Tavsiye ediyorum,bugün çıktı piyasaya :)
Printable View
solo solo solo.. başka türlü tadı yok.. eski tadı zaten hiç yok, olamaz da zaten :)
bu sene çıkarmadı albüm kötü oldu bekle bekle 2 single geldi ..
çok güzel olmuşş Allah razı olsun sagodan ;)
eski tarzını yapmayacağını kendi söylüyor bence en iyi dönemi 03-05 arası ama ne yapalım başka sago yok
türkçe rap de herkesin bi yeri ve bir değeri var ,cezanın killanın ramisin piton un norm enderin ve tabiki sagonun, bu adamların değerini bilmeli türkçe rap için çalışıyorlar ama Sago nun değeri bir başkadır türkçe rapte insanlara gerek müzik gerek sözlerle çok şey iletti ve iletmeye devam ediyor. bence sagonun esas verimli dönemi 05 den sonrası hidayete erdiği dönemdir, bu dönemin keyfini çıkartmalı ,,herkes bir kaç şarkısını mutlaka yazabiliyor buraya, bir tadı yok parçası da benden gelsin sagonun bölümü özellikle
Sagopa Kajmer - Tadı Yok [HQ] 2010 - YouTube
sago dan başka dinlediğin sanatçı yok nerdeyse popmuş rockmış hikaye oldu .
Sagopa Kajmer ft Kolera - Bir Dizi Iz Klip Orjinal HD - YouTube boş iş boş laf beyler bişeyler bişeyler :D
Kolera da iyidir ya..
en sevdiğim şarkılarından
Eski şarkıları çok iyi...
56 denklemi özellikle mükemmel ötesi.
ve birde...
Cadü ya herru ya merru kaf-kef,gölge haramileri'ne bir selam çak.
beklentilerimin kavşağında durmuş, bekliyorum..
Yeni albümü bende sabırsızlıkla bekliyorum..
Sagopa Kajmer'in bugünkü yazdığı twit ;
Bugün yeni albüm kayıtlarıma başlıyorum.tam da kayıt kıvamındayım.yine başlıyoruz...en iyisi için bekleyin
"İlelebet de dönmez olsan, bil ki yalnız nöbetteyim..."
sago bana rapi sevdiren adam, onu dinlerken aldığım keyfi çoğu şarkıcıdan almıyorum.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ljQ_gK22Xm8
canlı okuyarak daha bi degerli kılıyo kendini adam :)
Sagopa hayranlarını görmek ne kadar güzel :) Yeni parçaları dinliyorum ama sago tek söylese daha iyi sanki :)
Bu arada Power fmde her pazar akşamı 22.00-23.00 arası Black Tempo programında yabancı RnB Hip Hop çalıyor ve çok başarlı parçalar var. Dj Mic Check :)
Güneş ortalıkta yok ise BPG. Bulutlar güneşi saklıyorsa romantizma, günlük guneşlikse iabş, gün batımı ise kits.
Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklar olur...;)
en sevdiğim parçadır..
yeni albümünü sabırsızlıkla beklıyorum.
ama umarım galiba gibi 343545 tane mix değilde bendeki sen gibi ayrı ayrı şahsına münasır parçalar yapar keyfle dinleriz .. :icon_tup:
Sana bir hikaye anlatayım ister misin? 15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim. Orda çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi. Ve birgün bana bir albüm vermişti. Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim. Yani gerçekten nefret ettim. Sadece anlayamıyordum. Bu yüzden tekrar çaldım,tekrar çaldım sonra tekrar çaldım. Sonunda farkettim ki çalmadan duramaz olmuşum. O notaları dinleyip duruyordum. O gün şunu anladım. hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu. Anladın mı müzik yapmak.
:D:D
en sevdiğim sözü...
içimde var kayıt cihazı
çıkartamam ben bu yazı...
Tad verdigi mevsimler geldi..
Hoş geldi..
Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi [yeni 2008] - YouTube
Dj mic check, black tempo adinda radyo yayini yapiyor, tavsiye ederim :)
Kits albumu gercekten cok basariliydi.. Cok iyi parcalar var..
bu adamı sevmeyenleri gördükçe daha fazla seviyorum :)
benim favorim baytar :)
Yarım gönülle bir opüş ;)
didaktik kitaplar,yakınve uzak,bir çıkar yolum yok vs.uzayıp gidiyor liste......
Son zamanlardaki favorim ;
Sagopa Kajmer Galiba Video Klip Full Kalite - YouTube
sagopa cok iyi be baytar
galiba yı abartmış olmayayım da
herhalde 5 000 defa dan fazla dinledim
o nasıl bir güvendir ki
şarkının 10 a yakın versiyonunu albume koyarsın
o nasıl bir ruh halidir ki
boyle seyleri alt alta bu sekilde dizersin
Uzun zamandır takip ederim dinlerim Bana göre Türkiyede rap in son noktasında, Hard rap sevmediğim için diğerlerinin karmaşık çalışmalarını sevmiyor olabilirim bilmiyorum.
Sagonun Dinlenip dinlenmeme kaygısı yok :) kendine güven ordan geliyor.
Şarkılarını eskiden duman kafası ile yazıyordu, şimdi dini maneviyatıyla yazıyor.
14 Nisan Bostancı Gösteri Merkezinde :) Pesimist Orkestra ile birlikte. Sadece kits intro yu canlı dinlemek için bile gidilir.
Eskidir ama severim. sözler...
3:35 'ten sonra söylenecek tek şey bu adam tek kelime ile efsane.. satırlarında hayat bulunan adam..