User Tag List

Sayfa 42/53 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1002 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: En çılgın polis diyaloglarıi

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün geceden beri konuyu okuyorum 33.sayfadayım gayet keyifli güzel bi konu baya güldüm

Kısa olan 2 hikayemi anlatıam uzunu sonra yazıcam üşendim

Yazın geç bi saat 2-3 civarı arkadaşı bekliyorum arabada cam açık mzk inceden çalıo sigara içiorm.Ekip otosu durdu yanımda iyi akşamlar falan filan ne bekliyosun burda dedi abi şu ilerdeki binada arkadaş oturuoda onu bekliyorum dedim.İyi de niye burda bekliyosun dedi abi dedim şu tümsek varya ordan bu araba geçmiyo onun için dedim arabaya baktı bana baktı hay allahım gibilerinden gülerek bişey söyledi gitti kendi kendime çok gülmüştüm

2 bayan arkadaşımla suadiye pi ye gtmiştik ben sek cola içtim yada meyve suyu kafam çok iyi :P ilerde durdurdular alkol var mı yok abi olsun sen yinede üfle bi anda bütün gücümle üfledim dur dedi öyle deil yavaş başla sonra hızlan dedi iyi üfledik bişey yok devam. Fenere döndüm yine durdurdular abi az önce... olsun üfle yavaş başladım az önce öğrendik ya yok dedi bütün gücünle üfle alla alla dedim az önce böyle öğrettiler onlar dedi yanlış öğretmiş neyse yine durdurulduk geldi abi dedim 2 dir üflüyorum valla billa üflemem başım dönüyo memur abi falan hep beraber baya bi güldük sonuç yine üfledik devam ettik keyifli bi gece olmuştu

sende olayı çözmüşsündür , içmeden kafan güzel oluyor ..üfleye üfleye

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene bir gün kızıltoprak da benim mini var 4 kişiyiz.

Bp den geri döndüm, pat polis amca önüme atladı, dedim sağa atim kendimi belki kurtulurum.

Tam atladım sağ tarafa dubanın dışına kaldırımdan bi polis daha atladı önüme neyse durdum mecburen, ardından aynen bu diyalog geldi.

P: oğlum niye kaçıyorsun ?

B: yok abi ne kaçması yanaşıyordum.

P: Evet evet, evraklarını ver.... Gaza bas bakim.

Ben de tabi bi fuar edasıyla yüklenince gaza..

P: İn in arabadan, sabah suadiye otoparkdan alırsın.

bıldıgın seslı kahkaha attım patron baktı yan yan
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıldıgın seslı kahkaha attım patron baktı yan yan
    Abi daha neler var da şimdi burda üst üste post girmek istemiyorum.

Abartmıyorum ufak bir kitap yazabilirim polislerle aramda geçen diyalogları
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende olayı çözmüşsündür , içmeden kafan güzel oluyor ..üfleye üfleye
    oluorda kısa sürüor senle yaşadığımız olay geldi aklıma anlatıcam

e5 den mutluhanın ordan yeni yola bağlandık Ozan abi kemeri takalım çevirme olur dedi ve vardı da yaşlı bi amca el etti durduk ama kimse gelmedi sonra bi devam et sesi duydum taktım 1 e yavaş yavaş uzaklaştım

Ozan abi: Napıyosun olum
    Ben: E abi devam et dedi
    Ozan abi: Onu sana demedi yandaki arabaya dedi
    Ben: sdhdfggdffgdf sağlık olsun

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi daha neler var da şimdi burda üst üste post girmek istemiyorum.

Abartmıyorum ufak bir kitap yazabilirim polislerle aramda geçen diyalogları
    bende de var bır kactane bı kac gun gecsın dıye beklıyorum
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün arkadaşımla ataköy marinadan çıktık eve dönüyoruz ilerde çevirme var kemerleri falan bağladık yalandan hani çevirmesinler hesabı. (Yemedi girdik çevirmeye tabi)

Neyse polis önümüzde eliyle çek sağa dedi polis arabasıda biraz uzakta, dedim yolu kapatmıyım polis arabasının oraya çekiyim arabayı muhabbet neyse orda hallederiz. Çek sağa diyen polisi geçmem gerekiyo tabi polis arabasının oraya gitmek için

