ya bılg sadece iş satlerı dısında kullanıcam ama ben cok asırıda olmasa oyun oynamak ısterım hala tereddutteyım acaba uan pıyasadakı oyunları kaldırırmı bu alet merak ettıgım konu buu
ya bılg sadece iş satlerı dısında kullanıcam ama ben cok asırıda olmasa oyun oynamak ısterım hala tereddutteyım acaba uan pıyasadakı oyunları kaldırırmı bu alet merak ettıgım konu buu
apple mybook ben elmasepeti.com adresinden aldım gerçekten uygun ve çok güzeldi![]()
ARZUM DESIGN TUNING STORE
hayırlı olsun ozellıklerı nedır aldıgın bılg ve benım merak etıgım bıkac soru var bır kullanan olara cvb verebılırse sewınırım ıntel 13'3 inç ekran beyaz govde core 2 duo 2.0 işlemcı 4 gb ram 120 gb harddısk 256 mb ekran kartı mac ve xp işletım sıstemı olan bır bılg. alıcak oldugum bılg ozellıklerı ben bu bılg hem nette ıstedıgım gıbı rahatca zorlanmadan dolasmak ve suandakı pıyasadakı oyunları oynamak ıstıorum bu ozellıklerle bu mumkunmu gercekten suan kafam karısık durumda 1000 lıra gıbı bır ucret verıcem arkadasıma yada bu bılg yerıne 1500 lıraya hp mı alsam bıraz daha ust modelını
eklediğin macbook hem eski hemde oyuna uygun değil
alıcaksan bence en kotu 10.6 snow leopard olmalı
ayrıca 13incle oyun zevkini geçtim macle pek keyif alamazsın
1500tl ye en ucuz yollu i3 işlemcili ati dx11 li ekran kartlı bi acer veya packardbell bak
win7 ile sana fazlasıyla ve fazlasıyla oyun performansı sunar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)