ATV'nin görüntü kalitesiyle Show TV'nin görüntü kaliteleri eşit değil benim bildiğim.İnşallah eskisi gibi sinematik görüntüyle yayınlarlar.Aynı dava zamanında Deli Yürek'te de olmuştu ve inanılmaz derecede bir görüntü kalitesi düşüşü yaşanmıştı.
Printable View
ATV'nin görüntü kalitesiyle Show TV'nin görüntü kaliteleri eşit değil benim bildiğim.İnşallah eskisi gibi sinematik görüntüyle yayınlarlar.Aynı dava zamanında Deli Yürek'te de olmuştu ve inanılmaz derecede bir görüntü kalitesi düşüşü yaşanmıştı.
televizyonumun hafızasında seyredilmeyen kanallar listesinde atv ....umarım bunu değiştirmek zorunda bırakmazlar...hoş atv ye geçen ezel herhalde ''edep'' olarak değişirdi :) ...seyretmesekte olur.....
mecbur izlicez napalım :( geçmeseydi çok iyi olurdu :(
atvde izlenmez harbiden ya bide adı edepmi olumuş ne olmuş yalan ettiler be
soğutuyor adamı diziden
atv diye bir kanal mı var adamların herşeylerinin içi geçmiş o diziyi ne hale getirecekler merak ettim
kanal değiştirmez inş. :icon13:
atv de olmaz bu film
kanal önemli degil ama persembe günü filan olursa yalan olur.
Showa mustahaktır bence.Paralarını ödemezsen adamlarda ödeyen kanala gecer bu kadar basit kimse babasının hayrına dizi cekmiyor.He görüntü kaliteside düşse günüde değişse gercekten fanatiği gene seyredecektir diziyi.Gununu insallah değiştirmezler genede.Showda yayınlanırken kaç defa yayınlanmadı dizi küplere bindik en azından şimdi her hafta yayınlanır.
ayyapım ele aldıysa daha iyi olacaktır..
gerçi ay yapımın atvdeki dizisinin kalitesi oldukça güzel renk ses felan ezelde öyle olur sanırım
maalesef transfer haberi doğruymuş.. :(
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/0...andevusu_atvde
Ben böyel iki gunde ahvalan adamları sevmiyorum yaa bizim çalığın kanalında ne olsa izlemem gene soguttular kendilerinden iyice
Ay yapımı ' nın çekimleri zaten üst kalitede . Aşk_ı Memnu ve Yaprak Dökümü dizilerinden bunu görebiliyoruz. Önemli olan Atv nin yayını daha kaliteli vermesi.
Mesela bir reklam filmini baz alalım ( show tv ve atv ortak gösterildiği için):
Show tv de izlediğimiz de renkler daha canlı , atv de ise biraz daha sönük geliyor.
İşin teknik açıklamasını tam bilmiyorum ama genel olarak durum böyle.
Dizinin kanal değiştirmesi atv yi sevmeyenler için (ben de dahil) kötü bir haber olarak gelebilir. Ne kadar atv ve onların medya grubunu sevmesek de , bir iki hafta diziyi izlemez ; daha sonra yine izleriz.
Show tv nin dizilerine ödemelerini geç yapması her zman ki durum. Kurtlar vadisi pusu yu böylelikle star a kaptırmışlardır. Sanırım karamehmet grubu tek amaçları lig tv oldu. Bari fiyatları biraz daha düşürse de herkes izleyebilse. ( fazla değil %20 kadarcık :D )
Bende ufaktan soğudum ama merak ettiğim yeni bölüm ATV'de de olsa ne zaman yayınlanacak? Bu geçişle birlikte sanırım PErşembe dedikodularınıda dikkate alınca, 1.5 hafta rötar yaşıyıcağız.. :s
Perşembeye koyarlarsa memnuyu ezer ezel :)