Hızlı bi şekilde kalktım, kalkmamla durmam bir oldu zaten. Lavuk atladı arabanın önüne bi bağırdı napıyosun lan sen silahı falan çekti panik oldu eyvahh dedim yar... yedik ellerini kaldır dışarı çık diye bağırdı. durdum arabadan ellerimi havaya kaldırarak indim, arkamda bi ton insan var herkes bana bakıyo, ben armut gibi ellerimi havaya kaldırmış olayı iştirak etmeye çalışıyorum

Polis sinirli sinirli nişan almış bi şekilde geliyo(aynı film gibiydi hiç unutmuyorum) yaslan arabaya dedi. yaslandım donuma kadar aradı konuşturmada konuşturmuyor beni, halbu ki konuştursa böyle bi atraksiyon yaşamıcaz

neyse arama bitti ehliyet ruhsatı istedi sonra ki muhabbet şu şekilde

P: Dur dedim sana niye kaçıyosun?
    B: Ne kaçması abi trafiğin akışını tıkamamak için polis arabasının oraya geçicektim
    P: Temiz çocuga benziyorsun
    B: Abi konuşturmadın ki beni olayı anlatayım, sen rollendin benide rollendirdin
    P: Akşam akşam aklımı aldın ezicektin beni hadi sktr git şimdi
    B: Tamam abi gidiyorm senin içinde değişik bi tecrübe olmuştur

Ve sonra vınn arkadaşla ne gülmüştük ya herif harbiden rollenmişti Alkolde içmiştik polis atraksiyondan ufletmeyide unutmuştu

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Daha ehliyetleri almamıştık çok eski bir olay arkadaşların arabaya cam filmi çekiyoruz ama dışarsı buz gibi bir cama çekiyoruz sonra arabaya oturup ısınıyoruz neyse 3 cama çektik 1 cam kaldı o arada bir okulun bahçesinde çekiyoruz filimleri okul 15 tatildeydi okulun güvenlik görevlisi bahçe kapısını kapıcağını söyledi bizde okulun önüne çıktık arkadaşla lan şimdi polis gelse diye dalga geçerken lan bir baktım ekip arabası geliyo arkadaş görmedi halen filim çekiyo ben nedense sesimi çıkaramadım sesiz sesiz bağrıyorum arkadaşa baksın diye ve polis geldi arkadaşın arkasında durdu oda motor sesinden anlayıp dönmüş dizel yaa elinde filim arkadaşın ikimizde bem beyaz ve diyolog

Polis: gençeler napıyosunuz
    Ben : filim çekiyoruz abi
    Polis: filim çekmek yasak bilmiyomusunuz
    Arkadaş:biliyoruz abi biliyoruz filimler muhayneye işli korkudan saçmalıyoruz
    Polis :hmm öylemi hadi size kolay gelsin filimli görmim yazarım dedi gitti

