aradım açmıyor msj bıraktım dönmüyor hemen dedim iban yolla halk varsa daha ii olur diee ama kimse dönmedi bakem
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
kaçırma al bence o arabayı![]()
apo ben e90 320d alriyordum o zmn bi ilan bulmustum ac schnitzer paketli ama herif hamman yazmis,bide acil satilik demis,aradim herifi bursadayim az once birisi aradi aksamustu araca bakmaya gelcek ama kapora gonderin bana bekleteyim dedi.bende killandim biraz daha takip ettim ilanlari yaklasik 15 bin tl ustunde ayni aracin ayni fotolari ve daha detayli bir aciklamalari ile baska bir ilan vardi.aracin sahibini arayip olayi anlattim ve adamda saskinlik icinde tesekkur ederek hemen harekete gececegini soyleyip kapatti ve bir sure sonra ilan kaldirilmisti,yani adamlar kapora yatirtip ne kopardim kar mantigiyla temiz kalpli insanlarimizi doldandirmanin yeni bir yolunu buluslar.ilanlara bakarken dikkat edin arkadaslar aman diim boyle serefsizlere kanmayin sakin
su adamı dövelım keselım dıyenler bı gıdın napıcaksınız cok merak edıyorum paket edın öldurun kesın demıssınız bı gıdın napıcaksınız cok merak edıyorum yada kac kısı gıdıcek yazmak ıcın yazmayın arkdaslar kımın ne oldgunu bılmıyorsunuz bunu yapan adam zaten ruh hastasıdır normal degıldır yada dolandırıcıdır.zaten bu tarz adamlarda bos gezmez yerı geldımı bu forumda en ahlaklı kısı bızler en efendısı bızler oluyoruz yerı geldımı asma kesmede en önde gıdenler bız oluyoruz bu ne celıskı???????????????????
adam yapmıs bı hata sıkayet edın kapatırın ırtıbat nosu vardır sahıbındenın ararsınız adam lar kaldırır hadı asalım keselım nası yapcaksınız?
et giren yere dert girmez.
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)