Cok gecmıs olsun... Olan mala olsun sıze bırsey olmamıs cok sukur. Verilmiş sadakan varmıs. Allah daha iyisini nasip etsin...
Printable View
Cok gecmıs olsun... Olan mala olsun sıze bırsey olmamıs cok sukur. Verilmiş sadakan varmıs. Allah daha iyisini nasip etsin...
çok büyük geçmiş olsun mümkün olduğunca takmamaya çalış bence artık sonuçta gelen mala gelsin sizlere bişey olmamış önemli olan o şuanda :(
yazık olmuş ama bi şerefsiz yüzünden..
çok geçmiş olsun allah korumuş sizleri inşallah daha iyisini alırsın
çok geçmiş olsun , Allah sizi korumuş.
gerçekten allah korumuş çok geçmiş olsun.:(
geçmiş olsun. tez zamanda daha iyisini alırsın inşallah
gecmıs olsun ...
büyük geçmiş olsun üzüldüm :(
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş..
güzel bi araçtı,nazar değdi:(
çok geçmiş olsun. Benim anlamadığım otobüs nasıl ben vurmadım diyebiliyor. Aracın üzerinde hiç mi otobüsün boyasının falan kalıntısı yok. O şöföre verebileceğiniz kadar maddi hasar verin bence. Gerekirse dava edin. Bu kadar ucuz kurtulamayabilirdiniz.
artık cevap yazamıyorum hungur hungur aglıyorum ıyı geceler allah razı olsun
abi valla çok büyük geçmiş olsun aman sana bşy olmamış ya önemli olan orası cana geliceğine mala gelsin boşver çok seviyordun arabanı ama biri gider biri gelir volvoylada o kdr uğraşmıştın
otobüs şöförününde ifadesini almak lazım
offfffff offf içim acıdı valla billa Allah sabır versin cok güzel arabaydı cok geçmiş olsun ustad.diğicek laf yok.cana geliceğine mala gelsin..
Çok geçmiş olsun. Sizlere birşey olmaması sevindirici. Allah korumuş.
kardeş takma kapa bilgisayarı yat dinlen canına bişey olmadı şükret üzme daha iyisini koyarsın yerine
büyük geçmiş olsun Allah korumuş..bizde kaskoda yok öyle bişey olsa bittim ben...tekrardan buyuk gecmiş olsun
mert cok gecmıs olsun..sana bısey olmamıs yaa gerısı onemlı degıl...
Çok geçmiş olsun sükür kurtulmussunuz eski gibi olmasada illaki yerine gelir yenisi