daha sonrasında biz ellerimiz titriye titriye çektik bindik arabaya tam gidicez baktık ilerde bizi bekliyomuş çevirip ceza yazmak için birde orda kriz geçirdik ömrümüzden temiz 5 yıl gitmişti şimdi ehliyet aldık yine aynıyız ben 1 ayda 3 kere durduruldum arkadaş dışarı çıkamaz oldu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bebek sahilde yolun kenarında yaya olarak duruyoruz. Trafik karışmış bir tane ekip de önümüzde, kenarda duranları kovalıyor. Ama piyasa durumları olduğundan herkes etrafını seyrederek gittiği için trafik kilit. Bizde beş arkadaş iyiki araba ile değiliz yoksa eziyete bak ne fena derken trafikçi duran arabalara sinirlenince megafonla bağırdı bekleme yapmayın devam edin diye. Bizde birbirimize bakarak trafikçinin duyacağı sesle hadi arkadaşlar durmayın bakın polis kızıyor dedim. polisin bize bir bakışı vardı ki anlatamam.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tane kızla takılıyorduk,UNO S'i var kızın araba sürmeyi falan biliyor muhabbetten az çok anlıyor yani.Birde yeni tanıştık falan arabayı sakin kullanıyorum.
    Araba kullanmaktan laf açıldı kız ben iyi kullanırım,hızlı sürerim falan diyor.Bende neden böyle dedim bilmiyorum"ben şehir içinde basma taraftarı değilim,pistte basılmalı" falan sosyal mesaj veriyorum kendimce.Yeni tanıştık ya güya...
    Kızda tam tersi çıktımı(adanalı değilmi ) benle alay etmeye başladı"böyle yol bitmez,ben kestiriyorum,ne kadar yavaşsın ....vs"
    Adanada bilenler bilir Beyazevlerden geçiyorum İller bankası kavşağının ordan Özal'a çıkıcam.İçimden dedimki şunun aklını bir alıyım şu göbekten Özal'a,döndükten sonrada kessin sesini dedim.Gece saat 2 civarında falan.
    Yol Ayrımına geldik ESP'yede güveniyoruz ya ben arabayı dağıttım bir sağa bir sola lastik sesleriyle döndüük çevirme varmış İçimden boku yedik dedim...2-3 tane polis atladı zaten yola.İçeride ne kadar ışık var açtım zaten arabada.
    Polis:Üfle şunu
    Ben:Merhaba memur bey
    Polis:İyi alkol yok, oğlum sen manyakmısın nasıl döndün lan?
    Ben:Memur bey nasıl döndüm ki?
    Polisalgamı geçiyorsun takla atıcan sandık,ehliyetide ver ruhsatıda ver in arabadan.
    Benbu arada hem arabadan iniyorum hem konuşuyorum)Memur bey hız sınırı 70 değilmi ya orayı taş çatlasın 50-60 ile döndüm,zaten 80-90 ile 90 derece dönemezki araba?Vallahi birşey hissetmedim demek ki dışarıdan ürkütücü gözüküyor özür dilerim falan olabildiğince sempatik davrandım

Kıza artistik yapıcaz diye ceza geliyordu valla

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hikayeler super bendede var bitane gecen basima geldi
    Cumartesi gecesi malumyere gidiyoruz 3-4 araba tam shellin ordaki isiklardayiz dedim abi siz arkadan gelin ben yanlicam dedim gece sessiz heryer neyse 1 bastim 2 de tam viraja girerken sag sol araba basladi yan yan gidiyo egsoz turbo catara patara lastik sesleri flan bu sekil giderken zank polislerler bi atladi onume sanki yabanci filmlerdeki gibi oldu o anki hadise hani istesen denk gelmez neyse durdum tabi arkadakiler tingir mingir devam ettiler
    yasli bi trafik polisi actim cami
    P:Oglum sen napiyosun boyle arabami surulur alkollumusun sen ulan araba oyle kullanilirmi
    Bnefessiz ve heycanli bi sekilde konusma ayni su ) amca araba hizli gencim kanim kayniyo yol bostu yaptim zaten inkar edicek bahane uydurcak bisey yok hersey ortada direk kucagina dustum
    Pglum bak genc mis gibi delikanlisin yazik gunah degilmi annene babana bi anlik zevk sandigin sey seni oldurur gibisinden bisuru akil verdi tabi ben soktayim evet amca haklisin amca takilmis kaset gibi tekrarliyorum neyse sonra
    P:egsoz var camlar filmli zindan gibi napcz smdi o yaptigin hareketde var
    B:amca egsoza cam filmine bisey yazma canimi ye diyorum men flan kim ugrascak bida yapmicam oyle basma yanlama flan sen simdi egsoza filme yazsanda ben yine yapcm flan diyorum baya bi muhabbet sonrasi saolsun biraz daha akil verdikten sonra birakti ama otobanda basarken gorursem baglarim dedi tesekkur saol dan sonra ciktim yarim saat sonra role devam

