User Tag List

Sayfa 21/53 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
1002 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya saklıkent girişi jandarma çevirme yapıyor ben de yavaşlayıp durdum;
    jandarma: arkadaşım neden durdun
    jandarma2. : benimde böle arabam olsun bende dururum
    jandarma: biz seni durdurmadık neden durdun arabayı göstercem diye mi?
    ben: arkadaşlar kolay gelsin allah size daha iyilerini verir işallah.

istanbul taksim dönüşü gece 2.
    polis: beyefendi neden durdunuz?
    ben: siz dur işareti yaptınız durdum bende
    polis: sizden önde gidene dur dedim siz geçebilirsiniz, bu aracın rengi orjinal değilmi ilk defa görüyorum
    ben: evet sadece bir tane var
    polis: anladım kusura bakmayın rahatsız ettik yolunuzdan alıkoyduk iyi geceler
    eşim: sen böle olsun diye aldın bu sarıyı değilmi
    ben: hehehehe bi depo benzini hak etti
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zamanlar bizde yeni yeni ehliyet varken 5-6 sene önce büfeci bir arkadaşım var onun büfenin önünde otururduk bizden kimse pek içki sevmez maksat sohbet vs. bi 100 metre ilerisindede hep çevirme olurdu o gün büfenin işlerinide etkilerdi o çevirme çok söverdik.

Şahsi Anı değil belki ama gaziantepde çok kişinin tanıdığı şimdilerde e36 m3ü olan ozamanlarda e36 3.20 si olan gönülden bmw tutkunu muhittin abimiz o büfenin orda polis olsada olmasada karşı caddeden gelir ışıklardan bir güzel yanlayarak ''U'' çeker büfenin önünde durur bizlere selam verip hal hatır sorar , sağlam içtiği için poşetler dolusu bira alır(polislerin görmemesi imkansız) , sağ şeritte yanlayarak kalkar polislerin orda kornaya 1 kez basardı kimsede ellemezdi durdurmazdı Ne imrenirdik şehir efsanesi olmuştu herkes anlatırdı..

2. olarak yine aynı muhittin abimiz... Ben o zamanlarda 97 ae101 corolla'm ile sislerden ceza yiyorum ekip aracının yanındayız ceza kagıdı yazılıyor. Telsizden anons geldi önce umursamadık sonra plaka tanıdık geldi üniversitenin orda 27 BB .... plakalı araç polislere bira şişesi fırlatarak aracı tehlikeli şekilde savurarak geçmiş tüm ekiplere anons veriliyordu yakalayın diye.. Yanımda bu siteden ''srdralc'' nickli arkadaşla biz gülmeye başladık adam dedi niye gülüyorsunuz bizim srdralc (serdar) abi boşuna uğraşmayın o adamı yakalamanız zor demişti polis bizede uyuz oldu tabiiki cezamızı alıp pis pis gülüp uzaklaştık.

3. olarak şuanda 27 UK eski NIF 11 turbo'nun sahibi '' uğur kalender'' (isim hikayede önemli diye tırnakla yazdım) abimizin ozamanlarda GOLF'ü vardı. Benim egzostcumda egzost taktırmak için aracı verdi bana yaptırıp getirirmisin diye tamam dedim aldım arabayı araba 06 bilmem ne plaka plakasını bilmiorum bu arada kendisi elektronikci dükkanın adıda aynı yani aracın kapılarında Uğur Kalender elektronik yazıyo falan neyse egzost yapıldı hafiften gazlayarak geziorum araba full filmli içinde milyarlık sistem var 4 sene öncesi ekranlar 4 tane bas arka iptal vs. polis arkamdan anons ediormuş müzik sesinden duymadım aynadan farkettim sellektörü sesi kısınca en son polis UĞURRRR lan UĞURR dursana diyordu tam çarşının ortasında. Çektim sağa geldi yanıma dedi plakanı anons edioruz umursamıyorsun lan adını söylüyoruz yine durmuyorsun kaçıyosun desem okadar hızlı deilsin kafanmı dalgın evladım dedi dedim abi plakayı bilmiorum araç benim değil adımda uğur deil atakan dedim adamlar güldü sadece filmden ceza yazdı gönderdi giderkende uğur kendine dikkat et die dalgalarını geçtiler güzel bir anıydı

