geçmiş olsun valla araç mahvolmuş, ama çok şükür sizde bişey yok e gerisinin saten önemi yok
Printable View
geçmiş olsun valla araç mahvolmuş, ama çok şükür sizde bişey yok e gerisinin saten önemi yok
Offf çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun.:(:( Size birşeyin olmaması sevindici...
Çok Geçmiş olsun.. O araçtan burnunuz bile kanamadan çıkmanız mucize, gerçekten verilmiş sadakanız varmış...
cok gecmis olsun...
büyük geçmiş olsun araç gerçekten çok büyük hasar almış
iki damla gözyaşı da ben döktüm nasıl bişi bu ya allah sabır versin
kelimelerin kifayetsiz kaldıgı an :( :( :(
allah seni sevdiklerine bagislamis, boyle bir kazadan sonra psikolojinin bozulmasi son derece normal sonucta ucuz yirtmissin.
araba maraba hic onemli degil be bosver, bu arabanin icinde olacagina 10 tane araba feda olsun bosver....
büyük geçmiş olsun, bazı arkadaşların da dediği gibi iyiki arkada kimse yoktu...
Aracın durumu fena.Verilmiş sadakanız varmış gerçekten. :(
korhan abimizin dediiği gibi hiç önemli değil psikolojinin bozulması normall sonuçta içinden 5 saniyede kaçmışın ne olursa olsn canın gidebilirdi allah korumuşş zaman içinde düzelir inşallah... araba falan mühimm değil cana geliceğinee mala gelsinn hiç problem değil herşey istenildiği zaman yapılabilecekk kişileriz..
ben sadece ilk fotografi gormustum ilk seferde, sonra diger fotograflari gordum..araba resmen kagit parcasi gibi katlanmis..
Allah korumus resmen baska aciklamasi yok.. :( cok gecmis olsun..
çok çk geçmiş olsun, Allah korumuş....
varya Yemın ederım allah belamı versın ıcım cız ettı cok guzel dıodum kendı kendıme
Allahtan olum yaralanma yok Saglık olsun ... Kendı aracımın basına gelmıs gıbı uzuldum cok gecmıs olsun.
gecmiş olsun Allah korumuş...olan arabaya olsun daha iyileri nasip olur insallah...
Çok fena oldum fotoları görünce Allah'ım seni esirgemiş kardeş.. Boşver arabayı.. İşallah daha iyileri nasip olur ve böyle olaylardan uzak kalırsın :(
Kardeşim araba kağıt gibi katlanmış, Azrail teğet geçmiş...
Canınızı kurtarmışsınız şükredin bence halinize...
Vtecmis, kasko bedeliymiş boş işler bunlar...
Kasko bedeli 50bin olsa nolur, sen veya o arkadaki abin canından olsa bunun telafisi varmı? Tabiki yok...Ben bunu yaşadığın üzüntüye bağlıyorum.
Dediğim gibi yat kalk Allahına dua et, canını bağışladı seni ailene bağışladı diye...
Araba alınır dert etme canın sagolsun yeter.
yasicak omrun varmis , Allah korumus . fani seyleri takma kafana , bolca sukret bugun o arabayi disardan gorebildigine . cok gecmis olsun
kardeş cok geçmiş olsun mal yerine konur cana gelmesin......
bir vtec'i daha kaybettik.....
canın sağolsun takma kafana...