User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: bu aracı tanıyan varmı arkadaslar? 106 gti

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kronik rahatsızlıkları yazıyım.. genel anlamdaki..

1-direksiyon kutusu
    2-torsiyon bilyasi
    3-benzin pompası
    4-rolanti motoru
    5-yağ terletmesi
    6-alt takım sorunu
    7-sunroof un su alması
    8-laçka şanzuman.. Geri vs..

Hepsiyle alakalı bilgim mevcut değil.. Başıma gelenler ve yapılanlardan bahsediyim..

Direksiyon kutusunu tamir ettirme aynı oluo ben tamir ettiriyim yenisi pahalı dedim(900 tl) olmadı..

Torsiyon bilyası.. El freni-aç koy die tabir edilen şeyi yapmakla başlıo.. Ben aracı aldığımda vardı bu sorun tamir ettirdim 1.5 sene sonra patlak verdi değiştiricem..

Benzin pompası.. Bu başıma gelmedi aracı alırken kontrol ettim zayıf gibime geldi değiştirildi komple..Az benzinle dolaşmak ile oluyor..

Sunroof un su almasıda başıma geldi ufak ama can sıkıcı bişi.. Önüne geçmek gerek.. Döşemen kötü duruma gelebilir..

Şanzuman ise geri vitese geçirmek felan sıkıntı.. durmadan geriye takarsan yani araç öne hareket halindeyken kollar laçkalaşıo ve cartlamaya başlıo geri.. Ayrıca 2 ye takmadan girmez hale gelio.. Senkromeçlerde sorun.. Diğerleri hakkında bir fikrim yok henüz şükür

Ama tavsiyem alt takım gibi mühim parçalarda mutlaka servis parçası kullan... pahalıdır ama memnun kalırsın..

Ayrıca.. 106 larda panelin arkası boyanmaz fabrikada ona direk bak kafa hakkında fikir yürüt.. panel canını sıkmış belli.. Kuleler ile kaput amortisörü arasındaki yere de diikat et.. Göz kırpabilir.. Araçta uzun süre kule gergisi vs varsa yada viraj muhabbetini gerçekleştirmişse kulelerin üstündeki silecek motorunun olduğu yerdeki metal simetrik çatlaabilio.. Bunu görüpte korkma aşırı.. gerçi 106 takas etmek istemiş.. bunun için değil genel söylem oldu.. gerisine serviste baktır bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kronik rahatsızlıkları yazıyım.. genel anlamdaki..

1-direksiyon kutusu
    2-torsiyon bilyasi
    3-benzin pompası
    4-rolanti motoru
    5-yağ terletmesi
    6-alt takım sorunu
    7-sunroof un su alması
    8-laçka şanzuman.. Geri vs..

Hepsiyle alakalı bilgim mevcut değil.. Başıma gelenler ve yapılanlardan bahsediyim..

Direksiyon kutusunu tamir ettirme aynı oluo ben tamir ettiriyim yenisi pahalı dedim(900 tl) olmadı..

Torsiyon bilyası.. El freni-aç koy die tabir edilen şeyi yapmakla başlıo.. Ben aracı aldığımda vardı bu sorun tamir ettirdim 1.5 sene sonra patlak verdi değiştiricem..

Benzin pompası.. Bu başıma gelmedi aracı alırken kontrol ettim zayıf gibime geldi değiştirildi komple..Az benzinle dolaşmak ile oluyor..

Sunroof un su almasıda başıma geldi ufak ama can sıkıcı bişi.. Önüne geçmek gerek.. Döşemen kötü duruma gelebilir..

Şanzuman ise geri vitese geçirmek felan sıkıntı.. durmadan geriye takarsan yani araç öne hareket halindeyken kollar laçkalaşıo ve cartlamaya başlıo geri.. Ayrıca 2 ye takmadan girmez hale gelio.. Senkromeçlerde sorun.. Diğerleri hakkında bir fikrim yok henüz şükür

Ama tavsiyem alt takım gibi mühim parçalarda mutlaka servis parçası kullan... pahalıdır ama memnun kalırsın..
    eline sağlık saol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son bi kaç şey ekledim gözünden kaçmasın..

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kulakları, akslar rot kolları, ve en önemlisi ufacık hararette sıkıntı yaratan motor contası. en önemli test radyatör suyunda yada radyatörün içinde yağ kalıntıları varmı. bu araçlar hararet yaptımı birdaha motoru iflah olmuyor uzun vadede benden söylemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor kulakları, akslar rot kolları, ve en önemlisi ufacık hararette sıkıntı yaratan motor contası. en önemli test radyatör suyunda yada radyatörün içinde yağ kalıntıları varmı. bu araçlar hararet yaptımı birdaha motoru iflah olmuyor uzun vadede benden söylemesi
    Evet.. motor kulağını atlamışım.. bende peugeot sport kulaklar mevcut.. sıkıntı değil die sanırım atladım.. rot kolunu rot askısını servis malzemesi ile değiştirmeden yorum yapmamak lazım.. gerçi yollar çok etkili.. sürekli git gel yapılan yollardaki çukurlar vs..