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazandaydık iftara az kalmıştı U dönüşünden yan yan döndük 1dk sonra arkadan yakaladı amcalarım Tabi camlar filmli eksozda vardı ve 3 gün önce bunlardan ceza yiyip 5 gün içinde düzeltmem gerektiği yazan kağıt almıştım.Arkadaşlarıma da parasını verdim 5 gün boyunca yakabiliriz diyordum
    Ve polisler hemen arabadan indirip arabayı ve üstümüzü aradılar
    P: Naptın öyle?
    B: Abi iftara yetişiyoruz,lastiklerde eski ondan kaydı
    P: Eksozda var
    B: Abi 3 gün önce yedim zaten cezayı izin kağıdımda var(kendimden çok emindim bidaha yazamıcaklarını zannediyordum)
    P: Olsun bidaha yazarız (Tabi benim sürat düştü)

Aracı ararlarken babamın şarjörü ve polis kimliği çıktı öylece yırtmıştım

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben bişi yazmıyorum videosunu çektim siz karar verin hehehe

polisler şaşkın - YouTube
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abimin başına benim aracimla gelen bi olay mini cooper S im vardi abim bi gun ver bi bakiyim nasil bise dedi bu gece cevirmeye girmis camlarda filim var demis arkalar orjinal biraz daha koyuydu
    A: yok filim aracta
    P: var filim
    A: neye gore karar veriyosunuz filim olduguna isik gecirgenligini olcen bir cihaziniz var mi demis
    P: yok demis polis
    A:e neye gore var diyosun
    P:bana gore demis
    A: sen kimsin olum( cocuk yeni daha polis olmus cok genc diyodu abim) sana gore filimli diye olmaz bak yandan bakinca gece gece arabinin obur tarafi gorunuyo arkalar orjinal demis abim
    P: abi o zaman tavandaki camda filim var
    A: e yok artik sence ora seffaf olabilir mi?(aracta skywindow vardi)
    P: tavanda filim var
    A: arkadasim sacmalama o seffaf olsa duramazsin arabada beynine gecer gunes
    P: var yaziyorum bu filmleri sokturun
    A: tavani mi sokelim
    P: ben yaziyorum cezayi demis
    A: yaz olum yaz istedigini yaz dedi
    Netekim yazmis borusandan arac dokumu istedik cam tavanin orjinal oldugunu muayeneye gidildi yinede cezasini yatirdik diye hatirliyorum

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en son durdurduğunda;

"oooo egzoz iyiymiş, sağlam bi gaz verde sesini dinleyelim bakimmm (kulağımızın pası silinsin edasıyla)" yapmıştı

baya gülmüştük
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 hafta evel telefondan ceza yerken ki muhabbet

P: xx tl ceza yazıyorum ve bu kadar puan
    S: parayı size mi ödüyorum peki nasıl olcak ?
    P: makbuzda verelim istersen
    S: nasıl yani ? Bide bu puanları nerde kullanıyoruz ?
    P: birazdan ben sana taksit yapıcam
    S: pardon ilk defa ceza yedim

Neyse böyle garip bi muhabbet geçti polisle.

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaha çok güldüm okurken çok sağlam kaynaklar var

Babamın arabasıyla Ş.koçhisar tarafından geliyoruz araba 1.4 albea multijet babam yorulmuş geç sen kullan dedi bana bi sevinçle geçtim dieksiyona ama daha ehliyet yok gölbaşına yaklaşmak üzereyiz aynadan ekip otosu belirdi babama seslendim bişi olmaz yoluna devam et sen dedi o dakika plakayı anons etti sirenleri çala çala falan benden ecel terleri akmaya başladı yusuf yusuf durum babam sakin sakin çek kenara dedi sağ şeride yanaştım camı açmamı işaret etti polis diyaloğu aynen yazıyorum

