çok geçmiş olsun.allahtan size bişey olmamış allah korumuş
Printable View
çok geçmiş olsun.allahtan size bişey olmamış allah korumuş
çok geçmiş olsun. allahtan size bişey olmamış. yerine yenisi alınır koyulur hiç üzülmeye gerek yok. sizlere bişey olmamış....
bıraderım cok gecmıs olsun ALLAH korumus..
Çok geçmiş olsun:(.Verilmiş sadakanız varmış cana geleceğine mala gelsinnn.
geçmiş olsun Allah korumuş cana gelmesin yeter araç sonuçta biri gider diğeri gelir
çok geçmiş olsn iyi sizlere bişi olmamış
Geçmiş olsun. Biri gider diğeri gelir. Allah korumuş
Çok büyük geçmiş olsun :(.Allah esirgesin.
Geçmiş olsun
çok çok geçmiş olsun. trafikte aramızda böyle hayvanlar da var ne yazık ki. şükür ki sana bi de diğer iki arkadaşa bişey olmamış. cana bişey olmamış mala gelsin deseler de mal canın yongasıdır. umarım tez zamanda içinde bulunduğun ruh halini atlatırsın. daha ciğerli arabaları alırsın. tekrardan çok geçmiş olsun. Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın. amin
Büyük geçmiş olsun :( Size veya bir başkasına birşey olmamasına sevindim çok,arkada oturan olsaydı ne olurdu düşünmek bile kötü.. Allah kimseye göstermesin :(
öncelikle çok geçmiş olsun, cana bir zarar gelmemiş. olayı tam anlamadım siz duruken arkadan gelip mi çarptı otobüs.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
açıcam bir konu kazamla ilgili hala uyuorum sımdı kalktım tansıyonum cok yuksek aksam duzelırım ıns konusuruz arkadaslar hepınızden allah razı olsun
çok çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış Allah daha büyüklerinden esirgesin..
Allah korumuş gerçekten. Arabanı ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Ama inanki kendinin ve yanındaki diğerlerinin canından önemli değil. Gerçekten ucuz atlatmışsınız. Çok üzüldüm.
Cok geçmiş olsun.:( Allah beterinden saklasın..
Büyük geçmiş olsun.
abi çok geçmiş olsun bende hep diyorum etrafimdekilere bu vtec gibi vtec yapıcam diye arkadaşımda dün gece msj attı senin beğendiğin vtec kaza yapmış die çok üzüldüm nazarın değdi diolar valla :) allah seni korumuş valla çok çok geçmiş olsun :(