Black orchid ve hermes aldım yeni hiç birisi fahrenheit gibi değil![]()
one million
Edit: Kışta geldi tam bir kış kokusudur gerçekten terter bulup denemenizi tavsiye ederim
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Oriflame de bi akrabam çalışıyor. Bir parfüm alıcam kırmamak için. Var mı kullanan veya tavsiye edecek ?
Benim hoşuma gitmezse başkasına hediye ederim![]()
roma-lacoste red
Big boss ft. ebru polat
zaa..
Bana en çok yakışanın Burberry Classic olduğu söylenir
Ben zara home night ve Burberry Weekend i daha çok seviyorum
Şimdiye kadar kullandığım yoğunluğu en çok olan Davidoff Coolwater 15 saat sonra bile kokusu hala burnunuza gelir tende çok kalıcı
1 Million da kokusu hoş
En son gelen Zara Men son favorilerimden
Ferrari Black ve Ferrari Red im de var.. ikiside birbirinden güzel ama tende durmuyor yarım saat sonra uçup gidiyor.. elbiseye sıkarsanız yıkanana kadar kalıyor.. keza arabanın ruhsat gözü, torpidosu veya paspas altına bi kaç fıs haftalarca yetebiliyor..
Lacoste Red kullanıyorum yazdan beri çok hoşuma gidiyor hangi ortama girdiysem de herkes parfümün mükemmel dedi. Yalnız kışın gider mi Lacoste Red ne diyorsunuz? Kış kokusu olarak ne önerirsiniz???
Ermenegildo Zegna Forte yada intenso fenaaa 225 tl cik
Men Perfumes by Ermenegildo Zegna: fragrances, after shave, colognes and lotions for men
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ebayde ozellikle bu satici donem donem guzel fiyatlarla gunluk satislar yapiyor. Bugun nautica satista $9.99a . TR ye gonderide yapiyor $17e. Cakma alacaginiza orjinal alin..
Edit
Bu kokularda fena degil ama nautica voyage fiyatatinin cok ama cok ustunde koku sunuyor. Siddetle tavsiye edilir.
Nautica Blue or Nautica Classic Cologne for Men 3 4 oz Brand New in Box | eBay
bayanda 2 favorim var.. birincisi victorias secret sexy little things sersi noir tease, ikincisi ck euphoria... ama VS nin parfümü açık ara önde![]()
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Şu sıralar
1- Viktor Rolf - Spicebomb - - Victor Rolf Spicebomb EDT Erkek Parfüm - Malesef cok kalici degil ama etkileyici .
2- Bvlgari Man - - Bvlgari Man EDT Erkek Parfüm - Çok değişken ama kesinlikle kalici.
3- Hugo Boss - Bottled - - Hugo Boss Bottled Erkek Parfüm - Gayet kalici ve hoş
4- Tom Ford - Black Orchid - - Tom Ford Black Orchid EDP Bayan Parfüm - Bayan olarak gecse de gayet Unisex bir koku. Cok cok kalici ve degisik bir havasi var. Afrodizyak gibin
edit : bkz. Black orchid - http://www.mizu.com/tom-ford-black-o...p-erkek-parfum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)