User Tag List

Sayfa 11/44 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
823 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: *Sagopa kajmer*

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CcRider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haremlik selamlık isviçre konseri heryerde yazıyor.
    Birde amerika karşıtı olup ameridan gelen bir yapmak tezat oluyor öyle düşünyorsa elini ayagını rapten çekmesi lazım
    bu lafın mantığını birisi anlatsın lütfen, birşey bulunduğu yayıldığı topraklardamı olması lazım illa? türk düşmanı adam kebap falan yiyemez mi yani? yada fransız karşıtları şarap mı içmesin? böylesine saçma mantığı ne olur birisi açıklasın bana amerikan karşıtıysan hiphop yapmaz rap müzik söyleyemezsin

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tupac > all
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CcRider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haremlik selamlık isviçre konseri heryerde yazıyor.
    Birde amerika karşıtı olup ameridan gelen bir yapmak tezat oluyor öyle düşünyorsa elini ayagını rapten çekmesi lazım
    amerikan karşıtı olduğunu nerden biliyoruz? amerikan karşıtı olan rap yapamaz mı?
    ayrıca rap müzik zenci müziğidir zencilere karşı bir tavrı yok sago nun ayrıca michael jackson hayranıdır..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cüppeli Ahmet hocayı bile övmüşsünüz ya daha ne diyeyim

ya bu son fotoğraflarından sonra sinirim bozuldu ne yalan söylüyeyim benim saygım yok malesef cübbeli saçmalayan hocalara ve müridlerine ya...

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cüppeli Ahmet hocayı bile övmüşsünüz ya daha ne diyeyim

ya bu son fotoğraflarından sonra sinirim bozuldu ne yalan söylüyeyim benim saygım yok malesef cübbeli saçmalayan hocalara ve müridlerine ya...
    cübbeli ahmet hoca yı öven yok yada ben göremiyorum

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki sayfalara gidersen görebilirsin

Kenar
    Misafir
    Kişiliği beni ilgilendirmez ama yaptığı rap değil. Yinede güzel kendine özgü bir tarzı var. Nargileyle çok iyi gidiyor. 2000 den beri dinlerim, bence en iyi albümü kits.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagopa forever kusura bakmayın istemeyen dinlemez dinlemediği sanatçıyada boş boş ithamlarda bulunmasın gitsin kimi dinlerse dinlesin çok biliyomuş gibide ahkam kesmesin kimse..Sadece bir albümünü şöyle oturup ne anlatmaya çalıştığını bi deneyin her sözünde bir anlam ve açılım var..Ceza'yıda severim ama Ceza laylaylom bir albüm yapıyor yani Sagopa gibi derin anlamlar içermiyor yaptığı albümler..
    Sagopa

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şarkıları gerçekten çok güzel ve severek dinlerdim. Son zamanlardaki hali ve bu resimlerden sonra dinlerken aynı tadı alabileceğimi sanmıyorum...

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cubbeli konusunda
    cubbelı yı ben arada ınternetten canlı dınlerım yolum otarafa düştü 1 kezde canlı dınleme şansım oldu ama yakın olsa sureklı de gıderım sohbetı cok guzel sallamadan hadis lerle kaynak belirterek anlatıyor tam mılletın sıkıldıgını anlayıncada havayı değiştiriyor sıkılmadan saatlerce dınleyebılrısıniz keşke butun hocalar o şekilde olsa bizim camide bir hoca var dınlerken uyursun
    ne para alındı nede vatana mıllete karsı yasadışı bır sey anlatıldı allah kuran ve peygamber den başka bir şey anlatmıyor
    insanları dış gorunusunden yargılamamak lazım
    ha cubbelı sakallı olmak bana gorede değil kesinlikle savunmuyorum
    ama kişileri tanımadan bilmeden araştırmadan yorum yapmayın kul hakkı alırsınız
    ha imzaya bakıp da tarıkatcı sanmayın onu gırgırına koydum
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cubbeli konusunda
    cubbelı yı ben arada ınternetten canlı dınlerım yolum otarafa düştü 1 kezde canlı dınleme şansım oldu ama yakın olsa sureklı de gıderım sohbetı cok guzel sallamadan hadis lerle kaynak belirterek anlatıyor tam mılletın sıkıldıgını anlayıncada havayı değiştiriyor sıkılmadan saatlerce dınleyebılrısıniz keşke butun hocalar o şekilde olsa bizim camide bir hoca var dınlerken uyursun
    ne para alındı nede vatana mıllete karsı yasadışı bır sey anlatıldı allah kuran ve peygamber den başka bir şey anlatmıyor
    insanları dış gorunusunden yargılamamak lazım
    ha cubbelı sakallı olmak bana gorede değil kesinlikle savunmuyorum
    ama kişileri tanımadan bilmeden araştırmadan yorum yapmayın kul hakkı alırsınız
    ha imzaya bakıp da tarıkatcı sanmayın onu gırgırına koydum
    depremde hayatini kaybeden cocuklar icin, büyüyüp de munafik- kafir olacaklardi, oldukleri iyi oldu, anlamini tasiyan kelimeler sarf etmisti. Sen hala bu kisiyi zevkle dinliyorsan vay senin haline
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu başlığı insanlar sagopa hakkında bilmedikleri veya bilemedikleri şeyleri birbirinden duysun öğrensin bilmediğimiz şarkılarını paylaşmak için açmıştım fakat her şeyin olduğu gibi sagopa nın da antisempatizanlarıda war başlık çok açık **Sagopa kajmer** yazıo dinlemiyen girmesin eleştirmesin bence ha hatta forumda çok ta sıkıntı yaratıosa şu konu mod arkadaşlardan silmelerini rica ediyorum bu konuyu herkesin kendi zevki herkez ne isterse dinlemekte özgürdür bu konuyu zorla dinletmek için açmadım sonuçta gelelim yunus özyavuz un geçirdiği değişiklik konusuna Her insan doğup büyüyüp olgunlaşıp farklılaşır görüşleri değişebilir yaşam tarzları konuşmalar yani başlı başına yeniden revize olabilr unutmayalımki her insan yapmıyacağım dediği şeyleri illaki birgün yapmıştır veya yapacaktır yani ortam şartlarına göre bu durum farklılaşır bu adamın konserleri ister haremlik selamlık olsun yada isterse herkes çırılçıplak kim kime dum duma olsun bu beni asla ilgilendirmez beni ilgilendiren konu şudur ki bu adamın bi şarkısını açtığımda bana nasıl zevk veriyo beni nasıl dinlendiriyo sakinleştiriyo işin burası bnm için önemli olanı Bakın tarkanı herkez senelerce başının üstünde tuttu MEGASTAR dediler noldu herifi koko dan aldılar noldu yine çıktı yine MEGASTAR diyolar bırakın lütfen bu adamda kendi istediklerini yapsın gönlünden geçtiğince hayatını yaşasın bizi zerre kadar ilgilendirmez...
    Kimseyi övmüyorum kimseyi yermiyorum ben sadece sagopa yı sewiyorum asıl olan konu budur...