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıntegrayla kızılay mesrutıyet caddesıne gırdım egzoz acık dıp basık saat gunduz 2-3 orada hep otobus durakları var mıllet sag tarafa ıp gıbı dızılmıs kızlar fılan cok yaz gunu. Onumde otobuscu durdu sınırlendım sola cıktım bastım tam gıdıyorum cat onume atladı amca saga cektırdı mıllet benı ızlıyor zaten araba garıp butun duraktakıler bana bakıyo neyse ındım arabanın arkasına gıttık bagajın ustune koydu evraklar vs bakıyor hersey tam eksık yok egzoz var sadece. amca dedım sımdı nolacak ceza yazacam dedı nıye dedım anons geldı amırden senı cevırmem ıcın dedı ıyı dedım.
    tam o ara yıne telsız sesı amır soruyor naptın cevırdınmı fılan dıye evet amırım aldım arkadası sımdı ceza yazıyorum dedı. Amır ceza yazma uyar bırak eksıgı yoksa dedı duyuyorum bende. Abı dedım ben surda burda calısıyorum bu ısı yapıyorum ıse gıdıcem ben bırak yok bı ceza yazıyım oyle gıt dedı yazdı kemerden

Tam 2 sene sonra ama arabada bu sefer takata green ofsetlı jantlar kaput rat style egzoz kapalı slıncer var. Arabayıda yenı babamın ustune satıs yapmıstım. Ruhsat daha gelmedı. Neyse nobetten cıktım ulustan kızılay rıng yapıyorum yıne mesrutıyet caddesıne gırdım aynı polıs aynı yerde yakaladı tam gırıste bu sefer ben adamı tanıdım yıne aldı baktı baktı bı eksık yok ruhsat nerde dedı dedım yenı aldık arabayı noter kagıdı var ruhsat sızde vermedınız kı daha ıyıce arastırdı egzoz muayenesı bıtmıs yazacam dedı abı dedım bak yenı aldık arabayı bıraz musadesı olur bu ısın ruhsat olmadan yaptıramam fılan neyse dedı egzoz var arabada evet var ama kapalı slıncer var dedım o aeada slıncere kucuk asma kılıt takmıstım vıda yerıne babam kıtledı bak abı ses cıkmasın dıye dedım.
    Geldı on tarafa kaputa noldu bu ne boyle dedı.
    Arabayı kundakladılar sucluları halen bulamadınız dedım para yok yaptıramıyorym dedım. En son sen ne cok konusyonya al gıt su evrakları dedı yolladı

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi aç ay once alacagım karsılıgında doğan slx almıstım. araba da egsoz ,cam fılmı,farlar ayarsız zenon.bı de altında yesıl led var. Ben bu zaman kadar hep orj arac kullandıgımdan sankı bu da normal aracmıs gıbı gece polısın onunden gectım pat arkama takıldılar çek dedıler kenara çektım.

Buyrun amırım ?

Oğlum ne bu Çin k...nesı gıbı

Amırım valla benımle alakası yok daha bugun aldım.

İyi o zaman hayırlı olsun cezası keselım.

Yapmayın amırım. Daha aileme göstermedım babama ne derım (tamamen acıtasyon cekıyorum)

Baban da boyle bı arabayı begenmez zaten. sana sattırır bunu, bu ceza da bahanesı olur dedı 250 lıra ceza yazdı
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Silvia17
    Misafir
    Çanakkale'de hangi devriye yaptı onu ya Bende canakkaleliyim de bana projektörden yazansa valla bidaha denk gelirsen gene yazar

Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi aç ay once alacagım karsılıgında doğan slx almıstım. araba da egsoz ,cam fılmı,farlar ayarsız zenon.bı de altında yesıl led var. Ben bu zaman kadar hep orj arac kullandıgımdan sankı bu da normal aracmıs gıbı gece polısın onunden gectım pat arkama takıldılar çek dedıler kenara çektım.

Buyrun amırım ?

Oğlum ne bu Çin k...nesı gıbı

Amırım valla benımle alakası yok daha bugun aldım.

İyi o zaman hayırlı olsun cezası keselım.

Yapmayın amırım. Daha aileme göstermedım babama ne derım (tamamen acıtasyon cekıyorum)

Baban da boyle bı arabayı begenmez zaten. sana sattırır bunu, bu ceza da bahanesı olur dedı 250 lıra ceza yazdı

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zgnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir gün arkadaşımla ataköy marinadan çıktık eve dönüyoruz ilerde çevirme var kemerleri falan bağladık yalandan hani çevirmesinler hesabı. (Yemedi girdik çevirmeye tabi)

Neyse polis önümüzde eliyle çek sağa dedi polis arabasıda biraz uzakta, dedim yolu kapatmıyım polis arabasının oraya çekiyim arabayı muhabbet neyse orda hallederiz. Çek sağa diyen polisi geçmem gerekiyo tabi polis arabasının oraya gitmek için

