Tü allah kahretsin ne güzel araçtı :( büyük geçmiş olsun kardeşim. Çok üzüldüm sana bişey olmaması sevindirici ne güzel resmini çekecktik arabanın. :(
Printable View
Tü allah kahretsin ne güzel araçtı :( büyük geçmiş olsun kardeşim. Çok üzüldüm sana bişey olmaması sevindirici ne güzel resmini çekecktik arabanın. :(
Geçmiş olsun çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin
çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış size bi şey olmamış
büyük geçmiş olsun,gerçekten çok üzücü bi olay:(
ama boşver kardeşim cana gelmesin.mala gelsin.
gecmis olsun Allah beterinden saklasin, araba sonucta her zaman alinir.
ohaaaa o nasıl bi otobüstür ki bu hale getirmiş o güzelim arabayı.çok büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.canına gelmemiş en azından.
gecmıs olsun
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :(
çok geçmiş olsun üstad..
allah korumuş gerçektende..
bugün o arabaya dışardan baktığınıza için şükredin bence... yaşayacak ömrünüzü varmış daha..
tekrar geçmiş olsun.
saygılar
Rıdvan..
Cok geçmiş olsun :(
Mert çok geçmiş olsun boşuna kendinide üzme seni o şekilde görüp ailenide üzme olmuş bitmiş bide kaskosu olmadıgını düşün olaya iyi yönden bak şükret. arabaya filan ihtiyacın olursada bi telefon yeterli biliyosun.
tesellisi olan bi durumdasın kardeş. arabanın yenisi gelir. allahtan sana bişey olmamış. çok geçmiş olsun.. gerçekten üzüldüm başına gelene. kimseye yaşatmasın allah.
Çok geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin.ama arabayı görünce benimde içim fena oldu :S tekrardan geçmiş olsun.allahtan size birşey olmamış
çok geçmiş olsun. araba gitmiş ama fotolara bakınca ucuz atlatmışsınız
daha iyileri olur inş
siz dururken mi geldi vurdu o.ç??
Gecmis Olsun cok uzucu bi durum gercekten ama arkadaslarında bahsettiği gibi size bisey olmamış olması sevindirici tekrardan gecmis olsun..
çok geçmiş olsun dostum allah korumuş
geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin
çok geçmiş olsun.