User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
125 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Trafikte neden asabiyim, neden Asabiyiz.....

AllTerrain
    Misafir
    bole g... bole y.... tabirini cok uyguluyorum, onume kirana selektor ve korna caliyorum artistlik ederse bodozlama onune kiriyorum veya yoldan cikariyorum cussem ile, dun rumeli hisari sahilde tek serit yol, 60 la gidiyroum kiz arkadasim yanimda sohbet ediyoruz, arkadan bi sedan yeni civic selektor atip duruyo elimle gec gec isareti yaptim lavuk korna caldi uzunca bende cami acip sovdumde duymadi dana heralde, kiz arkadasim sakinlestirdi, ozellikle taksicilere ve dolmusculara uyaniklik edip one gecenlere emniyetten veya aradan kaynak yapanlara uyuz olup yol vermiyorum, veya inat edip bi yere sapacakken yol vermeyen itogluitlerinde agzina kiriyorum sikisik trafikte sinyali gordugu anda one atliyan okuzlere uzunca selektor yediriyorum, tek kotu yonum makas atan bir arac gorsem (marka model farketmez sinif farkini goze almadan) direk yapisip eline vermeye tesebbus ediyorum, benden yavas hizli farketmez, durakta indirecegi yere yolun ortasinda durup yolcu indiren ve trafigin akisina eden otobuslere korna ve selektor senfonisi yolluyorum, ha bu arada arka sisini yakanlara uyuz oluyorum, bide sap sap dolusup arabaya kiz arkadasima abazan abazan bakan denyolarin ustune cikasim geliyo jip ile... simdilik bu kadar....kisacasi trafikte yukardan bakan tiplere (tamam jiple geziyoruz ama) kendini bi b.k sananlara kil oluyorum...

ha bu arada oyuncak tabanca aldim boncuk atan gercegine benziyo baya, direk camdan gostericem sayica fazla 5 10 kisi tek kisiye inip artistlenenlere veya bicak cekenlere . denemenizi tavsiye ederim
    yakindada gercegini alicam ruhsat alip, babam ayarlicak ama basima bela alirim o yuzden bi sure boyle..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genellikle sakin kullanırım. fakat 1 km öteden sellektör atarak gelenlere illet oluyorum illet.. sanki biyerine bişey sokuyormuşuz gibi durmadan atıyor hayatta yol vermiyorum yada geçebileceğim bir araba ise yol verip arkasına girip aynı hareketi yapıyorum ha birde 2 şeriti ortalamış gidenlere uyuzum yanlarına girip zorla tek şerite sokturuyorum fantezi yapa yapa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AllTerrain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bole g... bole y.... tabirini cok uyguluyorum, onume kirana selektor ve korna caliyorum artistlik ederse bodozlama onune kiriyorum veya yoldan cikariyorum cussem ile, dun rumeli hisari sahilde tek serit yol, 60 la gidiyroum kiz arkadasim yanimda sohbet ediyoruz, arkadan bi sedan yeni civic selektor atip duruyo elimle gec gec isareti yaptim lavuk korna caldi uzunca bende cami acip sovdumde duymadi dana heralde, kiz arkadasim sakinlestirdi, ozellikle taksicilere ve dolmusculara uyaniklik edip one gecenlere emniyetten veya aradan kaynak yapanlara uyuz olup yol vermiyorum, veya inat edip bi yere sapacakken yol vermeyen itogluitlerinde agzina kiriyorum sikisik trafikte sinyali gordugu anda one atliyan okuzlere uzunca selektor yediriyorum, tek kotu yonum makas atan bir arac gorsem (marka model farketmez sinif farkini goze almadan) direk yapisip eline vermeye tesebbus ediyorum, benden yavas hizli farketmez, durakta indirecegi yere yolun ortasinda durup yolcu indiren ve trafigin akisina eden otobuslere korna ve selektor senfonisi yolluyorum, ha bu arada arka sisini yakanlara uyuz oluyorum, bide sap sap dolusup arabaya kiz arkadasima abazan abazan bakan denyolarin ustune cikasim geliyo jip ile... simdilik bu kadar....kisacasi trafikte yukardan bakan tiplere (tamam jiple geziyoruz ama) kendini bi b.k sananlara kil oluyorum...

ha bu arada oyuncak tabanca aldim boncuk atan gercegine benziyo baya, direk camdan gostericem sayica fazla 5 10 kisi tek kisiye inip artistlenenlere veya bicak cekenlere . denemenizi tavsiye ederim
    yakindada gercegini alicam ruhsat alip, babam ayarlicak ama basima bela alirim o yuzden bi sure boyle..
    Barkınla bir yakınlığın var mı senin

AllTerrain
    Misafir
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genellikle sakin kullanırım. fakat 1 km öteden sellektör atarak gelenlere illet oluyorum illet.. sanki biyerine bişey sokuyormuşuz gibi durmadan atıyor hayatta yol vermiyorum yada geçebileceğim bir araba ise yol verip arkasına girip aynı hareketi yapıyorum ha birde 2 şeriti ortalamış gidenlere uyuzum yanlarına girip zorla tek şerite sokturuyorum fantezi yapa yapa
    yanliz arkadan 240 230 ile gelen biride olabilir sen top speed kasarken biri sola atlasa ne soylersin arkasindan