Polis: Nerden geliyorsunuz ?
    Ben: Koçhisar tarafından abi
    Polis : Nereye gidiyorsunuz ?
    Ben : Keçiöğrene abi
    Polis: Yav sana zahmet benim arkadaşı da estergonun oraya kadar bırakırmısın benim karakola dönmem lazım .
    Benim surat bembeyaz babam atladı
    Babam: gel abi öne otur sen
    Ben: ıggghh ?
    Babam: Çaktırma devam et
    Arabaya binen polis memuru : Ne işle uğraşıyorsun
    Babam : Bakım ve İkmal şefiyim
    Ben bu arada ecel terleri döküyorum direksiyonda ve yaklaşık 50 kilometre falan daha sürdü bu adam Estergonun orda indiğinde kendimi kasmaktan kollarım falan ağrıyordu
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben bişi yazmıyorum videosunu çektim siz karar verin hehehe

polisler şaşkın - YouTube
    abi baraj yolu tarafımı burası
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen diyalog aktaramam ama 2 arkadaşım sis farından nezaman durdurulsa ki ikisindede golf 6 var sislerinin orjinalden devamlı yandığını söylüyorlar polisler mırın kırın edince direksiyonu sağa sola çeviriyorlar tek tek yanıyor sonra polis e ikiside yanıyordu dediğinde de abi sistem böyle herhalde belli bi hızdan sonrada ikisi yanıyor galiba bende tam bilmiyorum şeklinde saf ayağına yatınca polis afallayıp salıyor 2 arabanın başına toplamda 3 kez geldi 3 ünde de yırttılar bakalım ne olcak 4. de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enginetune Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahaha çok güldüm okurken çok sağlam kaynaklar var

Babamın arabasıyla Ş.koçhisar tarafından geliyoruz araba 1.4 albea multijet babam yorulmuş geç sen kullan dedi bana bi sevinçle geçtim dieksiyona ama daha ehliyet yok gölbaşına yaklaşmak üzereyiz aynadan ekip otosu belirdi babama seslendim bişi olmaz yoluna devam et sen dedi o dakika plakayı anons etti sirenleri çala çala falan benden ecel terleri akmaya başladı yusuf yusuf durum babam sakin sakin çek kenara dedi sağ şeride yanaştım camı açmamı işaret etti polis diyaloğu aynen yazıyorum

