Bilg. satış ve güv. kamerası sistemleri
Adana
Seyyar Center![]()
Bilg. satış ve güv. kamerası sistemleri
Adana
Seyyar Center![]()
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
8 yıldır bilgisayarcıyımlise bilgisayar donanım üni bilgisayar programlama ve 8 yıldırda sürekli çalışıyorum.. 4 yılı teknik servis vererek geçti ondan sonra trakya üniversitesi bilgi işleminde teknisyen olarak çalışıyorum genelde network ile ilgileniyoruz zaman kaldığındada webtasarımı ve kodlama yapıyorum.
Arkadaşlar bi sorum olucak bi laptop aldım arkadşmdan toshiba satallite a30 bu makine arasıra kapanıo kendiliğinden ve kitlenio sorunu görmeden anlamak güç biliyorum fakat herhangi bir fikri olan warmıdır??
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Küçükken Oyun Oynamaktan Ufak Çaplı Donanım Bilgim Vardı ***** Kartlar Falan 4 Senedir MCSE+S Sertifikaları Sahibiyim Aöf İşletme Mezunu Ve Doğuş Üni Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim
Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :d
[QUOTE=Xenomorph;
Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :d[/QUOTE]
bu iyiydi ahahahaha![]()
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
ben anlamam ama işte ekürim prof.overclock cu bole firmalardan daha piyasaya cıkmamıs parcalar geliyor sırf denesin parçalasın diye kafayı yiyorum![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bilgisayar prog. mezunuyum ama pek anlamam bu işlerden uzerine düşmeyince unuttum gitti
şuan vatanbilgisayarda çalışıyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şimdilik seyyar önceleri polenbilgisayar evrensel ve by bılgısayar teknık servıs elemanı gfb01_cao@hotmail.com nedense girdigim yerlerı kuruttum hepsıde battı![]()
Sistem Destek Uzmanıyım
Information System Expert :P
Ama biraz geniş kapsamlı. Blackberryler Dvr cihazları vs.de var destek olarak![]()
7/24 servis hizmeti..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)