mert çok geçmiş olsun kardeşim sen sağsınya gerisini boş ver.allah sağlık sıhhat versin mal tekrar yerine gelir
mert çok geçmiş olsun kardeşim sen sağsınya gerisini boş ver.allah sağlık sıhhat versin mal tekrar yerine gelir
barnak bassam olurmu ?
Büyük geçmiş olsun resimleri göremiorum işyerinde olmamdan dolayı ama üzüntünüzden ve anlattıklarınızdan anlaşılıo nasıl bi olay yaşadığınız Allah bir daha göstermesin...Kimsenin başına vermesin inş...
çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay allah can kayıplarından korusun.![]()
geçmiş olsun peki bu şerefsiz otobüs şöförünün durumu nolacak? o karda otobüs kaymaz die bastıkca basmıştır şerefsiz
çok üzüldüm,ama sizlere bişey olmamması sevindirici...arabadır nihayetinde bir şekilde yerine yenisi gelir bayaz olmaz kırmızı olur vs olur...üzülmeyin bu kadar,ciddi bir kaza geçirmişsiniz,yaşadığınıza şükredin bence,verilmiş sadakanız varmış...Allah cumlemizi daha beterinden saklasın...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
çok geçmiş olsun
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Haydaaaallah korumuş hocam...Cana geleceğine mala gelsin....Bu otobüs şöförleri ne hikmetse öküz gibi sürmeye başladılar..Dünde bizim burada bir tane beledıye otobüsü ters şeride geçip park halindeki araçları biçti...
Tekrardan çok geçmiş olsun....
allah beterinden saklasın farkedemeseydin daha kötüsüde olabilirdi ucuz atlatmışsınız allah daha iyilerini nasip etsin çok geçmiş olsun..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
büyük geçmiş olsun Allah korumuş...
off mert'im ya boğazım düğümlendi yemin ederim,çok çok geçmiş olsun arabanın gittiğine üzülmemek elde değil tahmin edebiliyorum ama ben böyle bir kazada ve aynı arabayla abimi kaybettim ALLAH sana uzun ömürler versin şükret kardeşim,ALLAH kimseye yaşatmasın.akşam yanına gelcez konuşuruz kardeşim.
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
Çok büyük geçmiş olsun..Üzücü bir durum![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Çok Geçmiş Olsun.
Allah Beterinden Saklasın..
Kendini Kurtarmışsın Kardeşim Ona Şükür Et..
Tabii Araç Üzülünmeyecek Bir Araç Değil, Fakat Mal'dan Önce Can Gelir Her Zaman..
Şükürler Olsun ki, Tek Bir Çizik Almadan Kurtulmuşsun Bu Kazadan..
Allah Daha İyi Bir Araç Almayı ve Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)