-
çok büyük geçmiş olsun,sende bişey yoksa sorun yok,kaskosuda varmış 3 aşağı 5 yukarı alırsın paranı önemli olan sana ve yanındakilere bişey olmamış olması,o yüzden sinirlerini bozmaya hiç gerek yok.
iyi bilirim üstüne arac gelirken kacamamanın caresizligini... benimde ekmek kamyonu cıkmıstı aracıma,kendimi arka koltuga atabilmistim.
-
geçmiş olsun.nasıl oldu ya ? allah korusun iyiki araçta değilmişssiniz çok büyük şans yoksa o araçtan sağ çıkmak çok zor. honda yine bükülmüşş:(
-
mertım gecmıs olsun,ne desek bos ama allah canınızı bagıslamıs resmen,fotoları gorunce elım ayagım bosaldı,canınız sagolsun mal alınır koyulur can gerı gelmez:(
-
çok çok geçmiş olsun..her zaman söylerim kaza çok kötü şey Allah düşmanımın başına vermesin.
-
-
Allah Razı Olsun Toparlanınca Detaylı Bir Şekilde Anlatıcam Olayı Tekrardan Teşekkürler Pazar Günü Photoshoota Gelicektim Beni Alın Biriniz Arabam Artık yok :(
-
ço...k geçmiş olsun hocam ya.. allah kurtarmış gerçekten ..
hani kazadır bilmem ne dicemde .. bu kazadan sonrada o o.ç otobüs şoförünün ben vurmadım demesinden sonra allah yarabbim diyebilicek hali kalmayana kadar döverdim heralde ..
umarım çok daha iyisini alırsın
-
çok geçmiş olsun sende bişey olmaması sevindirici
-
çok çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten. bugün konuşurken sesinden belliydi ciddi bişey olduğu. içim sızladı valla görünce.
-
cok gecmis olsun mert fotolari gorunce resmen sok oldum , cok uzuldum :( cana gelecegine mala gelsin neyseki sna bisi olmamis.tekrar gecmis olsun yapabilecegimiz bisi varsa buralardayz biliyorsun...
-
Çok geçmiş olsun , iyi ki gelen otobüsü görüp inebilmişin araçtan.
Allah korusun daha kötüsüde olabilirdi
-
geçmiş olsun sana olmamış bişey alahtan
-
çok çok gecmiş olsn.sizlere bişy olmamasi cok sevindirici.ama nolursa olsn işte uzuluyor insan.gundelk veya umursanmadk bi araba olsa aman dersin gecersnde.bu kdr emekten sora evlat gibi oluyor.uzulmemek elde degil.
Tekrardan buyuk gecmiş olsn.
-
geçmiş olsun Allah korumuş. üzüntünüzü anlıyorum, ama her zaman için cana gelecek mala gelsin.
-
usta verilmiş sadakan varmış ben ilk arabayı hb sandım sedanmış çok geçmiş olsun tekrar
-
-
Geçmiş olsun allah korumuş.
-
su durumdan o sekılde kacmanız mucıze resmen... arabaya hıc uzulme... kasko degerı de o fıyat dıye uzume basının gozunun sadakası olsun... cok gecmıs olsun mert
-
selcuk bır nazardır sen bılırsın bu arabayı... anlamıyorum kardesım ölümün eşiğinden döndüm resmen allah hade devam et sen burdasın dedi