Polis: Nerden geliyorsunuz ?
    Ben: Koçhisar tarafından abi
    Polis : Nereye gidiyorsunuz ?
    Ben : Keçiöğrene abi
    Polis: Yav sana zahmet benim arkadaşı da estergonun oraya kadar bırakırmısın benim karakola dönmem lazım .
    Benim surat bembeyaz babam atladı
    Babam: gel abi öne otur sen
    Ben: ıggghh ?
    Babam: Çaktırma devam et
    Arabaya binen polis memuru : Ne işle uğraşıyorsun
    Babam : Bakım ve İkmal şefiyim
    Ben bu arada ecel terleri döküyorum direksiyonda ve yaklaşık 50 kilometre falan daha sürdü bu adam Estergonun orda indiğinde kendimi kasmaktan kollarım falan ağrıyordu
    aahahh baya iyimiş bu kesin sol ayağın titremiştir debriyaja basarken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta üniversiteden arkadaşlarla buluştuk bostancı sahilinde haliyle bi güzel içtik miçtik gece 4 karşıya geçicez ceddede gidioruz ama arabada scream maskesi ve fötr şapka var arkadaş kafaya geçirmiş 2 sinide yandaki arabaları korkutuo kendince bide sonses ankaranın bağları çalıo bende her şıklarda gazlıyorum falan derken arkada ekibi gördüm kafa bi milyon dedim kaçiim 1-2 ışık kaçtım ben önde ekip arkada sonra arabanın 1.4 tüplü ve otomatik olduğunu hatırladım dedim kaçamam..arabada kesikli app var bazen almancı sanıyorlar poliste plakayı okuyamadı 300-400 metre boyunca bağırıyo arkadan kırmızı araba kenara çek, çeksene olum kenara, lan nereye gidionuz durun olum uyarmicam bi daa derken önümüze kırdı bizde haliyle durduk..içimden dedim arabayı bağladılar ehliyet gitti güzelce girdi bana hemen indirdiler arabadan bizim kafa güzel amerikan filmlerine özendik eller başta arabaya dayandık polis nabionuz lan siz dedi bi güldü bizde bi kendimize geldik ns ki adamlar asayişmiş geldiler gbt arama falan temiz çıktık dedi bende ankaralıyım müziği aç ama maskeyi takma öle git..hemen toz olduk
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rebelhl maske takılıp senin ailen yada eşin dostun içinde oldugu arabaya sizin gibi yapılınca naparsın? seni dinliyorum. sizi cevirenlerde az işin başında olsalar alırdı ehliyeti yazardı cezayı bağlarlardı arabanı. çok şanslıymıssın... bide övünür gibi yazmssın böyle saçma sapan şeylerden zevk alıp bide buraya yazmayın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rebelhl maske takılıp senin ailen yada eşin dostun içinde oldugu arabaya sizin gibi yapılınca naparsın? seni dinliyorum. sizi cevirenlerde az işin başında olsalar alırdı ehliyeti yazardı cezayı bağlarlardı arabanı. çok şanslıymıssın... bide övünür gibi yazmssın böyle saçma sapan şeylerden zevk alıp bide buraya yazmayın
    yapma gözünü seviim sapıklık yaptıkmı dedik sen hiç kimseyi korkutmadınmı kimsenin karısıyla eşiyle işimiz yok bizim kendi halimizde baya eğlendik bi zararımız olduysada kendimize olmuştur onun dışında o gece o maske bütün sahilde takıldı millet gelip benden maskeyi alıp arkadaşlarını korkuttu şimdi hepimiz sapıkmıyız?

yanlış anlamışsın belliki ama bu şekilde lanse etmen hoşuma gitmedi..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyüp opetin önünde bir arkadaşımızın başından geçenler. kendisine emço deriz.

polis durdurur opetin önünde, ve emçonun bacağının arasında bira şişesi vardır. Camı aralar ve polis başlar.

P: Alkol varmı?
    E: Yok!
    P: O bacağının arasındaki ne lan
    E: A.Q Cocu madem görüyon ne soruyon lan

bu mevzunun ardından polis dellenir kitli kapıları açmaya çalışıp arabaya vurmaya başlarken opetin ordaki tandıklar koşar abi etme eyleme yok aldatıldı morali çok fena yok hatundan yeni ayrıldı o etti sen etme derken arkadaşlar emçoyu kurtardı
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta üniversiteden arkadaşlarla buluştuk bostancı sahilinde haliyle bi güzel içtik miçtik gece 4 karşıya geçicez ceddede gidioruz ama arabada scream maskesi ve fötr şapka var arkadaş kafaya geçirmiş 2 sinide yandaki arabaları korkutuo kendince bide sonses ankaranın bağları çalıo bende her şıklarda gazlıyorum falan derken arkada ekibi gördüm kafa bi milyon dedim kaçiim 1-2 ışık kaçtım ben önde ekip arkada sonra arabanın 1.4 tüplü ve otomatik olduğunu hatırladım dedim kaçamam..arabada kesikli app var bazen almancı sanıyorlar poliste plakayı okuyamadı 300-400 metre boyunca bağırıyo arkadan kırmızı araba kenara çek, çeksene olum kenara, lan nereye gidionuz durun olum uyarmicam bi daa derken önümüze kırdı bizde haliyle durduk..içimden dedim arabayı bağladılar ehliyet gitti güzelce girdi bana hemen indirdiler arabadan bizim kafa güzel amerikan filmlerine özendik eller başta arabaya dayandık polis nabionuz lan siz dedi bi güldü bizde bi kendimize geldik ns ki adamlar asayişmiş geldiler gbt arama falan temiz çıktık dedi bende ankaralıyım müziği aç ama maskeyi takma öle git..hemen toz olduk
    yapma gözünü seviim sapıklık yaptıkmı dedik sen hiç kimseyi korkutmadınmı kimsenin karısıyla eşiyle işimiz yok bizim kendi halimizde baya eğlendik bi zararımız olduysada kendimize olmuştur onun dışında o gece o maske bütün sahilde takıldı millet gelip benden maskeyi alıp arkadaşlarını korkuttu şimdi hepimiz sapıkmıyız?

