kim ne derse desin bu kadar güzel şarkı yapan adamlar neden tam tersi oluyor. Ahmet Kaya sesi,şarkıları çok beğenirim ama bence kişiliği 5 para etmez. Şimdide Sago.
Printable View
kim ne derse desin bu kadar güzel şarkı yapan adamlar neden tam tersi oluyor. Ahmet Kaya sesi,şarkıları çok beğenirim ama bence kişiliği 5 para etmez. Şimdide Sago.
şarkılar duygularla olur o kafada adam öle yaşamaz , kendi ağzından duymadıktan sonra bana bütün yıpratmalar boş :)
Twitter denen yapi kimdir neyin nesidir ki bir muslumanin muslumanligini, bir insanin insanligini tartistiracak birbirimize dusurecek , yapmayin allahaskina yunus boyle biri degildir keza oldugunu farzetsek bile bunu tivittirrr denen seyden dolayi dusundugunuz icin kendinize kizmaniz lazim. Bu soylediklerim yunus degil herkes icin gecerli
bende kendisinin vefasız oldugunu duymustum nerden duydum yada okudum hatırlamıyorum belkı burda gormusumdur ama oyleymıs.
dıger konulara gelcek olursak. bende ılk bu hacı hoca durumları oldugunu duydugumda cok sasırmıstım. cunku uflentı olayları var oldugunu bılyorum eskıden cok dınlerdım sagopa yı o zamanlardan kalmıs aklımda. en son heralde ep4 iyiydi benim için :)
hangi şarkıcı hayatını düzgün yada örnek olarak yaşıyoduki.. karakterini sevmek zorunda değiliz yaptıgı müziği seviyosak gerisi boş diye düşünüyorum...
bence hiphop müziği adı altında çok farklı bir müzik yapan gereksiz bir insandır kendisi
şarkılarda güzel mesaj verip kendinin böyle davranması garip.:soru:
gerçi çamur at izi kalsını bizim millet iyi yapar :)
kişiliğini bilmem ama yaptığı şarkılar kullandığı müzik yazdığı sözler yoğunlaşıp dinlediğinde yarattığı anlam açısından başarılı en azından benim açımdan. 2004 ten beri dinlerim kendisini aynı şarkısının şu an dinlediğimle 6 ay önce dinlediğimde yarattığı duygu başkadır. küçük bi hayal kırıklığı yaşarım sözleri bu kadar ahenkli kullanıp derin anlamlar yaratan adamın kişiliği kişiliği problemliyse. ama dinlemekten vazgeçermiyim hayır.
yorumlardan anladıgım kadarıyla kı zaten boyle olmalı.
kımse zaten yaptıklarına bısey demıyo ılgılendırmezde zaten kımın yaşantısında neler yaptıgı.
sadece yakıstıramıyoruz kı buda bı nebze sevdıgımız ıcın.
adam hayatını bu işten kazanıyorsa paraya değer vermesi normal değilmi?
bende yabancı rapcileri dinliyorum, onlar gayrimüslim ben müslüman olanı dinlerim diyip dinlemememmi gerekiyor.? neye yöneldiği değil nasıl müzik yaptığı ilgilendirir beni. Dine yönelmesi yadırganacak bir durum değil ayrıca, ben daha fazla sempati duyuyorum, evvelden duman kafasyıla yazıyordu şarkılarını şimdi başka alemlerde helal olsun,
doğrudur vefasız olabilir karakter meselesi, bir insanın iç dünyasını aynı evde yaşamadıktan sonra kimse göremez,
merhametine dön; bu şarkıyı bir okuyun diyinki duman kafasıyla yazmış.
2PAC la gelen rap dünyaya nasıl empoze olduysa Tr ye bu adamla geldi.Zaman zaman tr deki rap yapanlar veya yaptıgını sananlar (cezayla ve fuatla kıyaslanması) asırı komiktir bana gore.. oda komik oldugunun farkında oldugu icin arada bir alay eder sonra devam eder. fazlada kafasını taktıgını sanmıyorum.kisiligi konusuna gelince sonradan degisenlerden evet olabilir insanın kendi kararı kendi inancıdır.Yaptıgı is 4x4 lük gerisi beni cok ilgilendirmiyo.Kedi uzanamadıgı cigere mundar dermis hesabı cogu adamın satasmasıda bundan geliyo.
