User Tag List

Sayfa 4/44 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
823 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: *Sagopa kajmer*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beat lerini alakasız yabancı şarkılarda duymuştum eskiden. Hala daha da kendi yapmıyor sanırım bir çoğunu. Bir pesimistin göz yaşlarından önceki sesi tarzı vurguları inanılmaz kötü 3 lafından biride küfür olunca. Çok güzel geliştirdi kendini canlı performansı ne kadar kötü olsada kayıtları da bir o kadar güzel. Kafanı sözlere odaklayıp dinlersen ne söylediğini anlamak zor değil ama ritmler biyerden sonra engelliyor sözleri anlamanı. Sonuçta oda da bir insan söylediği mantıklı sözler gibi oldukça saçma gereksiz sözleride var.
    canlı performans kotu mu? yapmaaa,bence cok cok ıyı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mur_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir kulaç daha atsam karadayım..
    bende bu düzeltmeyi kim yapcak die bekliordm
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahuahua yeni gördüm KIYIDAYIM
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıyı kara ikiside aynı anlamda eheheh
    Sfi...

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rap diye bir şeyden bi haberken Samsunda bu müziği dinleyen ve o zamanlardan bu konuyla ilgili biriydi.
    Kuzenimle aynı sokakta oturuyorlardı, ordan biliyorum.
    Müziği, Sagopa hayranlarına güzel gelecektir mutlaka benimde dinlemekten zevk aldığım şarkıları var . Hatta mp3 te bile bir tane şarkısı var şu an.
    Lakin müzik benim için içinde enstrumanların ile de hayranlık uyandracak kompozisyonlardır. Az çok müzikle ilgiliyim, bir kaç enstruman çalabiliyorum ( gitar, ud , mandolin vs vs )ama bu tarzlar işlerin müziğin hangi boyutu olduğunu bir türlü çözemiyorum. Qbase programınız varsa, bi kaç sözde yazıp Türkçeyi kullanabiliyorsanız, sizde bu işleri hatta daha iyilerini yapabilirsiniz. Çünkü alt yapı gerektiren , canlı çalınması gereken hiç bir şey yok.
    Güzel rifler ama %100 hemen hepsi pc işi bu tarzın.
    Sosyal mesaj verme konusunda ise şunu söylemek istiyorum. Müzik bir siyasi veya dini portal değildir. Dünyanın en saçma işi eurovision denilen yarışmadır.
    Müzik bir paylaşımdır, yarış atı değildir ki yarıştırasınız. Kendi tarzında çok iyi işler yapan biridir Sago ama müzik adına işler yapan biri Allah ile arasındakini , Allah ile kendi arasında yaşamalıdır diye düşünüyorum. Bu mahremiyet isteyen ve çok özel bir konudur.
    Irak'ta yaşanılanlar için söylediklerine veya yapılan haksızlıklara karşı çıkışlarına sonuna kadar katılıyorum. Lakin kimin ne kadar Müslüman olduğunu, ne zaman neyi kutlayacağına ilişkin yazıları bu kadar çok kitlesi olan bir kişi için çok sığ bir açıklama olmuş.
    Hayranları olan arkadaşlar kızmasınlar lütfen, bu da Sago gibi bendim kendi fikrimdir .
    Boxer in side

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın ve uzak
    ateşten gömlek
    kendime sarılır donarım
    benim için gerisi bi anlam taşımıyor nedense bu 3 şarkı oldukdan sonra ama KIYIDAYIM bombaydı ya ahuahua
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canlı performans kotu mu? yapmaaa,bence cok cok ıyı...
    demek istediğim o değildi. Uzun süre sadece kayıtlarını dinledikten sonra ilk kez canlı dinlediği anı hatırlıyorum. Bu ses ? sago ? o mu lan ? olmuştum kayıt sesiyle canlı performansdaki sesi acaip alakasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR YUMAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rap diye bir şeyden bi haberken Samsunda bu müziği dinleyen ve o zamanlardan bu konuyla ilgili biriydi.
    Kuzenimle aynı sokakta oturuyorlardı, ordan biliyorum.
    Müziği, Sagopa hayranlarına güzel gelecektir mutlaka benimde dinlemekten zevk aldığım şarkıları var . Hatta mp3 te bile bir tane şarkısı var şu an.
    Lakin müzik benim için içinde enstrumanların ile de hayranlık uyandracak kompozisyonlardır. Az çok müzikle ilgiliyim, bir kaç enstruman çalabiliyorum ( gitar, ud , mandolin vs vs )ama bu tarzlar işlerin müziğin hangi boyutu olduğunu bir türlü çözemiyorum. Qbase programınız varsa, bi kaç sözde yazıp Türkçeyi kullanabiliyorsanız, sizde bu işleri hatta daha iyilerini yapabilirsiniz. Çünkü alt yapı gerektiren , canlı çalınması gereken hiç bir şey yok.
    Güzel rifler ama %100 hemen hepsi pc işi bu tarzın.
    Sosyal mesaj verme konusunda ise şunu söylemek istiyorum. Müzik bir siyasi veya dini portal değildir. Dünyanın en saçma işi eurovision denilen yarışmadır.
    Müzik bir paylaşımdır, yarış atı değildir ki yarıştırasınız. Kendi tarzında çok iyi işler yapan biridir Sago ama müzik adına işler yapan biri Allah ile arasındakini , Allah ile kendi arasında yaşamalıdır diye düşünüyorum. Bu mahremiyet isteyen ve çok özel bir konudur.
    Irak'ta yaşanılanlar için söylediklerine veya yapılan haksızlıklara karşı çıkışlarına sonuna kadar katılıyorum. Lakin kimin ne kadar Müslüman olduğunu, ne zaman neyi kutlayacağına ilişkin yazıları bu kadar çok kitlesi olan bir kişi için çok sığ bir açıklama olmuş.
    Hayranları olan arkadaşlar kızmasınlar lütfen, bu da Sago gibi bendim kendi fikrimdir .

ben altını çizdiğim cümleye katılmıyorum türkiyede rap le uğraşan belki milyon tane insan war ama bunların hiç biri sagoyla denk değil hatırlatmak isterim

7/24 servis hizmeti..