Hızlı bi şekilde kalktım, kalkmamla durmam bir oldu zaten. Lavuk atladı arabanın önüne bi bağırdı napıyosun lan sen silahı falan çekti panik oldu eyvahh dedim yar... yedik ellerini kaldır dışarı çık diye bağırdı. durdum arabadan ellerimi havaya kaldırarak indim, arkamda bi ton insan var herkes bana bakıyo, ben armut gibi ellerimi havaya kaldırmış olayı iştirak etmeye çalışıyorum

Polis sinirli sinirli nişan almış bi şekilde geliyo(aynı film gibiydi hiç unutmuyorum) yaslan arabaya dedi. yaslandım donuma kadar aradı konuşturmada konuşturmuyor beni, halbu ki konuştursa böyle bi atraksiyon yaşamıcaz

neyse arama bitti ehliyet ruhsatı istedi sonra ki muhabbet şu şekilde

P: Dur dedim sana niye kaçıyosun?
    B: Ne kaçması abi trafiğin akışını tıkamamak için polis arabasının oraya geçicektim
    P: Temiz çocuga benziyorsun
    B: Abi konuşturmadın ki beni olayı anlatayım, sen rollendin benide rollendirdin
    P: Akşam akşam aklımı aldın ezicektin beni hadi sktr git şimdi
    B: Tamam abi gidiyorm senin içinde değişik bi tecrübe olmuştur

Ve sonra vınn arkadaşla ne gülmüştük ya herif harbiden rollenmişti Alkolde içmiştik polis atraksiyondan ufletmeyide unutmuştu
    bi sıralar bende marinada çalışıyordum vtecle her gece ama her gece çevrilirdim artık tanıyolar ama yinede çeviriyolardı bi tanesinin ismi samet miş vay adaşım falan ismini öğrendim her girişimde benim ben diyodum samet abi burdamı salıyolardı hala ordamıdır bilmem aklınızda olsun yerse misali
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

ANIL ERCAN
    Misafir
    3 4 ay önce basımdan gecen bi olay Anlatayım Gülsemmi Aglasammı bilemedim.

Nisantasında cevirmeye girdim yeni yetme bi tane trafik polisi geldi yanıma (24 25 yaslarında)

P: Müdür araban İyiymiş ehliyet ruhsat ver dedi
    Ben: Al abi dedim verdim evrakları eksik yok cok sükür muayene vs hersey tam ama Araba ofsayt Park sis acık, Tavan folyolu, araba basık, camlar filmli

Neyse geldi bu evrakları kontrol etti getirdi bana Ve devam etti konusmasına..

P: Ooooo tavanda Folyo var güzel, Camlarda film Süper süper, Gündüz sisler acık Oda güzel, Emniyet kemerinde takılı degildi Bugunlük kotamı sende dolduracam Anlasılan dedi.
    Ben: Dedim abi yapma etme eyleme Kemerden yaz ama filmden felan yazma gözünü seveyim Söktürmesi ayrı dert Emniyete götürmesi ayrı dert felan dedim. Bayagı Dil Döktüm İkna ettim Emniyet kemerinden ve Seyir halindeyken telefonla konusmadan ceza kesti bıraktı beni.

Aynı gün İşte Nisantasından aksaraya gidicektim BYS Tuning'e tam aksarayda 3 tane motoriza yunus ekibi geldi arabayı inceledi trafikte 3ü'de bakıyor ( 3 ekip toplam 6 kişi ) Trafik ısıklarında Durduk Vatan caddesinde Bunlarda indi Motordan Geliyorlar Bana dogru Dedim Yar.agı yedik ide bunlara Dert anlat Cam acık geldiler yanıma Araba kac model diye sordu 2010 model dedim İyi tamam dedi bindiler motora gittiler.

