birde şöyle birşey var tüm firmalar zaten türktelekomun alt yapısını kullanıyor..
bence siz yanlış algılamışsınız olayı muhtemelen bir güncelleştirme yapmak için aramıştır.. bende ttnet te çalışıyorum ama bunu koruma amaçlı falan söylemiyorum![]()
he birde 15 gb dan sonra 8mbit ten 512 ye düşüyor hız..
ayrıca 8 mbit kullanıyorum diyen yalan söymemiş olur çünkü yok öyle birşey anca oda zor ama belki 7 olur belkii =) genelde 8mbiti fazla bölge desteklemiyor zaten anca merkezi yerler.. mesela ben 8mbit lik paket kullansam benim benim bölgem kaçı destekliyorsa o hızı kullanabilirim ki buda değişiyo her yere göre..
Valla benim modemde 8mbit gözüküyor ve http olarak download hızım 900-950k arası , 900k altına düşmüyorum.
super online fibere geçesim war acaba cok macuncekmişlermidir bu fibereşaka biyana kullanan war mı aramızda dellendim geçesim war
youtube vs girmenin yasak oldugu bir ülkede arayıp neden siz bu kadar ındırıyorsunuz girdiğiniz siteleri kontrol edicez yapmayın kaka ellemeyin pis demelerini gayet normal karşıladım valla....resmen adamlar 50 arabalık yere 150 fiş kestiler şimdi arabayı parketmeyin diyorlar
aynı zihniyet aynı mahlukatların değişik türevleri
gülmekten başka birşey gelmiyor aklıma inş beni ararlar da sorarlar demektende alamıyorum kendimi
986 kb a kadar görüyorum 8 mbit sanırım santralle alakalı. Hızda daha düşmedi bakalım düşerse tarife değişikliğini yapıcaz artık![]()
Bu tablo eski olmalı. Yakın zamanda Discovery, yada national da japonyanın ort. internet hızının 99mbit olduğunu duyup dumur olmuştum![]()
alıntıya HAYIR...
O da çok yahu8mbit bile yeterli şu anda.
8mbit'i limitsiz olarak uygun fiyatla verseler çok güzel olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)