ben yaptırırken egzoz pulu almaya uşenmiştim hafif kusurla geçtim yonetmelikmi değişmişki
xenon far içinde mercekten çok far yıkama olması gerekiyor
far yıkama yoksa xenon geçmiyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla ağalar egzos pulu olmayıpta aracını muayene yaptıranlara sesleniyorumgerçekten şansa yaptırmıssınız ben 2 defa unuttum her iki seferde geri gittim yaptırdım çünkü yapmadılar..2005 te ve 2007'de adamlar muayene istasyonunun yanına neden egzos pulu için yer açsın ki ozmn madem gereksiz ise..bu tarz yerlerde ki sistemi tezgahı biliyosunuz arkadaşlar
![]()
benim kağıdıma egzos pulu yok hafif kusur diye yazılabiliyorsa tum araçlarada yazılabilir bu yaptırdığınız yerle alakalı bence
ben çok zaman once yaptırmadımki şurda 3-4 ay olduyor kanunen bi yaptırımı olsaydı banada uygualamak zorunda kalırlardı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
tüv sitesinden alıntıdır
# Geçerli Egzoz Gazı Emisyon ölçümünün olmaması 01.Ocak.2010 tarihinden itibaren ağır kusur olarak değişmiştir. Bu nedenle, muayeneye gelmeden önce egzoz gazı emisyon ölçümünüzün geçerlilik tarihini kontrol ediniz. Bu hizmet, TÜVTURK istasyonlarından da alınabilir.Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm hizmeti veren istasyonlarımız için lütfen tıklayınız
http://www.tuvturk.com.tr/
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
evet egzoz muaynesinin olmaması durumunda cezası var ve buda yukarda arkadaşın dediği gibi yüklü bir miktar. muayneyi yaptırmak 21 tl
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)