User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
79 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Anltalya'lılar DİKKAT!!!

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zman orjinalinde fab çıkışlı spor araçlarada ceza kessinler onlarda ses yapıyor ama ben eskiden duymuştum ruhsatta işli olduğu için sorun olmuyormuş araba spor araç diye geçtiği için

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zman orjinalinde fab çıkışlı spor araçlarada ceza kessinler onlarda ses yapıyor ama ben eskiden duymuştum ruhsatta işli olduğu için sorun olmuyormuş araba spor araç diye geçtiği için
    O da oldu yakin gecmiste..Antalyadaydi galiba bir lamboya ceza yazmislardi cok gurultulu die

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaslar allah hiçbirimize böyle anlar yaşatmasın..
    Evet en iyisi ruhsata işletmek ama o is'de çok tuzlu yauw :S
    Burda bı araç vardı komple apache fiber tamponları kaporta Komple airbrush arka koltuk iptal tesisatı minik bı tayyar gibi oten egzozu nos flan filan aklınıza gelebilecek her şey(%99 goruntu&ses) sahibi hatta 42 yaşındaydı polislerden bıkmış kıymış paraya vidasına kadar herseyi ruhsata işletmiş polisler kılını kipirdatamiyor dünya varmış ohh be diyordu en son..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O da oldu yakin gecmiste..Antalyadaydi galiba bir lamboya ceza yazmislardi cok gurultulu die
    antalyada değil lamboya ceza kesmek yakından çok nadir görürüsün ama görürüsün burada olmamaıstır o olsaydı duyardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyada değil lamboya ceza kesmek yakından çok nadir görürüsün ama görürüsün burada olmamaıstır o olsaydı duyardım
    Antalya diye hatirliyorum ben hatta haberlere fln da cikmisti..Yani orada yada baska yerde lamboya bile ceza yazan bir polisimiz var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ant.da zaten 1tane lambo var sarı oda kiralaniyor galeri gibi bir yerde oranın aracına polisin ceza keseceğini zannetmiyorm bu isler tamamen senin yada babanın tassakli biri olmasına bakiyo plaka vermiyim gözümün önünde polis çevirme gibi koymuş ekip otosunu gözüne kestirdiklerini durduruyo bı ses geldi baktık vtec açarak bı s2k geldi sonra yanladı polis sadece arkasından baktı kılını kıpırdatmadı genellikle burada zaten BMW merco rang falan biniyosan korkmana hiç gerek yok durdurmuyolar bile..
    Ne yazikki güzelim ülkemde isler böle yürüyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ant.da zaten 1tane lambo var sarı oda kiralaniyor galeri gibi bir yerde oranın aracına polisin ceza keseceğini zannetmiyorm bu isler tamamen senin yada babanın tassakli biri olmasına bakiyo plaka vermiyim gözümün önünde polis çevirme gibi koymuş ekip otosunu gözüne kestirdiklerini durduruyo bı ses geldi baktık vtec açarak bı s2k geldi sonra yanladı polis sadece arkasından baktı kılını kıpırdatmadı genellikle burada zaten BMW merco rang falan biniyosan korkmana hiç gerek yok durdurmuyolar bile..
    Ne yazikki güzelim ülkemde isler böle yürüyor..
    Dedigim lambo gurbetci birine aitti...Googleden bakiyorum ama bulamadim daha..O haberi bulabilirsem eklerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Antalya diye hatirliyorum ben hatta haberlere fln da cikmisti..Yani orada yada baska yerde lamboya bile ceza yazan bir polisimiz var
    Türk polisi bu ne yapacağı belli olmasÇocukken yeşilköyde küçük bisikletimle toros ekip arabalarının yanına gidip ne güzel derdim ne bileyim ilerde sorun olacaklarını bu kadar milleteBirde ben bir video izlemiştim herkes bilir lambonun benzini mi ne bitmiş itiyorlardı ist da kameraya almışlardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedigim lambo gurbetci birine aitti...Googleden bakiyorum ama bulamadim daha..O haberi bulabilirsem eklerim..
    Haa Gurbetciyse olabilir genelde Ruslar hariç pek misafirperver davranan olmaz(genel anlamda konusuyorm)

soncag35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama..yok ben cam filmimi çizdirmem şöle olmaz bu gitmez şunu ödemem deniyor klavye başında,ama polis durduruyor arçlarımızda film var egsoz şahsen bende yok ama kıllatıyor polisler yok sislerin açıktı yok şöle o vardı bu böleydi şu yoktu derken hiç bişeyde yapamıyosun arkadaşın dediği gibi suyuna gitmeye çalışıyosun zarar gelmesin 45 Tl bile ceza ödemiyeyim diye ama olmuyor..

