Cana gelmemesi sevindirici...Kaskoda varmis zaten alirsin yine birsekilde icine sinecek birsey...Cok cok gecmis olsun.
Printable View
Cana gelmemesi sevindirici...Kaskoda varmis zaten alirsin yine birsekilde icine sinecek birsey...Cok cok gecmis olsun.
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
fotolara baktım.bence sen mutluluktan aglamalısın yasıyorum ve arkadaslarımın hayatını kurtardım diye.cok byuk gecmiş olsun allah beterinden esirgesin.cok cok daha iyisini alırsın inş...
Sevinimlesin kimseye birşey olmadı diye.Panik yapsan yada kapılar 3-5 saniyeliğne kapalı kalsa olucakları düşün şükret bence..büyük geçmiş olsun ..
Resimler çok fena, çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş...
içinde kalıp o karda kışta itfaiye yada ambulans bekliyor olabilirdin bunu bi düşün istersen çok şanlısın yaşayacak ömrün varmış allahtan diğer arkadaşlara bişey olmamış arabaya üzüldüğünden daha çok vicdan azabı yada acı çekebilirdin araba dediğin nedirki biri gider biri gelir bulursun bi tane daha alır çekersin altına
Cok büyük gecmiş olsun araçin fotolarini öyle görünce dedim eyvah ölü yarili vardir.arkadaşlar doğru söylüyorlar zor arabani kaybettin ama en güzeli şükür etmelisin yaşayacak omrun varmiş daha
oha arabanın resmen yarısı yok ya :S sana bişi olmamış boşver para araba geri gelecek şeyler
Buyuk gecmis olsun Allah korumus:(
Çok geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin. Fakat senin yerinde olsaydım otobüs şöförünü eşşek sudan gelene kadar döverdim. Hem canına hem malına kast ederek tehlikeli araç kullandığı için.
geçmiş olsun mert,cana gelmedi ya,daha iyisini alırsın
kısaca bır yıldız daha kaydı
Çok büyük geçmiş olsun aracı boşver sen canını kurtarmışsın gerisi önemli değil daha iyisinide alırsın ;)
mert çok geçmiş olsun kardeş yaa valla çok üzüldüm.. allah'tan sana ve arkadaşlarına bir zeval gelmemiş.. :(
yazını okuyunca ilk mesajda üzüldüm arabaya ama olm o araba ne öyle siktir et o araba o hale gelmiş ve sende bisey yok sükredilicek olay öyle bak düsün cok gecmis olsun kardesim elimden gelen bisey olursa tel 7/24 acık..
kardesım buyuk gecmıs olsun .ALLAH daha iyilerini werır sıkma canını....arkada kımsenın olmaması gercekten cok ısabet olmus.
çok geçmiş olsun :(
cok kötü olmuş cok büyük gecmiş olsun kardesım
çok büyük geçmiş olsun allahtan fark edip arabadan çıkmışsınız