User Tag List

Sayfa 5/44 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
823 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: *Sagopa kajmer*

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagonun tek başına bunları kullanabildiğini bi röpörtajında okumuştum 1 2 sene önce hatta ilk sayfada da yazıo dj lik te yaptığı ama tek basına yetişemez onca şeye sanırım.
    Mümkün değil yetişemez.
    1 şarkı için saatler hatta günlerce uğraşılıyor.
    Boxer in side

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sago denilince bu dururum.
    bu adamın şarkısı dinlemeden geçirdiğim tek bi gün yoktur son 5 senedir.
    şarkılarının tümü mevcut hepsini defalarca dinledim.
    genellikle dinlerken sözleri okuyarak takip ediyorum. manaları çıkarabilmek için.
    belki 3000 kere dinlediğim baytar şarkısını az önce yine dinledim haala yeni bişeyler çıkarabiliorum.
    arabamdaki tesisatın ayarlarını sagonun şarkılarına göre yapıyorum. başka bişey dinlemeye kalkışmak için bassı söndürmem gerek
    ceza hakkında söylencek çok şey var aslında ama sago disslerinde yeterince söylüyo zaten canlı performansta sago kesinlikle çok iyi. ceza gibi sözleri unutmuyo en azından hahaah
    ne kadar cezaya soğuk baksamda onunda bi çok şarkısını bilirim ve dinlerim.
    cezanın bana göre en iyi sözü "Allah rap'in cezasını verdi"
    başka bişeyde üretemez diye düşünüyorum
    zira bebelere adanalı dizisiyle ceza sevdirdiler ya sözüm yoktur başka

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagonun felsefesi bambaşka arkadaşlar.türkçe rap de tamam sagoda bir yerlere geldi bende hastasıyım çok fazla dinlerim hatta şu an bile kulağımda ipod da son ses çalıyor.ama sago birazda şöhret olmanın avantajlarını kullanıyor tamam güzel yazıyor iyidir hoştur ama siyasi yanı ile düşünecke olursam eğer arkadaş ortamında felan denk gelse kesin kavga çıkar.haa dinletiyormu kendini bence dinletiyor.profosyonel şekilde rap yapan bandrollü albümleri olan birçok arkadaşım var.rap ve roc çok göreceli müziklerdir.kişiden kişiye değişir.ama rap dinlenecekse KİLLA HAKAN derim.önce kişiliğini geçmişini araştırın.sonra dinleyin derim. . .

Ceza Ben Rapin Oğluyum dedi
    Sago, iftira tıyorlar benim öyle bir oğlum yok dedi

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagonun tek başına bunları kullanabildiğini bi röpörtajında okumuştum 1 2 sene önce hatta ilk sayfada da yazıo dj lik te yaptığı ama tek basına yetişemez onca şeye sanırım.
    Bir şarkının yazımından çıkışıda fırınındada hamurundada Sago var en güzel yanıda bu çok uzun süre dj lik yaptıktan sonra çıktı zaten piyasaya soga aslı radyo dj dir kendisinin o yüzden yabacı değil zaten kayıt stüdyolarına felan.
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayıt stüdyosu ile radyo stüdyosu çok çok farklı yerler.
    Hatta alakasız diyebilirim.
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mixere yabancı olmamak acısından dedim ben onu ama sanırım stüdyosundan haberiniz yok ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dillerden düşmeyen Kuvvet Mira stüdyonun adı zaten.

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sansar salvo-rapozof-raziel-alaturka mavzer-cash flow çağdaş daha başarılı bence