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyanın alanya ilçesinde hollanda plakalı lamboya ceza kestikleini gülerek okumuştum
    antalyada 3 lambo var bu arada sizin gördügünüz bi adet birde görmediginiz otellerin garajlarında yatan.ankartın sahibindede var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyanın alanya ilçesinde hollanda plakalı lamboya ceza kestikleini gülerek okumuştum
    antalyada 3 lambo var bu arada sizin gördügünüz bi adet birde görmediginiz otellerin garajlarında yatan.ankartın sahibindede var...
    Hmm.. Antkartın sahibinde CL500 var sanıyordum ama doğrudur yani o almicakta lamboyu biz mı alcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kerdeşim ..

ortalık çok fena hiç rahatlık vermiyorlar..

Egzost lu filitreli şekilde gece 11 den sonra gazlamaya çıkın ve iki kişi çıkın dört tane göz ile sağsolu kolaçan ederek gazlayın..
    Dr.Ecu AntaLya

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun..
    bugüne kadar egzostlu cam filmli bir sürü cevirmeye girdim ama hic bağlatmadım ceza bile yemedim ya durdurmadı yada evraklara bakıp bıraktı ama yinede cok korkuyorum araba bağlatmaktan..

merak ettiğim cam filmi ve egzosttan araba bağlayabilir mi yoksa bağlayamaz mı net bir cevap verebilecek biri var mıdır?

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyw. Saolasın ewt filmler 2kattı, ewt polısten polıse çoooooooooooooook fark var..
    bi tarafımı yırtıom okadar koyu filmi hangi polıs olsa durdurur die dınlemıosunkı ne gereği var okadar koyu cama.. helede 2. kata ne gerek var:ç
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

32FT430
    Misafir
    mert kardeşim geçmiş olsun öncelikle.biz arkadaşlarla antalya gelirken silencer söküp geziyorduk vallahi allahtan denk gelmemiş ne diyeyim

32FT430
    Misafir
    Cuma günü sabah 9.00'da yuzuncu yılda 1500rpm 60km ıle falan sol şeritten gayet efendi bi şekilde gıderken sağ cepte bayaa bir polis vardı motorlu bayaa bır baktılar sonra tam şarampoldekı altgecıte gırmeden arkamdan motorla geldı yanıma benı takıp et dedı alt gecıte gırmeden hemen saga cektırdı.Egzozdan durdurdum dedı, filme kadar geldı konu sonuç olarak egzoz+filmden toplam 550tl cezayı kesti üstüne birde sürücü camındaki filmi anahtarla yırttı, boyle sokuceksın dıye ogreterek soktu ve kalanınıda sen sokersın artık dedı gitti. Egzozum oem seklınde olmasına ragmen bi<işe yaramadı(silencer takılı degıldı). İşte bu araç bu fılmlerle ve egzozla trafıkten men falan dedı. Cumartesı gunude baska bı arkadas egzozdan aynı yerde ceza yemiş. Genellikle sabahları ve akşam uzerı yuzuncu yıl-saşarampol cıvarlarında egzozda çok sıkı denetım var. İştediğiniz kadar boşa alın debriyaja basın farketmiyor maalesef. Bu yolları cok kullanıyorsanız aklınızda bulunsun bu saatlerde sakat oluyor..
    Daha önce pek çok konuda konuşuldu ama söylemeden edemicem o kadar farı,stobu yanmayan,frenı tutmayan trafıge cıkması sakıncalı, kazaya sebebiyet verecek araç var onlara hıc bısey olmaz. Ancak bizler araçlarımıza o kadar ozenıyoruz vergısını verıp yasal yollardan aldığımız bazı parçaları takıyoruz diye cezayı yeriz,nasıl iş anlamadım gitti..
    ben sana dedim ilk ister hks style al ister orjinal egzoz tipinde genede göze bakar.sanayiden gidip egzoz alıp içini boşaltım egzozu içine koyup öyle taktıracam.dışı paslı görünen egzozuda durdururları mı acaba çok düşünüyorum.bu noktaya gelmiştim bir ara

yasintezcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun.dediğin gibi bi sürü problemli araçlar trafikte cirit atarken onlara bi şey olmaz , bizim gibi egsozu olan bakımlı güsel araçları görünce terörist muamelesi yaparlar.malesef yıllardır bu düzen böyle

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun..
    bugüne kadar egzostlu cam filmli bir sürü cevirmeye girdim ama hic bağlatmadım ceza bile yemedim ya durdurmadı yada evraklara bakıp bıraktı ama yinede cok korkuyorum araba bağlatmaktan..

merak ettiğim cam filmi ve egzosttan araba bağlayabilir mi yoksa bağlayamaz mı net bir cevap verebilecek biri var mıdır?
    agustos ayinda camlica giselere dogru giderken emniyet seridinde devriye giden ekip pesime takilip durdurdu beni, bi tanesi bindi, ekip arabasini takip et parka gidiyoruz dedi..sebep egzoz.. film de varmis ama egzozdan baglayacagim falan dedi ben agladim zirladim falan dudullu'dan donunce cektirdi saga hadi devam et dedi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)