cübbeli ahmet hoca ve ekşi sözlük tezatına gelince de ekşi sözlükte söyle bi yazı buldum

şeker hastalığı nedeniyle, doktorların ''efendim! vaaz vermeniz, sağlığınız açısından riskli'' demelerine karşın, kendini cemaatine adayan,sohbetlerden geri kalmayan mübarek insan.
    hocaefendi,akıcı ve sürükleyici uslubuyla dinleyicileri,derin düşüncelere sevk etmektedir... allah, saglık,sıhhat ve afiyet versin...
    bu yazıyı okudum ve bide altında şu şekilde bir yazı var..

hemen gelene cennetin en iyi yerinde arsa ve göğüsleri yeni tomurcuklanmış 5 adet huri veren şahıs....

yani herkesin görüşü aynı değildir bırakalım insanlar kendi hayatlarını yaşasın isteyenlerde dinlesin isteyende dinlemesin çok anlaşılabilir bi konu...
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtü sözlük te de şöyle bi yazı buldum çokta yerinde olmuş...sago acıyla yoğrulur , kendi yağında kavrulur
    mutluluğum yavrudur , paranoyak olduğum doğrudur
    dilim damağımı kurutur , çölde yağmur kurudur
    sessizliğim konuşur , ben dünyayla boğuşur

adamın kendi tercihidir, hiç de iplemem, bakarım nasıl söylüyor hoşuma gidiyor mu gidiyor, bana göre adam on numara rap yapıyor dinlerim. ha şu vardır keşke gitmeseymiş dersin doğrudur yanlıştır ama bu da kendisini alaka eder. sezen aksuda dtp nin organizasyonunda munzur da sahne alıyor onuda mı dinlemeyelim. bana göre sanatçı söylemlerinde bu tarz gruplara çanak tutmuyorsa sorun yok, ben dinlerim. ha yanlışta anlaşılmayalım biri çıkıyor dağda ki teröriste şarkı yapıyorsa onu dinlemem tabi ama dinleyene de bişey diyemem. o durum ile bu çok farklı bu adamın kendi yaşam tarzı kendi doğruları, elbette herkes kendi doğrularını yasalar çerçevesinde yaşamalı.
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara epey dinlerdim ama yaklasık 2 yıldır fılan takıp etmıyorum doygunluk seviyesine gelmisim.

bide asırı karamsar gelıyo artık. en fazla 2 3 sarkısını arka arkaya dınleyebılıyorum su anda.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama zet & raffine abluka filan donemınde cok guzeldi. zet i ayrı severim

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sago number one ! ...kafa güzelken çok güzel oluyo , ayıkkende
    SENSİN.

YUSUF
    Misafir
    sağlam adam gün görmüş insan

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cüppeli Ahmet Hocanın adamı olduğu söyleniyor..
    Çok sağlam Sagopa Hayranı olan arkadaşım söyledi..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cüppeli Ahmet Hocanın adamı olduğu söyleniyor..
    Çok sağlam Sagopa Hayranı olan arkadaşım söyledi..
    evet öyle zaten,bunu sagonun kendide söyledi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)