hayır mustafa abi plaka sana ait olacaksen hangi arabaya geçersen EKE seninle gelecek
hayır mustafa abi plaka sana ait olacaksen hangi arabaya geçersen EKE seninle gelecek
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
yabancı plakalar ama böyle bi plakaya sahip olsaydınızwolksvagen plakası gerçektir. izmir çeşmede çekildi.
http://img52.imageshack.us/img52/8752/99182384.jpg
Eger ilk kodlari kalkicaksa bence hicte guzel birsey degil,ben yanimdaki aracin icinde hangi memleketin insani var bilmek isterim sahsenanlayana..
tek plaka vs eyv. degil bence sacma bi uygulama..hea okumadim yaziyi ama okusamda bise farketmicek ben bu ulkede sacma olmayan uygulama gormedigim icin..
- K -
________
Dr.Ecu
illla bir yerden para kazanacaklarya gereksiz bir uygulama....
emniyet gitsin gazi mahallesine girsin temizlik yapsın bu konularda sıkıntı yok :P
ya beyler şöyle bir durum da var mevcut plakanızı size vermeyim sıradan herkese yeni farklı plaka çıkabilir de ???
ASlında güzel bir uygulama gibi görünüyor![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
2 gün önce 34 MAL XX ve 34 HYR XX plakaları gördüm onların vay haline![]()
Bende bu durumda ismimi EZiHi yapmam gerekir![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
walla bence on numara bi uygulama araç değiştirirken kafan rahat olucak
Peki bir soru o zaman. Madem herkes tek plaka alıyor takas mevcut olur mu mesela bu işlemde?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
bu iş ingilteredeki gibi şehir merkezine paralı çıkacak gibi birşey olmasın,
genelde yılbaşında çıksa çıkardı butür bi uygulama, bana kesin gibi gelmedi.
iyi bilgisi olan varmı kulaktan filan değilde direk bilinçli birşekilde, eğer geliyorsa bu ara palaka almaya başlıyacam,
sonra sistem değiştikten sonra aldığınız plaka size kitlenecek eski plakalar geçersiz yada bu sistem çıkmayacak gibi gereksiz durumlar olmasın.
bilgisi olan detayları pm'ler sevinirim.
kötü plaka düştümü zor gerçekten
bizim eniştede flash vardı zamanında bne plaka basına i koyuyolardı hep![]()
boyayla bıle yazmişlardı bir gece 34i bne ..![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)