Bilg. satış ve güv. kamerası sistemleri
Adana
Seyyar Center :)
Printable View
Bilg. satış ve güv. kamerası sistemleri
Adana
Seyyar Center :)
8 yıldır bilgisayarcıyım :) lise bilgisayar donanım üni bilgisayar programlama ve 8 yıldırda sürekli çalışıyorum.. 4 yılı teknik servis vererek geçti ondan sonra trakya üniversitesi bilgi işleminde teknisyen olarak çalışıyorum genelde network ile ilgileniyoruz zaman kaldığındada webtasarımı ve kodlama yapıyorum.
Arkadaşlar bi sorum olucak bi laptop aldım arkadşmdan toshiba satallite a30 bu makine arasıra kapanıo kendiliğinden ve kitlenio sorunu görmeden anlamak güç biliyorum fakat herhangi bir fikri olan warmıdır??
Küçükken Oyun Oynamaktan Ufak Çaplı Donanım Bilgim Vardı ***** Kartlar Falan 4 Senedir MCSE+S Sertifikaları Sahibiyim Aöf İşletme Mezunu Ve Doğuş Üni Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim :)
Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :d
[QUOTE=Xenomorph;
Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :d[/QUOTE]
bu iyiydi ahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ben anlamam ama işte ekürim prof.overclock cu bole firmalardan daha piyasaya cıkmamıs parcalar geliyor sırf denesin parçalasın diye kafayı yiyorum:)
bilgisayar prog. mezunuyum ama pek anlamam bu işlerden uzerine düşmeyince unuttum gitti
şuan vatanbilgisayarda çalışıyorum ;)
şimdilik seyyar önceleri polenbilgisayar evrensel ve by bılgısayar teknık servıs elemanı gfb01_cao@hotmail.com nedense girdigim yerlerı kuruttum hepsıde battı:D:D:D:D
2 sene donanım ve yazılım uzerine calısmıstm eski meslegim :)
Evet yokmu baska Bilişim Sektöründe çalışan bilgi sahibi olan :)
Sistem Destek Uzmanıyım
Information System Expert :P
Ama biraz geniş kapsamlı. Blackberryler Dvr cihazları vs.de var destek olarak :)
selam aynı meslekteniz :D akaryakıt sektöründe bilgi işlem sorumlusuyum.