Ben Dumur olmus bi vaziyette Birada sasırarak gittim BYS'ye

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2009 yanımda kuzenim var o da trabzonda yaşıyo normalde buranın durumlarını pek bilmez. neyse gayet sakin gidiyorum yolda iki yunus motorunun yanından geçtim seyir halindeydiler neyse bunlar geride kaldı ben sıradan bi şekilde ters yön olan bi sokağa girdim baktım peşimden tıkayıp geldiler önüme yatıp fren yapmalar vs. neyse indirdiler bizi aşağı üzerimizi arıyolar yoldan geçen vatandaş tribün yapmış durumda. Kuzenimin cebinde peçete bulmuş polis açıp bakıyo içinden bişe çıkarmı hesabı.kuzenimde bana soruyor peçetenin içinde ne arıyo diye, ben de "en fazla sümük bulacak ne olabilirki" dedim döndü bana "sen stand upçısın galiba" diyerek baktı polis. ben de "yok öğrenciyim" diyince polis vericek cevap bulamadı tribün yapan vatandaşlarda bi kahkaha attı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedense hiç böle polisle diyalog halinde girmedim.. çoğu tanıdık camı açıp abi nabıosun diyip hayırlı işler diliyorum yoluma dvm ediyorum.
    Ergin ORANLI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedense hiç böle polisle diyalog halinde girmedim.. çoğu tanıdık camı açıp abi nabıosun diyip hayırlı işler diliyorum yoluma dvm ediyorum.
    Sen focusçu gökhanın arabaya binde gör akla hayale sığmıycak herşeyi yaşayabilirsin aynı gün abi

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla polisle şimdiye kadar iki münasebetim oldu, biri geçen hafta fenerbahçeden caddeye çıkarken gece 2 gibi herkesi alıyolardı, aldı tabi beni 200sx kaçmaz. Ehliyeti verdim, önde plaka yok bi yandan ya yazarsa diyorum ama bi yandan yok lan yazmaz diyorum. aynadan kestim eğildi egzoza baktı, stock egzoz, alkol dedi, yok dedim, yolladı.

2.si biraz ilginç

eskişehire gittik ailecek haftasonu için, istanbula dönmedende babamlar birşey almaya işlek bir caddede durdu, tabelayı gördüm 10 dakika park serbest tarzı birşey vardı, onlar indi ben yola çıkmadan bi sıgarada içerim diye kalmayı tercih ettim arabada, neyse 5 dakika oldu 10 oldu, bi baktım şarjım bitti, hadi dedik, 5 sigara 6 7 derken park tabelasının altına polis otosu yanaşmazmı, napsam napsam düşünüyorum, adam çıktı bütün park halindekilerin yanında turluyor, bu yerde cep gibi birşey, 10 araba maks var, hepsi 4 lüleri yakmış bi bizimki terk halinde. içimden diyorum kesin gelecek, indim arabadan yaslandım sigara içiyorum, derken yanaştı yanıma,

p: kardeşim 10 dakika müsade var bitmek üzere, bak bunlar yiyecek cezayı, devam et yeme ceza
    b: tamam

tamam dedim ama nereye gidicem ne yol bilirim, ne telefonum var.
    bi 10 dakika sonra yine yanaştı, bu arada arabanın içi rezalet durumda, hastalanmıştım bütün arka koltuk peçete çöpü ama yer gözükmüyor, yine yanaştı yanıma polis amca

p: kardeşim ceza yazıyorum artık 1 saat oldu,
    b: abi bizimkiler bişi almaya gitti, vallahi bende mağdurum, telefonum yok, istanbuldan geldik, arabayı çeksem kaybolurum. hasta hasta arabaya nöbet tutturuyorlar dedim
    p: (arka camdan içeri baktı) bu ne lan, bu kadar mendille ne yaptın, ne tarz bi hastalık lan bu
    b: üşütmüşüz abi, napıyım ben
    p: tamam kardeşim sıkıntı yok sana kal
    (nerelisin cart curt muhabbetinden sonra)
    b: buralar nasıl abi çok sakin gibi bu kadar ekip burda olduğuna göre (aynı caddede görüş alanımda 4 polis arabası sağlı sollu park halinde)
    p: bi istanbul gibi değil, eh sakin

der demez iki ekip otosu daha tam konuşurken önümüze durdu camlar açık

p2: nabıyon lan sülo (el hareketi
    ) devam mı?
    p: ya bi get allasen

derkeen baya ben muhabbete dahil oldum yaklaşık 1 saat 5-6 polisle takıldık ilginç bir anıydı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)