Bu twitter olayında bence Sago'ya da hak vermek gerekiyor..Çünkü o kadar aptal saptal sorular geliyor ki adamın çileden çıkması an meselesi..Bu arkadaşımızın sorusuda biraz tahrik edici cinsten gibi geldi bana..Hesap soruyormuş gibi..Daha önce ne konuştuklarınıda bilmiyoruz..Ben Sago'ya burada hak veriyorum..Ama bu kadar sert bir cevap vermese daha iyiydi..Yanlış konuştuysam özür dilerim,bu benim görüşüm..
Kendisi 2012 yılında ıstakoz'dan sonra 2. hediye parçasını da internete verdi..Buradan dinleyebilirsiniz, buyrun;
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=0j3ONCyQp4w
ya albüm çıkmıyor mu hala , çok saol link için ;)
Sagopa kendi solo albümü için yeni yaptırdığı stüdyosuna girdi..Albüm ne zaman çıkacak bilmiyorum ama..
sagopa kajmer adı bir pramit ten mi geliyor?
nette şöyle bir video buldum
https://www.youtube.com/watch?v=AF6ffU7_jvM
sevıyorum bu adamı gercekten sarkılarını dınlerken zevk alıyorumm...
Gerilerde arkadaşin biri ' dindar takilor oruç tutmuyor , parayi seviyor küfür ediyor falan filan demiş!! Bu memleketde vatana ihanet eden , adı sanatçi ama kendileri çapulcu adamları ben şarkilarini seviyorum kişiliği beni bağlamaz diye savunuluyorsa, Bence o snatçi denilenlerin yaninda sago adam adam!
Sanatçı olunca dindar olunmuyor mu neden bu kadar yadırgıyorsunuz ? Müslüman bi ülkede dininin gereksinimlerini yapmak suç mu ?
Adam yeni parçasında ne güzelde söylemiş,
Bir kere olsun anlayın,
Ben kırk kerede olsa söylerim,
Bir kere geldim dünyaya,
Bir kere gitmek, nasibim..
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=0j3ONCyQp4w
40 da yapmış ve olmuş.
Ben müziğini seviyorum , farklı ve etkileyici, bu türde dinlediğim tek TÜRK diyebilirim,gerisi beni ilgilendirmiyor,adıda anlamıda.Başarılı buluyorum.
Ocu bucu olması beni çok da alakadar etmez. Ama tarz olarak diğerleri ile karşılaştırılamayacak derecede özgün birisi.Fanı sayılmam ama severek de dinlerim.
dinlemiyorum artık :)
Sagopa Kajmer'den yepyeni bir feat;
SHI360 ft. Sagopa Kajmer - Ultimade
Ultimate - SHI 360 ft Sagopa Kajmer
arabada usb'de değişmez Sagopa şarkıları ;
- Kurdan kollar
- Gecmisi golgeye teslim ettim
- Kopya kalpler
- We got rhymes
- tanrı cekti tum resimleri
- gorduklerime inanmam gerek
- Kotu insanları tanıma senesi
- anektod
- Soguk kuvet (ft. Kolera)
vs..
ama unutmadan '' Muamma '', gazlayanlar için beat bölümünü tavsiye ederim :)
ama genelde eski şarkılar. Özellikle romantizma album enfesti. neredeyse 10 sene oldu, hala efsane album.
solo gelsin artık
bu albümünün internete düştüğü ilk vakitlerde hemen bu şarkıyı açmıştım aralıksız 20-25 kez dinlemiştim ve şu zamanda bile araca yaptığım her cd de kesinlikle yer alır bu arkısı....
Sagopa Kajmer KITS - Yakın ve Uzak 14 - YouTube
Eski tadı yok hiç bir şekilde..