çok ama çok büyük geçmiş olsun dostum cana gelceğine mala gelsin kardeşim allahtan arabadan çıkıp kurtarmışın kendini
çok ama çok büyük geçmiş olsun dostum cana gelceğine mala gelsin kardeşim allahtan arabadan çıkıp kurtarmışın kendini
ARZUM DESIGN TUNING STORE
Çok büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, Resimlere baktıktan sonda Giden araba olsun araba geri gelir yerine, Fakat can gelmez.
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
çok geçmiş olsun, cana geliceğine mala gelsin dostum boşwer o araçta kaşlsaydın çok daha kötü şeyler olabilirdi gene sana bişey olmamış.. Arabana illaki üzüleceksin ama sana bişey olmadığına sevinmelisin. Tekrar geçmiş olsun![]()
çok geçmiş olsun allah beterınden saklasın cokuzuldum cok sewdiim beenndiim bı aractı mert allah korumus kardeşim sen kurtulmussun ya gerisini boşver araba yıne alınır ....
Bu ne ya
Mert geçmiş olsun öncelikle... Çok sevdiğim beğendiğim bir arabaydı. Hatta
Fuat'a sormuştum satıyormu filan diye... İlk etapta sen dahil o arabadakiler
şükredin şu an yaşadığınıza. Ama bir gerçek var ki mal canın yongası...
97 senesinde yanan arabadan sağsağlim çıkan biri olarak yaşadığın psikolojiyi
en iyi ben anlarım. 1 ay 1.5 ay hep o anı yaşayacaksın, uykularını bölecek.
Ama kim ne derse desin bir kez daha inandım nazara...
İstediğin kadar plakasını filan kapat milletin gözü göz değil bir Maşallahı esirgiyorlar
Çok büyük Geçmiş olan sizlere bişi olmaması en sevindirici haber daha iyileri senin olur hiç üzülme arkadaşım tekrardan çok geçmiş olsun..
çok büyük geçmiş olsun.aynı şekilde benimde aracıma halk otobüsü vurmuştu.allah kimsenin başına vermesin.
off offf büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış , çok üzüldüm, insanın arabası evladı gibidir sizi anlayabiliyorum.. allah korumuş..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Büyük geçmiş olsun...Önemli olan can sağlığı..
Aynı kazayı bir lpg araç yaşasa facia olurdu herhalde..
kardeşim çok geçmiş olsun Allah kurtarmış sağ salimsiniz hepiniz, mal bir şekilde geliyor çok sevdiğimiz değer verdiğimiz aracımız gidiyor elden birşey gelmiyor ama sen iyisin öenmli olan o...
çok geçmiş olsun. VTI ları çok seviyorum sizin aracınızı da çok beğenirdim.
Allah daha beterlerinden korusun.
Biri gider birisi gelir çok üzerinde durmayın. Canınıza bişey olmamış o çok güzel bir ayrıntı burada.. Allah daha iyilerine KAZASIZ olarak binmeyi nasip etsin.
Belki de TypeR, S2000 lere binmek için bir sebep bu.. Bir kapı açtı Rabbim..Bir de bu noktadan bakın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)