Ulan çöktüler güzelim diziye haracını yiyolar...
Printable View
Ulan çöktüler güzelim diziye haracını yiyolar...
atv nin görüntüsü showa göre iğrenç
resmi kaynaktan bi bilgi varmı? yoksa buda söylentiden ibaretmi?
Doğum günü konusu sandım valla başlığı görünce :D
dizilerde kanal değiştiği zaman genellikle çekim açıları efektler falan bayağı değişiyor.. eğer ezelde de böyle olursa bayağı izleyici kaybeder
artık vefa sadece bir semt adı olarak kalmış.. herşey para olmuş.. yarın kanalturk daha fazla para teklif eder, oraya transfer olurlar..
ezel out Sakarya Fırat in :)
ezel nereye bizde oraya..
321 milyon dolar verdiler şimdi ordan burdan para kazanma vakti :D
yinede izlicez,yapacak bişey yok.
Sabah Gazetesi (damat sabah paşa) ve grubuna ait hiç bir şeyi izlemiyorum ve okumuyorum.
Ezel yerine başka dizi bulunur :)
kafasına vur ekmegini almı oldu simdi bu noldu ?
reytingleri düsücektir garanti heba etcekler canım diziyi
büyük hata yaptı show umarım kalite bozulmas
SHOW TV’NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ EZEL’İN ATV’YE GEÇTİĞİ HABERİ YALANLANDI..
Son zamanların fenomen dizisi Ezel’in Atv’ye transfer olduğu haberi dizinin basın ve halkla ilişkiler işlerini yürüten Bizce Danışmanlık tarafından yalanlandı.
Telefonla ulaştığımız Ay Yapım çalışanları ise bu iddialardan habersiz.
Bazı söylentilere göre, bu yıl dizilerde hüsran yaşayan Atv’nin Ay Yapım’a Ezel için bir teklifte bulunmuş. Ancak Show Tv’nin de bastırmasıyla Ezel kendi kanalında kalmış. Show Tv’nin en çok izlenen dizisini bırakmaya niyeti yokmuş..
Bu arada internette yaptığımız kısa bir araştırmada gördük ki Ezel hayranları da dizinin Atv’ye geçmesini istemiyor. Çünkü insanlar dizi başladığında, diziyi ilk izlediği kanalla özdeşleştiriyor. Dizi başka kanala geçtiğinde işin büyüsü bozuluyor..
http://www.gecce.com/haber/ezel-atvy...or-126885.html
-0-
inş senin haberin doğrudur...
TAŞ YERİNDE AĞIRDIR :icon_tup:
İnşallah geçmemiştir.
atv kimin acaba merak ettim? kimbilir gene hangi eller dokundu merak ettim. yazık valla.