Fatiii,
Parfum 10yildir uretilmiyor olabilir, doğrudur. Sana gelen kapali kutu olacaği icin bi sorun yok.
2000 li yillardan sonra reforme olan kokularin eski versiyonlari 2/3 kat daha pahalidir.
Yani vintage dior intense i 200$ a falan anca alirsiniz, ama yeni versiyonu gecen sene 125 liraya aliniyordu indirim ile.
Diyecegim su ki ben 6 seneye yakin zamandir hobi olarak bu isin icindeyim, ne nedir az cok biliyorum.
Aldigin koku reforme olmadiysa sana yillardir kullandigin kokunun aynisi gelecektir. Çok da pahali bi urun değil ateşle gelsin bence.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Hangisi gerçek? Dersen bazilarinin sahte sattigi önyargisi olusur.
Ben bugune kadar harvey nichols ve beymen harici parfum satan bir magazadan alisveris yapmadim, yapmam da.
Fiyat farklarina neden takiliyosunuz ? Bir malin orjinalligin ispatlayicisi fiyat mi oluyor ?
O 200 liraya parfum satilan devirler eskide kaldi artik.
Strawberrynet ile yarişamadi önune taş koydular, simdi daha ciddi 3/4 rakipleri var.
Sevilde 200++ lira bvlgari aqua, mizu da çek ile 80 lira idi.
Eee ? Mizu mu sahte satiyor, yoksa sevil mi s**iyor(seviyor)
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Yani parfüm kutularını güneşe bırakıp onlara işkence etmek gibi bir fantezileri yoksa eğer bozulmamıştır.
Joop Nightflight denedim öyle çok harika bir koku değil aslında, bulunmaz hint kumaşı değil yani en azından parfüm dünyası için
Raf ömürleri genellikle ambalaj açıldıktan sonrası içindir. Bende şuan 2-3 yıllık kokular da var, 5 yıllık koku da var, ama çatır çatır kokuyor hepsi sapasağlam.
Gucci envy misal, üretimden kalkalı epey oldu, 200$ dan aşağı bul bulabilirsen. Gucci Rush da aynı şekilde.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
bu arada bi kaç numara aradım internetten ankarada esans satan olmadığını söylediler istanbulda varmış sanırım.istanbulda bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
remaps.tr & Turbo Zone Garage
esans dersen olayı budur;
kokucuk.com
Bana orjinal kokularınki lazım dersen o farklı bir kulvar, ama eminönünde var onun da ilacı.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Konu açılmışken Dünyayı koklayan adamı da tanıtalım. O bir TÜRK..
Dünyayı koklayan adam-Sabah - 17 Mayıs 2011
notalar yok çakma parfumde ,orj sıktın gırıs gelısme sonuc gıbı dusun,esansta dırek giriş notası .isterse en baba esans olsun...dandık esanslar ıcın soylıyım leke yapabılır yakından ve cok yogun sıkarsan yıkanınca geçer,yaglı sayılır bogazına sıktın elınle ovusturunca elın hafıf yaglı kalabılır yıkaman gerekebılır vs bırde cok esans cok kokucak anlamı hayaldir yok öyle bısey.
Yeni koku almak için 2 gündür araştırma yapıyorum belki sizler içinde faydası olur
Esencıa Loewe ve Solo Loewe bana çok ağır geldi ama bürüt tarzı sevenlere tavsiye edilebilir
YSL la nuıt de l'homme yine biraz ağır bir koku ama esans olarak yüksek çok kalıcı koku tavsiye ederim benim çok hoşuma gitti..
Gıorgıa Armanı Acqua dı piyasada çok olan fakat bayan erkek farketmeden herkesi etkileyen koku zamanla kokusu oturuyor iddalı bi hale geliyor bence
Burberry brıt'ı çok beğenmedim ve çok kalıcı olmadığını farkettim..
Dıesel Only The Brave kesinlikle şişesi kadar etkileyici çok hoşuma gitti..
Invıctus Paco Rabanne yine çok beğendiğim kokular arasında..
Fotoğrafta yok ama yine beğendiklerimin arasında Issey Miyake'de var kesinlikle fazla etkileyici erkeksi bir koku dün gece koluma sıkmıştım yatakta koklayıp duruyordum
Şuan 3 koku arasında gidip geliyorum Issey Miyake - YSL - Dıesel 1-2 gün içinde alıcam..
Ayrıca İzmir Özdilek Tekin Acar'da çoğu üründe %40 indirim var bilginiz olsun
![]()
Boss orange bu sıralar favorim
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)