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cok asabı degılımdır ama haksız oldugu halde bıde bagırıp kufur eden adam oldmu karsımda hıc acımıyorm en son hatrladıgımda bırı oyyy vurma dıyodu
    Dikkat et kaşına Badr HARİ çıkmasın
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

AllTerrain
    Misafir
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barkınla bir yakınlığın var mı senin
    efendim,benim? yeni sayfa actik temiz bir sayfa sitede uyeligim onaylandi

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı gün içinde 1 den fazla konu acman yasak ..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de diyorum bu tarz bu ifadeler bana yabancı gelmiyor..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanliz arkadan 240 230 ile gelen biride olabilir sen top speed kasarken biri sola atlasa ne soylersin arkasindan
    Şehir içinde o hızlara çıkmasın mümkünse azami hız sınırı 70 olan şehir içi bir yolda 230 240 hmm

AllTerrain
    Misafir
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir içinde o hızlara çıkmasın mümkünse azami hız sınırı 70 olan şehir içi bir yolda 230 240 hmm
    bende otoyolda diyosun sandim annadim , bende tabakhane spec gidenlere kil oluyorum sikisik trafikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın haa bu yüzden başına çok kötü şeyler gelebilir ! Zira karşıdaki adamda gerçek silahı çıkartınca anlarsın.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

AllTerrain
    Misafir
    Alıntı nime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakın haa bu yüzden başına çok kötü şeyler gelebilir ! Zira karşıdaki adamda gerçek silahı çıkartınca anlarsın.
    yinede adami R yaptirabilir, adamda gercekten silah varsa belki cekmeye korkar gorunce ilk ben cektigimi, baska turlu silahsiz olup mihlanma sansi daha yuksek 50 50 bi sans iste...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın olmak lazım arkadaşlar pozitif bakmak lazım herşeye insanların ne ile karşılaştıkları hiç belli degil kimisi eşiyle kavga edip çıkıyor yola kisimi vefat haberi alıyor kimisi işten kovulmuş geri geliyor vb olumsuzluklar yaşanıyor hayatta. burada yapılması gereken tek şey düya szin etrafınızda dönmüyor herkesin sorunları var ve hr an olabilir.

o yaptı bende yapayım gibi davranışlarla devam edilirse hayatta düzelmez bu trafik. bırak tarafigi hayatın sonlanabilir. o önümenkırdı bende onun önüne kırdım diye düşünen arkadaşlar kendi hayatlarından başka kaç kişinin canınnı tehlıkeye sokuyor düşünsün kişi kendisini egitmeli saygılı olmayı saygı duymayı ögrenmeli.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende birşey yazmak istiyorum..
    önümdeki aracın önü boşsa ve gitmiyorsa önümdekinin de suçu vardır, önündekini sıkıştırmadığı için diyerekten onu da sıkıştırıyorum....
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatı film tadında yaşa bakalım nereye kadar gidecek bu durumun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz işler gerçek silahla dolaşan birine silah çek bak bakalım noluyo

silah hayatta almamda bulaşmam ne insan tipleri gördüm araba kullanıyolar küfürle bitmez herşey

hayattan zevk alın kimseye uymadan devam etmek gerekir

önüne kırmak falan Allah korusun kimin ne oldugu belli değil

AllTerrain
    Misafir
    zaten 1 sene icinde tasima ruhsatim olucak, sozu var pederin... ama Allahima dua ediyorum kullanmak zorunda kalmam insallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yinede adami R yaptirabilir, adamda gercekten silah varsa belki cekmeye korkar gorunce ilk ben cektigimi, baska turlu silahsiz olup mihlanma sansi daha yuksek 50 50 bi sans iste...
    Ya bak abini dinle gerek yok hemde hiç Bak bizim ailemiz var hayatımız var daha uzun ömür süreceğiz Allah cc kımet ederse ama bu şekilde şakası bile kötü. Bugun öyuncak yarın gerçeği mesele adam korkutmaksa vaz geçelim en azından ben vaz geçtim zira elime birşey geçmedi. Artık daha akıllı davranıp gereksiz maceralara girmiyorum gereği yok. Keşke bize de böyle nasihat etselerdi en azından bir 20 dikişten kurtulurdum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SaBRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gereksiz işler gerçek silahla dolaşan birine silah çek bak bakalım noluyo

silah hayatta almamda bulaşmam ne insan tipleri gördüm araba kullanıyolar küfürle bitmez herşey

hayattan zevk alın kimseye uymadan devam etmek gerekir

önüne kırmak falan Allah korusun kimin ne oldugu belli değil
    Valla aklına hayran kaldım kardeşim benim bu yaşımda tasavvur ettiğim doğruları sen bu yaşta bitirmişsin Allah razı olsun senden
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)