Ben Hyundai Accent Erayla 100 milyona 800 km gittim 3 kişi + 1 full bagaj istanbul-Antalya arası yaptım o yoluda ama ben bastım 110 altına inmedim halde
boşta inerek daha fazla yakmışssınayrıca aracın manulemi yada otomatik mi oldğunu nasıl anlayamdın
debriyaj a bakmadınmı o kadar kullanmışssn... yarı otomatik desende o şanzınman debriyaj pedalsız otomatiktir tam otomatikten farkı vites geçişlerinde bayılması ve yokuşta geriye kaçmasıdır.
Bende 5.25d 1 depoyla Tokat'a gitmiştim 780km civarı.. Deposu 60-65 litre falandı sanırım
Basa basa (200+ civarı) 8 litre civarı ortalama yazmıştı yol bilgisayarı.
Clio 3 ile yakıt almayı unutuyorum ama süper![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
190 liralık (63 litra olması lazım) shell gtl eurodizel le istanbul dan ankaraya geliş ve şehiriçi sürüşle 1100 km de bitti mazot , gayet dikkatli kllandım uzun yolda da şehiriçinde de.Tüketim biraz fazla gibi dimi?
ceratolarda yanılmıyorsam 1.6 onların gıdışı baya ıyı yakmasıda normal aslan beslıyorsan ne yedıgıne bakmıcaksınotoyolda arada yokluyorum onları
focus cerato ve eralar sıkıntı yaratıyor gıdış konusunda yakalamak baya zor oluyor basanlarında zaten alayı 34 plaka şirket aracı
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
benimki 1.5 malesef ama hızlanması çok ta kötü sayılmaz , 240 tork yeterli kasaya şaşırtmak için..Ama herşey 180 e kadar dün gece bmw den yol isteyip 180 de hız sabitleyicide gibi çakılıp kalınca daha iyi anladım, Era , cerato , rio , ve getz110 ların katili şanzuman malesef , inşallah çözerim o sorunu
Hesapta bir yanlışlık yoksa 1200km gayet iyiymiş. 100 km de ort. 3,75lt yakıt harcamışsın.
Benim depo 55lt ort. 1000km yol yapıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)