Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Benimde günde kesin 2-3GB downloadum var belki 5-6 senedirkimse aramadı. Quicknet biraz yayılsa direk geçicem ama bakırköye bile gelmedi henüz
![]()
alıntıya HAYIR...
bende normalde sınırsız 1mbit kullanıyordum aylar once ilk çıktığında 8mbit 15gb sonra hızı duşen pakete geçiym dedim deneme amaçlı her ay minimum 40gb kullanıyorum hızım hiç düşmedi 512k ya daima 8mbit
ilk fırsatta tellcom-superonline fiberoptiğe geçmek istiyorum gelseler bizim buraya kadar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben uydunet kullanıyorum memnunum
2Mbit sınırsız kullanıyorum. Evde kendi eşimle benim 2 laptop. 1 HTPC. 1 Desktop PC. Birde 24 saat açık PC kullanıyorum. Beni arasalarda önce bu telefonlar kayıt ediliyo dimi diye başlayıp sonra bir saydırsam.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
öncelerı 4gb kullanırken ewde pek durmadıgım halde aylık 7 8 9 gb oluyordu kullanımım ama bn kullanmıyordum aylık en az 70 lıra fatura gelıyordu bı gece dellendım sınırsıza gectım ogun bugungur full donwloadn bana gecirdiklerı ayın acısını cıkartıyorum bi filmin 3 defa ındırıyorum ızlemedıgım halde sılıyorum tekrar ındırıyorum
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ulan 4 mbit limitsize boşunamı ödüyorum okadar para bende limitli 8 emi geçsem![]()
ciddi ciddi inmiyomu 8den aşağıya ?
türktelekom sonradan bi fatura sokmasın indirmişsin sen yeğenim diye![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bizim evi de arayıp duruyorlar, telefon hattı babamın uzerine hic denk gelemediler
bende aylık 80-100gb indiriyorum...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
En rahatı quiknet. 10mbit 50tl, hatta imkan varsa 100mbit 120tl. Ayda minimum 100gb download yapıyorum. Ne arayan var ne soran. Hatta 2 ay oldu bağlatalı, fatura bile yollamıyorlar Allah razı olsun.![]()
4-5 ay oldu 8mbit'e geçeli bu ay kıstılar...ilk üye olduğum ayda kısmışlardı...500kb bağlantı ile net çekilmiyor...download olayını geçtim video bile izlenmiyor...1 haftadır netten soğudum...2010 da 8mbit olucam yeniden![]()
senelerdir ttnet 4 mbit sınırsız tarifesindyim hizmet kalitesi gayet güzel bi ara 1 ay cıldırdım okadar ...
o arada uyduya nasıl bağlanırım onu araştırıyordum eski baracuda gibiokadar berbat bir ay idi sonra apartmanın komple telefon kutusunu yenilettik düzeldi
merkez taş ta olsa aradaki bağlantılar verimli olmayınca sıkıntı olayı bitmiyor
iletken malzemeler nelerdir telefon hattında ne en iyi iletimi sağlar vb. konuları bile öğrendim o bir ayda![]()
şuanda bağlantı noktalarım telefon ile ilgili olan her noktada gümüş uçlu ve izole ...
sorunsuz kullanıyorum ama 4 mbit yetmiyor tabi ..
gelirse 10 mbit yada uzeri koşa koşa abone olurum hemen
kozyatağına gelmesi neden bukadar uzun sürdü onuda anlamış değilim ya zaten ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)