php / .net programcısıyım :).
Printable View
php / .net programcısıyım :).
cok ucu acık bir konu olmus bilgisayarcı nedemek ? donanımmı yazılımmı sistemmi proje yönetimmi bilgi işlem mi teknik servis /destek mi ??? ben bu sektörde olan biri olarak kendime bilgisayarcı denmesinide istemem ayrıca.
msn unutmuşum hell_fire_inn@msn.com
uzman yardimcisiyim bende. bilisim teknolojileri gn.md.odeme sistemleri mud.eft yardim masasinda gorev yapiyorum.
Küçük yaşlarda kadikoyde parca alip satip kar etmeye calişarak girdim işe.
Daha sora 3-4 makina karsinda cd-dvd oyun - film bastim aylarca orda biraz koreldm tabi :D
Daha sora bimeks ile satiş danişmanligi tezgahtarlk heryneyse :)
Şimdi electroworlddeym gene 1 sene oldu.
Keske cocukluktaki gibi eglence için ugrassam gta1 yukleyip carmageddon yukleyip sabahlasam pc başinda :)
Şimdi flashbellegn ne oldugunu anlatmaya calişiorm bazi insanlara.Bazende Printera virus girermi sorusu ustunde yogunlaşiyorm musterilerle :)
Kolay Gelsin Tum Bileşimci arkdaslara :)
dayımın pc bozulmuş daha doğrusu ekran kartı pert dedim ekran kartı alcaz dedi daha yeni aldık dünya para verdim dedi monitörü sallıyor dedim o diil kasanın içinde olurmu lan dedi bu göstermese kare kutu (kasaya diyor ) ne işe yarar :D:D 1998-2004 arası pc ile geçirdim oları modifiye ettim kafayı yedim ama kurtuldum bütün bilişimcilere başarılar eski fotoları bulamadım :D olsaydı pc modifiye göstercektim bitane :D:D sıvı soğutucular neonlar renkli fanlar vs. ucak gibiydi hey gidi heyyy celeronlu kasaları p4 diye az çakmadım :rolleyes:
benimde kadıköyde yazıcıoğlunda yerim var,pc¬ebook asıl mesleğim peyzaj olsada;)
Yaw msn leri yazsanıza :D
Bende ServuS Bilgisayar A.Ş de Teknoloji Danışmanıyım. Şu anki görev alanım High End Disk sistemlerleri ve High End Sunucular. Disaster Recovery projeleri yapıyorum genellikle, bir çoğumuzun hayatı ile ilgili bilgileri kayıtlı tutan sistemlerin planlaması , satışı ve kurulumunda yer aldım.
ccnp ve mcse+m' yim , ccie written seviyesindeyim. Kafamı kaşıyacak zaman bulursam lab'ına girip Ccie storage alacağım.
Arabadan sonraki en büyük hobim eski nesil Unix makineleri ve network cihazlarıdır. Sgi , Cisco, Sun , Digital , Apple (68k) ve Amiga makineleri hastası ve koleksiyoneriyim. msn'im ise buradaki nickim @ buradaki nickim . com
msn eklememişim onur@onursumer.net ;)
şu carmageddon un yokmudur bi download linki falan hiçbiyerde :) nostalji olsun
sivil hayatımda:D:D elektronik teknikeriydim Askerde sordular bilgisayardan anlıyomusun "evet" dedim tamam dediler yeni hobici geldi sabah bi baslıyorum bilgisayarlara bitmek tükenmek bilmiyor nefret seviyesine geldi bilgisayar işi :)
Şu konu başlığını bilgisayarcılar yerine bilişimciler yapsak. :) Pek haz etmiyorum bu laftan. :)
2000 yılında başladı bu serüven sony servisinde :) en son 2008 bogaziçi bilgisayar a.ş ankara teknık servıs sorumlusu olarak devam edıyordumkı bı kırız geldı bılmem ne oldu yan yattı camura battı derken bogazıcı teknık servısı bıraktı bızlerde işsiz kaldık :) 10 yıl ıcınde defalarca pc sektorunu bırakmayı dusundum her bıraktım dedgım de geldı yıne yakama yapıstı artık pc işinin cılkı cıktıgı için bu sefer kesın ve net kararlıyım bırakmaya dedım ve bıraktım.........................haydi selametle dedım zorda kalmadgım surecede bırdaha dönmem bu işe
internet cafe dükkanım war hackerim:ofk::ofk: :)
Adana Türk Hava Yolları Bilgi işlem teknisyeni.
mixercempl@hotmail.com
10 Senedir bu çıldırtıcı işteyim Donanımcıyım :)
delimanyakceza@hotmail.com