tutanakla şubeye teslim edecek kısmından nekadar emin olduğunla alakalı bu .
Tutanak tutarken araç sahibinin de imzası vs. gerekmeyecekmi ?
Yani ortada böle bir tutanakla teslim olayı söz konusu ise tamamen haklısın ama tutanak tutulurken tarafların imzası gerekli değilmi ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Arkadaşın bahesttiği polisin kötü bir niyetinin olmadığı besbelli,
O durumda polis ya aracı bağlayıp gerekli işlemleri yapacak ve normal olarak araç sahibinin canı bayağı yanacak yada standarta aykırı malzemeyi tutanakla şubeye teslim edecek.olay tam anlattıgın gibi cereyan ettı zaten ben polısı yorumlarımda kotulemedım ben sadece polısın baglama kararından ceza krıterlerıne gıren parcayı alarak vazgecebılme yetkısının olup olmadıgını ogrenmek istedım.bıldıgım kadarıyla polısın arac uzerınden bısey alma yetkısı yok.bunu ogrenmke istedım bu iş zaten polısın insıyatıfıne kalmıs bıseydı oldu bıttı.
kanun ve mevzuat diye birşey yok bunu biliyorsunuz bir konuşma kasedi dinledim orda herşey açıklığa kavuşuyor.ayrıntıya vs. gerek yok egzost tan ceza yazabilmesi için bile db ölçüp ona göre davranmak zorunda yok büyük egsozt kafası yok şu yok bu hiç bişi yapamya ahhkı yok normaldeama normal gitmeyen şeyler var ve biz hiç birşey yapamayız düdük onlarda ve biz hep avız onlar avcı... kendimizi kandırmayalım onlar hep böyle yapacak ve biz onların bu üniformalı Mobbingine karşı çaresiz kalcaz.. yada katil olcaz
![]()
low is low
Medem ceza yazdı parçaları nie verdiniz zaten cezanızı kesmiş çok saçma parçaların alması kesici vs olsa tamam
GEÇMİŞ OLSUNN
Alamaz .
Bağlanırsa bağlanır çekiciye koyamaz .
Sürerek giderim kendim kitler bırakırım otoparka anahtarımıda alırım gider bigün sonra bağlamasını açtırır parkettiğim yeddi emin otoparktan Parçaları eksiksiz şekilde teslim alırım .
Orda başına bişey gelmiş bir çizik eklenmişse vay o yeddi emin otoparkın haline ...
Türkçesi Bağlanmaktan korkmak çare değil ...
Bağlanabiliceğini bilerek bineceksin otomobile ...
Bağlanırsa çıkartmayı bileceksin polisin arabandan bişeyler söküp almasına değil ...
Bugün filtreni aldı yarın teybin de giderse ne farkı kaldı hırsızdan ?
(Bu arada yukarıda parçalar tutanakla karakola teslim edilebilir durumu konuşuldu böle bir durum varsa sadece filtreyi tutanakla teslim edip bağlamadıysa seni teşekkür etmen lazım polise anlayışından dolayı )
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yahu biyerinizden element uydurmayın.
Böyle bir kanun mu var?
Adam senin arabandan 1 igne alamaz.
Camlarım filmli, o zaman camları söküp götürsün trafik subeye...
Egsozu söksün elinde kaynak makinesi, anahtarla...
Böyle sacma bisey mi var yahu...
Adam düpedüz calmıs, hala burda konusuyorsunuz.
Emniyet müdürlügüne git, sikayet et hem filtreni al hem memuru silkelesinler.
Suraya konu acıyosunuz, gidip bi hakkınızı arayamıyorsunuz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
cidden bu ne pısırıklık ? o polis kanunları uygulamakla mükellef ve her polis için kullanmam bu lafı ama senin annenin babanın vergisi ile maaş alıyor. sana hizmet yerine hırsızlıkla geri dönüyor bu vergiler oh ne ala.ne demek filtre almak falan resmen gaspa girer bu. hemen gidin bi karakola zabıt tutturun. eğer ki tutmakta ağırdan almaya çalışmalar olursa savcılığa gideceğini söyle. dilediğin yere git derse cidden savcılığa git bak nasıl öttürüyorlar onları.
daha neler artık !
edit: benimde cam filmime laf etti polis bağlayayım mı yoksa söküyor musun cam filmini dedi bende hiç gerek yok söküyorum dedim ve olay bitti. yani arabana dokunması bile iştihata uygun değil.
Türk polisi bişey diyemiyorum ban yememek için bu kadar kıskanç insan olamazlar subaruya orj kanattan ceza yazarlar, 106ya sunrooftan ceza yazarlar, eksoz kafası var die ceza yazarlar saçma sapan durumlardan cezalar Tr ye giriş serbest dükkanlarda satış serbest ama arabaya takması yasak başka bir ülke varmı çok merak etmişimdir ? vergiyi alıyor her yerden sonrasında takmana müsade yok. Çok param olduğu gün kendime ait pist yaptırıp en fazla şekilde bağıran zevkime göre bir araç yapıp o pistte habire gezcem tek başıma![]()
forumu iyice bi oku araştır istersen boş konuşuyorsun şuanda...arabaya yaptığın en ufak bişeyin yasal olmadığını bilmen lazım bilmiyosan o senin problemin..polis yasayı uygular sende arkasından atıp tutarsın böyle...arkadaşada geçmiş olsun onunki değişik bir durum...
Benimde Annemin Arabasına Filmden Ceza Yazmışlar 7 Gün Süre Verildi Diye...Bişeyolmaz Dedim Söktürmedim Nolur Bilen Varmı Acaba?
Atıyorum 7 Gün Sonra Çevirmede Sorgu Yapılınca Menmi Gözükür Araç
Ceza yazmıslar, 7 günlük süre belirten belge de mi vermisler?
Yoksa sadece normal ceza yazıp mı göndermisler?
Sadece ceza ise birsey olmaz ama 7 günlük süre verildiyse 7 gün sonra trafikten men görünür.
Trafik subeden bir tanıdık ile trafikten meni kaldırabilirsin eger filmi sökmek istemiyorsan...
Tekrardan Baktım Yok Sadece Makbuz Var Nerden Anlayabilirizki Menmi Değilmi Trafikten :S
Sadece Makbuzla Olmaz O iş Herhalde
Taksimde Annemi Çevirmişler 2 Numara Film Yanlarda Sadece Oda Cidden Güvenlik İçin Çektirdik Diretmiş İlla Yazmış onun bunun evladı Birde Öyle Not Düşmüş Makbuza İnş Bir İş Çıkmaz Başımıza
hadi ya senden öğrendiğim iyi oldu bak arabaya takılanların yasal olmadığını çok makbule geçti söylediğin. fabrika çıkış orj arabaya ceza yazar polis isterse sırf küllüğünde kum yok diye ceza yiyen arkadaşımda var kanunda yazabilir kaçtane aracın küllüğünde kum var piyasada senin aracın varsa seninkinde bile yoktur eminim polis yasaları her zaman uygulamıyor başına geldiği gün anlarsın esas senin boş konuştuğun apaçık ortada yaşamamışsın anlayamassın tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)