medyatava yalandan haber yapan bir site normaldir... showda devam ediyor görünen kadarıyla
Printable View
medyatava yalandan haber yapan bir site normaldir... showda devam ediyor görünen kadarıyla
vefa ile ne alakası var olayın...dizi çekiyorsun emek harcıyorsun karşı taraf bunun hakkını vermezse anlaşmazlıklar olursa başka kurumla çalışırsın...show tv veya ay yapım hayır kurumu mu?? show tv babasının hayrına mı yayınlıyo dizileri...1.5 saatlik dizi 3 saatte bitiyo 1.5 saat reklam parasını hayır işlerine mi harcıyo show tv...
medyatava takip ettiğim bir sitedir bugüne kadar pek yalan haberine rastlamadım açıkçası...ama bu sefer fena çuvallamışlar...
Ben a tv den izlemem ayrıca kanal deiştiren diziler kalitelerini kaybediolar
Geçmedi mi şimdi yani ?
İnşallah geçmez...
internette dolanan haberlere göre atv ye gerçekten geçmiş yeni bölümler perşembe günü olcakmiş
kanal değiştiren diziler hallaç pamuğuna dönüyor
misal ben perşembe akşamalrı hala el alışkanlığı showu açıyorum vadi için
6 ay oldu olmadı dizi başlayalı...yıllardan beri yayınlanan bir dizi olsa neyse...ezel showde olmasaydı da tutardı bence oyuncu kadrosu,kurgusu ve senaryosu yüzünden...
neyse herkesin anlayışı farklı uzun uzun tartışmaya gerek yok...
ama iyi olmuş show'da kalması atv'yi bende çok sevmiyorum :D
ATV nin uydu üstündeki yayın kalitesi bile güzel değil. Pehh.
bence de kalmalıydı showda
Parasını alamazsa dizi çekilmez arkadaşlar ...
Naapsalardı kalıp diziyi çekmeselermiydi ...
Daha önce ezelin 1 bölümünün yayınlanmama sebebide tamemen para ödenememesidir ...
Bilmem açıklayıcı oldumu ...
cnbc e de yayınlanmasını isterdim:D
atv ye geçince çekim kalitesi değişmesinde ne olursa olsun.canlı yayın mış gibi görününtünün akıp gittiği dizileri sevmiyorum ben.teknik terimi bilmediğimden böyle yazıyorum kusura bakmayın:)
aynı ekip çekmez ise sarmaz gibi :D
Ezel gibi bir diziyi kaybetti ya vay haline showun :)
atv nin görüntüsü iğrenç resmen turuncu
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=61202
Alıntı:
"Show TV ile anlaşamadığımız için ayrıldık. Büyük paralar karşılığı dizi atv'ye transfer olmuş değil. Aynı bütçeyle atv'ye geçtik. Dizilerimizi transfer etmek bizim şirketimizde pek rastlanan bir olay değildir. Ancak bu sefer böyle olması gerekti"...
bu flash haberi bizimle paylaştığın için teşekkür eder saygı duyarız
haber dogrumu yalanmı anlamadım gorucez ama senaryoya el surulmedigi surece farketmez birde kurtlara rakip olsun diye kurtların saatine koymasınlar bana yeter:)