yanlış anlamışsın belliki ama bu şekilde lanse etmen hoşuma gitmedi..

ya sen yazmssın yok diğer araçları korkuttuk diye bende aynı sekilde sana yapılsa yakınlarına yapılsa diye yazdım sana sapık diyen kim? ben kimseyi korkutmadım kimsenin aracına saçma sapan bişey yapmadm sapıklkla alakası yok dediğim şeylerin sen farklı yere çekme. yada yazarken böyle yaz arkadaşlar aramzda eğlendik kendi kendimizi korkttuk de. .

bu yazdıklarımın içinde nerede sapık v.s. bişi yazmısım onuda göster.

uuuggguuurrr
    Misafir
    arkadaşlar aracıma hırsız girmişti faruk vtec arkadaşımız paylasmıstı ... ogece karakoldakı şikayetımız esnasında aracımız parmak izi vs vs gb işlemler için olay ıncelemeye devredildi...yanımdada faruk vtec kardesi fatıh ve eşim var... dialoglardan bı kaçı

normalde torpidoda bulunan eşimin kahve fıncanı hakkında,tabiyere atmışlar

memur: yerde duran eşyaların yeri burasımı yoksa başka yermi ( herşey yerde dağınık duruyor )
    ben: günden güne değişiyor
    memur : peki bu kupa ne kupası ?
    faruk : şampiyonlar ligi kupası ... dediği anda gülmem içimde kalarak mideme ağrılar gırdı.
    memur : sadece kafasını sallayarak işine devam etti...

başka bişey daha

aracı hırsızlıgın yapıldı yerden alıp merkez karakola getırdım,
    memur: bu arac nasıl geldı buraya
    ben: ben surerek getırdım
    memur: pekı dıreksıyona dokundunmu
    ben: genelde ellerımle kullanırım
    ve memur yıne susar

bunun gb bıkac sey daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sen yazmssın yok diğer araçları korkuttuk diye bende aynı sekilde sana yapılsa yakınlarına yapılsa diye yazdım sana sapık diyen kim? ben kimseyi korkutmadım kimsenin aracına saçma sapan bişey yapmadm sapıklkla alakası yok dediğim şeylerin sen farklı yere çekme. yada yazarken böyle yaz arkadaşlar aramzda eğlendik kendi kendimizi korkttuk de. .

bu yazdıklarımın içinde nerede sapık v.s. bişi yazmısım onuda göster.
    hocam aile eş meş denince insan sanki milletin karısına kızına laf atmışız gibi anlio.. sahilde caddede baya kaynaştık o gece maske muahbbetine ztn saat 3bçk 4tü pek ayık yoktu ortalıkta kendimizi korkutmadık yani sadece on numara eğlendik ama kimseyede bi zararımız olmadı..

ns konu baya güzel gelmiş buraya kadar okurken baya eğlendim şimdi bizim tartışmamıza yada yanlış anlamamıza dönmesin hoş olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam aile eş meş denince insan sanki milletin karısına kızına laf atmışız gibi anlio.. sahilde caddede baya kaynaştık o gece maske muahbbetine ztn saat 3bçk 4tü pek ayık yoktu ortalıkta kendimizi korkutmadık yani sadece on numara eğlendik ama kimseyede bi zararımız olmadı..

ns konu baya güzel gelmiş buraya kadar okurken baya eğlendim şimdi bizim tartışmamıza yada yanlış anlamamıza dönmesin hoş olmaz
    haklısın konu güzel gelmiş. aile eş demem soncda bir cogumz arabamızda ailemizle eşimiz dostumzla oluyoruz.
    anlatmak istediğimi umarım anlamstırsn uzatmayalm dediğin gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)