0553 227 39 55

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben altını çizdiğim cümleye katılmıyorum türkiyede rap le uğraşan belki milyon tane insan war ama bunların hiç biri sagoyla denk değil hatırlatmak isterim
    ben bu dam gibi(sago) söz yazan görmedim daha..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki katılıyorum söylediklerine
    Bu şuna benziyor, doğustan yetenekli bir gitar virtiözünün 50 Liralık gitar ile inanılmaz işler yaparken. Diğer tarafta elinde 5000 Euro'luk Erkan ustanın ( Erkan Usta = dünyanın sayılı gitar imalat ustalarından biridir ) gitarına sahiptir ama la, sol, fa, mi basamıyordur.

Q base'i olup yeteneği olmayıp Sago'nun %1 i olamayacak bir sürü insan var seninde dediğin gibi.

Ama sonuç olarak müzik bilginiz olmadan uğraşırsanız bu tarz işleri herkes yapabilir.
    Sanmıyorum bütün bu işleri ve şarkıları tek başına yapmıyor, mastering'leini başka başka kişiler yapıyordur. Yeter ki uğraşmak isteyin
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu dam gibi(sago) söz yazan görmedim daha..
    rapçiler arasında tek o tartışılmasız...

7/24 servis hizmeti..

0553 227 39 55

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rapçiler arasında tek o tartışılmasız...
    TARTIŞMASIZ..
    Asıl sancı uyandığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki katılıyorum söylediklerine
    Bu şuna benziyor, doğustan yetenekli bir gitar virtiözünün 50 Liralık gitar ile inanılmaz işler yaparken. Diğer tarafta elinde 5000 Euro'luk Erkan ustanın ( Erkan Usta = dünyanın sayılı gitar imalat ustalarından biridir ) gitarına sahiptir ama la, sol, fa, mi basamıyordur.

Q base'i olup yeteneği olmayıp Sago'nun %1 i olamayacak bir sürü insan var seninde dediğin gibi.

Ama sonuç olarak müzik bilginiz olmadan uğraşırsanız bu tarz işleri herkes yapabilir.
    Sanmıyorum bütün bu işleri ve şarkıları tek başına yapmıyor, mastering'leini başka başka kişiler yapıyordur. Yeter ki uğraşmak isteyin
    Bende hiç sanmıyorum sagopa müziğine ve anlattıklarına bukadr önem verirken bunları başkalarının ellerine bıraksın herşey onun kontrolü altında oluyodur ama illaki ikinci üçüncü kişiler

7/24 servis hizmeti..

0553 227 39 55

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagopa son 2 yılda şarkılarına biraz dinide katarak yazmaya başladı.ama bunda ayıplanacak hiç bişey yok bence.sagopayı bilen 2000lerden bilir.en güzel albümü bana göre 2006'daki Kurşun Asker albümü ve 2008'deki Kötü İnsanları Tanıma Senesi albümüdür.en son çıkardığı albümle baya bi sevenini yitirdi bence.Sagopayı dinleyen anlamlı söz ve müzik yaptığı için dinler.hiç bir çapulcu rap söyleyenede benzemez diye düşünürüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TARTIŞMASIZ..
    tartışılmasız işte la üsteleme

7/24 servis hizmeti..

0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı for JDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagopa son 2 yılda şarkılarına biraz dinide katarak yazmaya başladı.ama bunda ayıplanacak hiç bişey yok bence.sagopayı bilen 2000lerden bilir.en güzel albümü bana göre 2006'daki Kurşun Asker albümü ve 2008'deki Kötü İnsanları Tanıma Senesi albümüdür.en son çıkardığı albümle baya bi sevenini yitirdi bence.Sagopayı dinleyen anlamlı söz ve müzik yaptığı için dinler.hiç bir çapulcu rap söyleyenede benzemez diye düşünürüm
    çok ta güzel düşünürsün tebrikler

7/24 servis hizmeti..

0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hiç sanmıyorum sagopa müziğine ve anlattıklarına bukadr önem verirken bunları başkalarının ellerine bıraksın herşey onun kontrolü altında oluyodur ama illaki ikinci üçüncü kişiler
    2. ve 3. kişiler vardır mutlaka. Çünkü işin içine ses mühendisliği girdiği için ve teknik olarak üzerinde yüzlerce düğpme olan mix'i kullanmak için birileri vardır Bu da işin teknik boyutu tabi. Yani şarkıları değiştirmek yada bi şeyler eklemek olarak akla gelmesin
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. ve 3. kişiler vardır mutlaka. Çünkü işin içine ses mühendisliği girdiği için ve teknik olarak üzerinde yüzlerce düğpme olan mix'i kullanmak için birileri vardır Bu da işin teknik boyutu tabi. Yani şarkıları değiştirmek yada bi şeyler eklemek olarak akla gelmesin
    Sagonun tek başına bunları kullanabildiğini bi röpörtajında okumuştum 1 2 sene önce hatta ilk sayfada da yazıo dj lik te yaptığı ama tek basına yetişemez onca şeye sanırım.

7/24 servis hizmeti..

0553 227 39 55

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben rap olarak bıtek sagoyu dınlıyorumm hatta bı ara sagodan baska hıc bısey dınlemıyodum
    favorılerım aşk yok artık bır cıkar yolum yok kalbım krızınn bekcısı olmuss..... saymakla bıtmezz....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)