ilkkez sagodan duydum daha öncesini bilmiyorum.
Printable View
ya hakkaten şu Tadı Yok şarkısı ne kadar güzeldir. bir albümde bütün şarkılarmı bukadar dinlenebilir olur.
Yok böyle güzel bir şarkı ..
Bir Dizi İz
http://www.izlesene.com/video/muzik-...izi-iz/2143027
Şarkı sözleri de ;
http://kliplerr.wordpress.com/2010/0...a-bir-dizi-iz/
Yaralara bak, bu birinin değil birilerinin
İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin
Hepimizin izi, bir dizi…
Diğer albümleri kimlerde var ?
Bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
- Bir Pesimistin Gözyaşları (2003) Sagopa Kajmer
- Romantizma (2005) Sagopa Kajmer
- Kafile (2006) Kuvvetmira
- İkimizi Anlatan Bir Şey (2007) Sagopa Kajmer, Kolera
- Kötü İnsanları Tanıma Senesi (2008) Sagopa Kajmer
- Şarkı Koleksiyoncusu (2009) Sagopa Kajmer
- Yeraltı Kafilesi. Kafile 2 (2010) Sagopa Kajmer
Link alabilirmiyim ?
Valla bana da lazim butun arsiv CD'lerini TR'de biraktim mal gibi.
Bendeki sen albümünü isteyen warsa pm atabiLirim link
Arkadaşlar diskografi (a dan z ye EP ve Maxi singler dahil için )
www.divxevi.com a üye olun ben size link atarım bulunduğu postun..
Kolay gelsin..
ARKADAŞLAR ADAM O KADAR UĞRAŞMIŞ YAPMIŞ... KORSAN ALMAYIN GİDİN 10 LİRA verin alın... Adam hakkını etmiyorum demiş korsanlara... o kadar dinliyosunuz...
cübbeli ahmet hocayı tanımak isteyen arkadaşlar lütfen kulaktan dolma kişilerden değilde
www.cubbeliahmethoca.net adresinden yapmış olduğu sohbetleri dinleyerek bu adam ne diyor ne amacı var kendimiz araştırabiliriz. haftalık perşembe günleri yapılan sohbetler canlı yayınlanıyor ve daha sonra arşive koyuluyor.
indirdoldur.com her türlü albümü bu siteden bulabilirsinz.Sıkıntı olursa modlar mesajımı temizler...
dinledikce daha cok sariyor sarkilar :rolleyes:
ilk gordugum yerde albumu alacagim valla olmaz boyle :)
sagopa falan bilmem;
film mp3 vs kopyasini indiririm, begenirsem alirim.
SAgopa tek yapatdı albümü indirdim ve çok tatmin olmadı her parçada biryerden karısının adını unuttum işte o çıkıyo :D
TEk sago çok daha iyi bence o sesin yanına bir anda ince ses çıkınca olmuyor be :D
benim anlamadığım sago artık ciddi ciddi ilahi söylemeye mi başlacak ya da başladı mı:beuj::beuj:
şimdikine ilahi deniliyorsa bence güzel sölüyor ilahiyi :) adama denmiyen kalmıyor ama adam işini yapıyor ;)
Geçen bir röportajında ben "dini sohbetlerde herkesi dinlemeye giderim bu onun her zaman yanında olcağım anlamına gelmez" diye bi ifadede bulunmuştu dipnot olsun :)
Öğrenmek isteyen için bulunmaz bir kaynak olan kuran-ı kerim mevcuttur. Arapça bilmiyorsan türkçesi de mevcuttur. Okumam ben diyorsan camilerimizde hocalarımız zaten sohbet yapıyor kurandan maddeler okuyup anlatıyor. Böyle showman tarzı hoca lara nasıl ihtiyaç duyulabilir anlamıyorum. Ayrıca bu ahmet hoca ve tayfası içinde parasal mevzular dönmüyorsa bende adam değilim. ;) O zamanda akla gelen bir soru din de paranın ne işi var ? :icon_tup: