayınca abi ya ben vazgeçtim dedim, adam sinirli sinirli bak arabanı biliyorum, seni de biliyorum akşam alkollüydünüz sesimi çıkartmadım ama bir daha denk gelme sakın bana, fena yapıcam seni dedi kapattı.. arabada anlaşamayınca polisle kötü olduk

absinth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum üfle
    üflemem abi
    üfleeeeeeee
    ok
    kesik kesik üflüyom
    adam gibi üfle sabaha kadar üfletirim
    sabaha kadar üflerim abi
    tabi direnişte bi yere kadar
    üfledim
    189 promil+680 tl+2 yıl 128 günüm kaldı...

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece 2.30 çevirmeye girdik dizel 207de egsozdan durdurdular ehliyet ruhsatı verdim bas gaza dedi egsoz var bunda dedim abi dizel arabada ne egsozu bass dedi amiri geldi bağla bağla baksana çıkan sese deyince sorgulama yapıldı egsozu trafikten düşürülmediği için bağlicaz dediler yanımdaki arkadaşım kafa trilyon sen yaz dilinin döndüğünü yaz kaleminde mürekkep bitecer bende para bitmez lann deyince olaylar koptu zaten arabayı bağladılar trafiğe giderken memuru verdiler yanıma adam biner binmez ekranı gördü oo bide araba sürerken porno izliyorsunuz haa dedi ( n.e.r.d lap dance klibini izliyorduk tavsiye ederim)olurmu abi klip o dedim göstergelere kafayı taktı ne lan bunlar hertarafta ibreler var ne ayaksınız olum siz deyince koptuk arkadan şahinle takip ediyorlar magafonla anons geldi HALİT olum biraz hızlı lan teslim edelimde şunları nöbeti devredelim diye bi ses geldi bas hadi biraz dedi memur dedim bunada yazmayın yok yok siz zaten ayvayı yediniz bişe olmaz daha dedi trafiğe kadar dip gaz gittim ekip 15 dk sonra geldi nasıl sürüyorsun olum sen arabayı öyle yarışçımısın lan sen dedi koptuk bağladılar arabayı gecenin 4ünde sokakta kalmıştık çok eğlenceli bi deneyimdi

2 gün sonra 1 civarı yine 207 ışıklarda yanımda siyah bi 3.20 durdu camlardan içeri görünmüyor cam açıldı 3 kız piişşştt dedi bastı kaçtı kovalarken karşı tarafta çevirme varmış görmedim ileride ekip durdurdu ehliyet ruhsatı sordu verdim hayırdır memur bey dedi anons geldi egsoz sesinden şikayet varmış dedi abi ne alaka dedim dizel arabadan sesmi gelir yok baksana arabanın şekline vardır kesin dedi yok abi bak istersen dememe rağmen olum düğme müğme yapmışsındır sen tipinden belli dedi vay tiğime s.kim deyince güldü yazarken sordum abi sen şimdi cezayı yazdın evet yazdım aynı cezadan aynı gün içinde tekrar yazamazsın evet dedi bu esnada cezayı kesti aldım beklermisin bi sn abi dedim bindim arabaya çalıştırdım iyi dinle abi dedim çektim el frenini yaktım lastikleri üzerime doğru koştu yanındaki bende kaçarken megafonla seni yakalarım ama diye bağırdı bende korna çalarak kaçtım
    PROJECT 01

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30sn odaklanma süresi geçtikten sonra çekildi foto

ekip (bu süreyi beklerken) : la olm foto mu çekiyon resimmi çiziyon hadi diye megafondan bağırıyodu
    abi bittim koptum yarıldım resmen ya puhaha
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

smustu
    Misafir
    polis : arabayı çalıştır otoparka gidiyoruz.
    mmustu: sen en iyisi çekici çağır araba çalışmıyor

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı smustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    puahahahhahahaahahhaha en cok buna guldumm ::

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı smustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hakkaten bayagı iyiymis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)