Hararet meselesini çok duydum.. sebebini araştırdım karşıma garip şeyler çıktı

Alüminyum blok olmasından dolayı ısıyı içinde tutması ve yansıtması dez avantaj.. Sistem garip olsa gerek çünkü ferraride benzer yapıda blok kullanıyor.. Bence tr deki bu olay kapak taşlama derken artan sıkıştırma oranlar.. 1.6 16v 110 luk motor contası takmaktan.. Devir daimi fan müşürünü kontrol ettirmemekten kaynaklı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten yararlı bilgiler saolasın

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet.. motor kulağını atlamışım.. bende peugeot sport kulaklar mevcut.. sıkıntı değil die sanırım atladım.. rot kolunu rot askısını servis malzemesi ile değiştirmeden yorum yapmamak lazım.. gerçi yollar çok etkili.. sürekli git gel yapılan yollardaki çukurlar vs..

Hararet meselesini çok duydum.. sebebini araştırdım karşıma garip şeyler çıktı

Alüminyum blok olmasından dolayı ısıyı içinde tutması ve yansıtması dez avantaj.. Sistem garip olsa gerek çünkü ferraride benzer yapıda blok kullanıyor.. Bence tr deki bu olay kapak taşlama derken artan sıkıştırma oranlar.. 1.6 16v 110 luk motor contası takmaktan.. Devir daimi fan müşürünü kontrol ettirmemekten kaynaklı..
    tabiki ben kendi aracımda yada sağda solda hiçbirzaman hararet yapan araç görmedim bu motor bloğunda durup dururken. dediğin gibi ya su eksiltmeden yada devirdaim motorundan kaynaklanıyor olaylar. hararet yaptırtmamak en iyisi sonra üst kapak revizyonları bile bi yere kadar kurtaramıyor araçları...

motor kulağının arızasında da yüksek devir çevirmek en büyük olay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki ben kendi aracımda yada sağda solda hiçbirzaman hararet yapan araç görmedim bu motor bloğunda durup dururken. dediğin gibi ya su eksiltmeden yada devirdaim motorundan kaynaklanıyor olaylar. hararet yaptırtmamak en iyisi sonra üst kapak revizyonları bile bi yere kadar kurtaramıyor araçları...

motor kulağının arızasında da yüksek devir çevirmek en büyük olay
    Ekliyeyim birde şu meşur gaz tokatlama olayı motor kasılıp sonrasında stabilize olmaya çalışıo haliyle kulaklar zorlanıyor.. Ayrıca bu meşur olayın bir diğer kötü yanı ise o2 sensörü..

Sanırım 106 almak isteyen pek kalmadı aramızda ama zevkli araba.. hemde çok.. Birde supercharger'ken hayal ettim de... Ben sanırım hiç satmıcam

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ararken bu araclada ilgilenmiştim sahibi saolsun eski fotolarınıda göndermişti,daha sonra zaten vazgecmiştim.sahibi aracı aldıgında biraz yıkık durumdaymıs,bana telefonda söyledigi komple boyalı oldugu bagaj kapagı ve sol arka tarafından hafif kazalı olduguydu.klimasında bi problemi oldugunuda söylemişti.tabi gidip bi canlı canlı görmekte fayda var,ne araclar biliyoruz kazasız diye satılıyor etrafımızda.....

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla warsa takas yapcak hemen yapalım bndede dizel 307 var 1,6 110 luklardan 2005 ve 19,500 istiorum.
    iki ay önce olsa ben talip olurdum.
    110 lukarın o fiaytlara düşebileceğini bilmiodum

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracı ben bılıyorum otelcı bı abının arabası bızım burdan bakmaya gıdenler olmustu ama arabanın durumu ıc acıcı dııl komple boyalı dıye bılıyorum kac yıldır mıllete takas yolluyor netten halada satılmadı ben bunun ustune 3 tane gtı aldım sattım bu araba hala duruyor...

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sefa yazılacak herseyı yazmıs

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim ne derse desin 106 saxo cok eğlenceli arabalar.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur özel mesaj yazdım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki ay önce olsa ben talip olurdum.
    110 lukarın o fiaytlara düşebileceğini bilmiodum
    2009 başında 25 vermiştiler vermemiştik şimdi paraya ihtiyacımız var düştükte düştük buraya kadar hiç olmadı satılmicak borç harç devam edices yapıcak bişi yok..

demir abi bu arada saol teşekkür ederm pm için.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakasını gizlemiş arabalardan sürekli şüphelenmişimdir acaba hırsızlıkmı perttenmi toplama korkusu olmayan açar plakasını en basitinden toprağmın sakat araç almasını istemem
    resımlerde plakası acık olan fotolarda var

34 th 1142

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam ilanda takasa hayır demiş herkese takas yollamış

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar araç komple boyalıdır..orta halli bir arabadır..Bilginiz olsun..Uygun bir fiyata alınabilir.full+full modeldir

Plakası 34 TH 1142
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

cht2424
    Misafir
    arabayı yakından bılıyorum bız satmıstık ılanda yazdıkları dogrudur bagaj kapagı degısmıstır onden kazası yoktur artı komple boyalı full bır aractır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)