o kolay iş değil ya nasıl becermişler daha once sökmüş birisi olması gerekir mutlaka onu
orada sokmesı için
ben dahil çoğu arkadaş ön panjur sandı galıba çalınan malzemeyı![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
206 nın sunroof unun çalışdığını duymuş ve çok gülmüştüm ama charger in komple ön panelinin çalışması gerçekten trajı komik![]()
dekor amaçlıda çalınmış olabilir ama herne sebepten olursa olsun inşallah yakalanırlar..
Fiat's Are Faster Than You Think!
bence olaya sadece srt olarak bakmayın dodge ların çoğu modelinin direksiyon ve göğüslükleri aynı diye biliyorum yani bu çalınan direksiyon belki nitroyada takılmış olabilir..çünkü bana nitro ile aynı gibi geldi eğer öyleyse bulmanız daha da bi çıkmaza girer...geçmiş olsun
Vallahi ön panel deyince bende ön tampon farlar panjur gitti sandım
konsolu nasıl çalarlar ya gören eden kimse yokmu kolaymı konsol sökmek
hauahua valla bende ön panjurdan bahsediliyo sandım ulen ne istediniz direksioyondan torpidodanbide nası sökmüşler
![]()
ağır hasarlı bi arac vardır mutlaka bi yerlerde..atıyorum 5000 dolara gelse usa dan
3000 e okutur eleman her türlü..
bence hasarlı araçlar araştırılırsa çıkar ortaya..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ohaaaaaa şimdi iyice kafam uçtu ohaaa nasıl gireresin arabanın içne çüüş kimsemi görmez nasıl sökersin
74 model sehpa...
yuh bende ön panjuru falan çaldılar sanıyorum
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
çok geçmiş olsun. Millet iyice iğrençleşti![]()
way anasını ben ızgara die düşünmüştüm gögüsü komple söktülerse sanayide bi araştır cıkma göğüs arıyorum diye kesin bulursun
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
geçmiş olsun, biri çalıp evine dekor olsun diye koymuştur. benim anlamadığım vidaları dışardamıymış? araca zarar vermemişlermi?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)