cryptload programını kullanıyorum bır sıkınıt olmuyor. tek lınk bıle ındırsme ordan ındırıyorum. sizde dneyeın bence o sekılde duzelebılır
bu programı ındırıceksın ınternetten. daha sonra acık bırakıcaksın penceresını. yuklemek ıstedıgın lınkı kopyala dıyıceksın otomatık oda bır pencere daha acıcak program yanı.ordakına ındırmek ıstedıgın lınkı nereye kaydetmen gerektıgını sorucak onu belırledıkten sonra ok dıyıceksın ındırmeye baslayacak. ama anladıysan resımlı bır sekılde bırazdan yuleyecegım
bu programda rapid linkini metin belgesinin içine kopyalıyorum ama tıklayım dosyayı aç dedigimde program cryptload dosyası degildir diyo ve metin belgesini görmüyor bu konuda yardımcı olurmusunuz
Premium hesap sahibiyim ve JDownloader kullanıyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cryptload , jdownloader tarzı sanırım .. indirme biçimide aynı
j downloader kullanıyorum ama rapid free user lara slot wermediğinde program içindede yer olmadıgını belirtiyor geri sayım yeniden baslıyor ..
Aynen öyle hocam bende de yüklü Cryptload 1 senedir nerdeyse , ama dediğin gibi boş slot olmayınca sürekli geri sayım tekrarlıyor program.
Geçenlerde de 200MB'lık dosya indiriyordum %70'e falan geldi Cryptload'da ve geri saymaya başladı baktım aşağıda slot hatası gibi birşey yazıyodu acayip sinirlenmiştim![]()
EMC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)