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sansar salvo-rapozof-raziel-alaturka mavzer-cash flow çağdaş daha başarılı bence
    onlar undeground rapçiler,aşırı küfürlü cinselli rap yapıyolar ki bu beni rahatsız ediyor fakat herkesin kendi müzik zevkidir.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soğuk küveti de severim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesele burda bu adamın şahsiyetini sorgulamak değil yaptığı iştir kimi begenir kimi begenmez begenmeyenede kimse neden dinlemiyosun deme hakkına sahip değildir şimdi bu adam göz önünde oldugu için batı kültüründen müzikle uğraştığı için dinsiz konumuna gecmesimi gerekiyor illaki bi yazı yazmış yılbası kutlamanın aslında ne kadar tehlikeli birsey oldugunu ifade etmeye çalışmış kimisi bunu kendine mesaj olarak alır arastırır doğrulugunu kanıtlar kendini rahatlatır kimiside yardırgar ben sagonun savunucusu degılım sadece vicdanen kendimi rahatsız hissettim bundan dolayı birşeyler yazmak istedim şimdi bu adam dini bütün diye veyahüt bir cemaatte görüntülenmiş diye dinlenmeyecekse veya kitlesel bir kayıba ugrayacaksa bunu önce kendisi düşünmemişmidir sizce ? bence şahsiyetini bir kenara bırakıp yaptığı işi takip etmek daha doğru anlatmak istedikleri var anlayan zaten anlıyor farsca dil edebiyatı mezunu kültür kelime daarcığı oldukca iyi bir şahsiyet yazdıgı sarkılarda aşina olmadıgımız kelimeler çoğunlukta bunların sözlük anlamlarını düşünerek yazıyor kendim arastırdım dinledim okudum kaanatim bu yöndedir.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size göre öyle ama türkiyede bi anket yapmaya kalksak sagopa-ceza-fuat die sonuçlanır die düşünüorum
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesele burda bu adamın şahsiyetini sorgulamak değil yaptığı iştir kimi begenir kimi begenmez begenmeyenede kimse neden dinlemiyosun deme hakkına sahip değildir şimdi bu adam göz önünde oldugu için batı kültüründen müzikle uğraştığı için dinsiz konumuna gecmesimi gerekiyor illaki bi yazı yazmış yılbası kutlamanın aslında ne kadar tehlikeli birsey oldugunu ifade etmeye çalışmış kimisi bunu kendine mesaj olarak alır arastırır doğrulugunu kanıtlar kendini rahatlatır kimiside yardırgar ben sagonun savunucusu degılım sadece vicdanen kendimi rahatsız hissettim bundan dolayı birşeyler yazmak istedim şimdi bu adam dini bütün diye veyahüt bir cemaatte görüntülenmiş diye dinlenmeyecekse veya kitlesel bir kayıba ugrayacaksa bunu önce kendisi düşünmemişmidir sizce ? bence şahsiyetini bir kenara bırakıp yaptığı işi takip etmek daha doğru anlatmak istedikleri var anlayan zaten anlıyor farsca dil edebiyatı mezunu kültür kelime daarcığı oldukca iyi bir şahsiyet yazdıgı sarkılarda aşina olmadıgımız kelimeler çoğunlukta bunların sözlük anlamlarını düşünerek yazıyor kendim arastırdım dinledim okudum kaanatim bu yöndedir.

Çok doğru isteyen dinler hatta sölediklerini uygular istiyen dinlemez herkesin kendi kararı sana katılıyorum yaw mod abiler bi alkış smile ı ekleyiverin foruma bakın lazım oluo arada
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

DogukanB
    Misafir
    pek anlamam raptan türü, cinsi varmı bilmiyorum ama bunlar daha çok kulağa hitap eden şarkılar, yani bittim,gittim,ettim,yettim felan gidiyo. dinleyince kulağa hoş geliyo. sagoponun belki kulağa bu kadar hoş gelmiyo ama sözlerin gizlediği anlamlar, bi adım öne çıkartıyo sagopayı

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagopada ilk çıktığında underground rap yapıyodu sonra ticariye döndü bilinmesinin sebebide ticari müzik yapmasıdır. tr de bilinenler haricinde herkesin bilmediği çok yetenekli ve başarılı birsürü rapçi var. sayılan isimlerin öne çıkması legal albüm çıkarıp ticari müzik yapmasıdır. diğerleride kendi stüdyolarında albüm hazırlayıp ticari kaygı olmaksızın zevkine istedikleri gibi müzik yapıyolar olay bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagopada ilk çıktığında underground rap yapıyodu sonra ticariye döndü bilinmesinin sebebide ticari müzik yapmasıdır. tr de bilinenler haricinde herkesin bilmediği çok yetenekli ve başarılı birsürü rapçi var. sayılan isimlerin öne çıkması legal albüm çıkarıp ticari müzik yapmasıdır. diğerleride kendi stüdyolarında albüm hazırlayıp ticari kaygı olmaksızın zevkine istedikleri gibi müzik yapıyolar olay bu.
    yaptıgı albümleri internet ortamından el altından piyasaya süren ilk isimlerden birisidir sago şuan birçok ismi bilinmeyenlerinde backroundların ustası konumundadır ama adam kendine bu yolu benimseyerek bir iş haline getirmiştir illaki ekmek yemeye hakkı var dimi.?
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

DogukanB
    Misafir
    ama şöylede bişey var bilinirlik demek dinlenmek demek değil. ceza sagopadan daha çok bilinir ama hiç dinlemem. şarkılarında bi anlam bulamıyorum mesela.

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagopa Kajmer Ardından Bakarım My Space'de (Bende yeni gördüm şimdi )

http://www.myspace.com/sagopakajmer

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sago mu ticari müzik yapıyo
    bence yanılıyorsun hatta tamamen yanılıyorsun bence biraz daha araştır..
    adam yıllardır müzik piyasasının içinde şarkıcılık dj lik ve prodüktörlük yaparak ve ödül alan vasiyet te bile yüzünü göstermemektedir kits alümünde daha yeni yeni görünmeye başlamıştır. son olarak tanışma fırsatı bulduğumda sorduğum şuydu neden ortalıkta hiç görünmüyorsun verdiği cevap ben ve eşim heryere gidebilip rahat yaşamak istiyorum tanıyan zaten tanır dı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)