çok büyük geçmiş olsun
Printable View
çok büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.Valla paniklemeyip kendini kurtarmışın helal olsun verilmiş sadakan varmış
gecmiş olsun kardesım...
Geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış
Çok geçmiş olsun karda araba kullanmaktan nefret ediyorum sen hata yapmasan baskası elbet yapıyor.
Allah korumuş gerçekten..
geçmiş olsun çok.Üzücü bir durum valla cana gelceğine mala gelsin.Bulunur gene VTEC.
yuh ya cok buyuk gecmıs olsun cok kotu olmus gercekten size bırsey olmaması gercekten sevındırıcı.....
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim...
Verilmiş sadakanız varmış.... :(
Çok geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
gelecekse Mala gelsin...
yerine koyulur daha güzelleri...
allah korumuş,verilmiş sadakan varmış.büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun.. kaza nasıl şiddetliyse arabayı HB sandım.. eğer HB olsaydı arkada oturan/lar kesin ölürdü... mutlaka mal kaybı hele çok sevdiği arabanın kaybı seni üzer ama şimdi geçmiş olsun yerine allah rahmet eylesin yazmıyoruz.. kaza yaptığın günü bence yeni doğum günün olarak düşün...
çok geçmiş olsun arkadaşım :(:(
gecmis olsun
herkes yazmış ama araba dediğin şey sonuçta metal yığını evet hepimiz çok seviyoruz arabalarımızı ama sonuçta araban pert oldugunda yenisini alabilirsin, değerinden 3 lira eksik verirler çalışır eksiğini tamamlarsın ama şu bir gerçekki canın ve sağlığın geri dönüşü yok.
Şu durumda çok kızgın ve üzgün olduğunu tahmin ediyorum ama biraz sakinleştikten sonra böyle bir kazadan herkesin yara almadan kurtulmus olması allahın lutfudur bence şükretmek lazım
Dostum geçmiş olsunda,
Arabanın bu haline göre sen burnun kanamadan kurtulduğuna şükret,
allah korumuş
geçmiş olsun hiç hafife alıncak gıbı bır kaza değil bence size bir şey olmammış olması arabanızdan daha önemli arakdaşında dediği araba yenıden alınır. .Tekara Geçmiş Olsun
cana geliceğine mala gelsin dostum sağlığın yerinde ya ona şükret
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
allah beterinden saklasın gercekten üzücü bir durum ama sana bişey olmamız onun için sevinmelisin bence cok gecmıs olsun
büyük geçmiş olsun allah seni korumuş küçük bi kaza değil.