Arkadaşlar Bvlgari MAN in BLACK edp 100ml aldım hepsiburada'dan .Hiç denememistim almadan evvel eşim yoğun kokusundan rahatsız oldu sadece bugün sıktım ve satmaya karar verdim.Ürünü dün teslim aldım bugün satacagim.İlgilenenler olursa özel mesaj atabilir.
Bu arada ithalatçı firma Magna Kozmetik (tr'ye bu ve birkaç markayı getiren firma) üretim tarihi ocak 2015.
Kliksa'dan hediye çekim var, boşa gitmesin diye parfüm alayım diyorum.
Rochas man,
Versace Eros
Burberry London
Boss Bottled
Bu 4'ünü kullanmadım, birini alacağım.Var mı tavsiye aralarından kış için ?
It is better to travel well than to arrive.
Slazenger mavi şişe ve deo. gerçekten çok kalıcı ve herkesin mükemmel tepkisini aldığım bir parfüm tavsiye ederim hem ucuz hem aşırı kaliteli 30-40 TL birşey 2'si
Lacoste Essentie modeli aldım 190tl'ye yanlız hiç kalıcı gelmedi bana kokusu
Kullanan var mı acaba ?
P tesi sanırım bu ürünleri sipariş geçeceğim ürünler içinden kullanıp memnun kalan varmı biraz kör alış yapcam.
Paco - invictus
Paco - one million
Estee - beyond paradise (erkek)
Ch men
Armani - Black code
Gucci - envy
Tom Ford Vanille
Baharlık bunu önerebilirim.
http://www.sevil.com.tr/narciso-rodr...fum-100ml.html
Tom ford extreme , tom ford black orchid efsane kokular benim gözümde , karsi cinste etkisi cok cok iyi , etkisi test edildi onaylandi![]()
Anlamadigim birsey avrupada black orchid kadin kokusu diye satiliyor ulkenizde unisex.Sebebine anlam veremedim
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Tom Ford vanille pahali ama tek gecerim hatun bazen kizio aticam artik bu parfumu herkez pesinde diyor.etkisini siz dusunun artik
The King Of Reptile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)