beyler albüm için link alabılırmıyım pm'den.?
Printable View
beyler albüm için link alabılırmıyım pm'den.?
Bir yere çekmiyorum konuyu,zaten dediğim gibi bir görüş bildirirsin bir fikir ortaya atarsın isteyen inanır istemeyen inanmaz,herkese göre ya iyidir ya kötüdür,bir konu yada hakkında ne kadar detaylı bilgiye sahipseniz o konuya yada kişiye ya daha yakınlaşır yada uzaklaşırsınız ama en azından önyargılarınız kırılır,ayrıca arkadaşın dediğini siyasi yada başka bir mesele olarak algılamasınlar diye dedim.
edit......
bende bi pm alabiliriyim en acilinden.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kardeşim istanbulda otursaydın zaten beni tanırdın tanımasanda tanışırdık o zaman bu yazdıklarının ne kadar BOŞ olduğunu ve kime neyi anlatmaya çalıştığını anlardın .
yukarıda bazı arkadaşlar tanımak lazım bilen birisi varmı vs. demiş bunun üzerine bende sağdan soldan benden veya bir başkasından duymaktansa en iyi kararı kişi kendisi verir. buyrun burdan bilgi edinin diye link verdim .
mesela sen hemen çözmüşsün tamamen parasal vs. demişsin sen kapasitene göre bi yorum çıkarmışsın herkes kendisine göre bir yorum çıkarır
http://www.dailymotion.com/video/xdl...ler-gibi_music
sözleri hoşuma gitti : )
Son albumu tam manasiyla fiyasko.
"Bir dizi iz" parcasi haric digerleri kastirma, hanimiyla beraber govde gosterisi gibi olmus. Cok derme catma duruyor melodiler, ritmler...
Bugune kadar ki en kotu albumudur bana gore.
10 yıllık sago dinleyicisiyim.kesinlikle katılıyorum.kits albümünü hergün defalarca dinleyen ben bu albümünü sadece 1 kere dinleme tahammülü gösterebildim.
üzülüyorum açıkçası.kolera zaten hep fiyasko.nadirdir yani 3-5 şarkısı.emek vs falan var ama ne biliyim olmuyosa zorlama işte.hem üzülüyorm hemde sinirliyim.beklentilerimin altında kaldı.böyle devam etmez inş.
Albüm için bende bi pm alabilirmiyim???
album icin link kalmadi maalesef telif haklarindan dolay baya bir takip var nette ama dileyene 320 kbps cd rip rar seklinde msnden gonderebilirim :)
şunu çok net söyleyebilirim sago dan bir daha bir pesimistin göz yaşları yada romantizma beklemeyin kendiside bunu açık dille belirtiyo zaten
bende beklentimin ustunde bi albumle karşılaştım ne yalan sölim
Bu albüm bencede çok güzel.Bir önce ki albümü hiç beğenmemiştim ama bu telafi etti
yalnız söylemek istedigim bir şey daha var ben sago dinlemek istiyorum ya kolera deil
herkes kolora ya gıcık :) sagoda bunun farkında kolerada :D ısrarı anlamış değilim ama bunlardaki :)
son albumde iyi bilirim i sürekli dinliyorum ama kolera çıktımı kapatıyorum, ni,ye butun albumde kolera varya sevmiyorum o sesi:icon13:
bu çok bilenen bişey her kolera dinleyen sgo dinler ama her sago dinleyen kolera dinlemez, bi ses bu kadar mı kulak tırmalar ya:D
Sana Puanim 9 kankam :D
Bİde böyle rapcilar var ya Ona uyuz oluyorum 2sininde adi rap
"iyi bilirim" cok guzel bir parca gercekten
Gidenler bitirdi beni ya çok seviyorum kolera yı bende ne istiosunz kızcağızdan anlamadım gitti :D:D
sana dememişmiydim böğrüme kes kin bıçaak lar saplayanlarda var....
scracth diplomada gezerken güzel oluyor 16 numara
kolera bana dırdır yapan bir kadını anımsatıyor. hele birde böyle tavırlı tavırı hırslı hırslı okumaya başlayınca dayanamıyorum.
samsun,samsun haber......Haberin Merkezi..... - Sagopa Kajmer aramızdan ayrıldı
:confused::confused:
yalan habermiş :D
Arkadaşlar ben melankoliadan ya da twitterımdan öldüğümü açıklamadan hakkımda çıkan öldü haberlerine inanmayın :)
sagopa kajmer (Sagopakajmerrap) on Twitter
twitter hesabından.
Cıddımı bu yaa :(
tıklanma bilmemnesi için mi ne kurulmuş kolpa haberler yapıyo hep.incinin işidir kesin :)
Habere göre kaza çanda olmuş ama milas devlet hastanesine yatırılmış nedense 700 km ye yakın götürmüşler adamı :D
Ne olur da benim favorim :)
'Arkadaşlar ben melankoliadan ya da twitterımdan öldüğümü açıklamadan hakkımda çıkan öldü haberlerine inanmayın :) '
Öldükten sonra nasıl açıklayacak merak ediyorum. :)
merhametine Dön mükemmel bi şarkı :D
Ulan nasıl bir şans bu ..Eve geldim haxball oynarken telefon çaldı ufuk çabuk facei aç dediler neyse açtım bir baktım millet yakın arkadaşlarımdan birinin duvarına yazıyor ne dedim ve beynimden vurulmuşa döndüm trafik kazası geçirmiş.Neyse giyindm falan fırladım evden bir yandan facebok denen kodumun godamanında haber arıyorum ulan tam arkadaşa gidiyorum bir baktm arkadaş 10 kişiyi örgütlemiş ben öldüm yazın demiş.Birde sevdiğim bu sanatçının öldüğü haberini görünce sinirim arttı.Ulan yalan haber yapanın bir yerine kaçsın emi.