34 plaka sıyah akedemısyen bı arkadasın olması lazım boww lu falan ama çok sakin takılıyor ;)
Printable View
hayırdır?...
;);) yok olmaz merak etme
tc 400 buraya yazan güvenc nickli arkadaşın heralde,geçen gördüm stock civicti yanlış hatırlamıyorsam.fakat anlatılan yolda evet zır stock olupta virajda kendini konuşturan arkadaşlar var,ama forester çıkışta yakalayabilir onları.bu arada evet eskişehir o yönlerden ölü bir yer diyebilirim.ben ankarada okuyorum geldiğimde uğrarım shell'e filan fakat artık içimden pek gelmiyor arkadaşlar olmadıkça uğramıyorum yanlış anlaşılmasın şahini filan ezdiğim yok apaçi ,şahini alan arkadaşlar gelip cins cins tehlikeli hareketler yapar oldular her seferinde.
922 serisi plaka :D Ne anlamı olduğunu bilmiyorum ama bütün arabaları hep 26 xx 922 şeklinde , Lambo da dahil :D
eskte çılgın mapper allah allah,öyleyse ben şimdiye çoktan remap yaptırmıştım araçlara :D
Kütahya'ya gelin yapalım hemen :)
es es herseyıyle super de fakat mod olayı cok az
kütahyadan çıkanlardan da hep duman atıyor :D i30 vardı en son eskde dizellerdemi oluyor duman olayı?bastımı kara tren gibi gidiyordu.
işte burada foresterın nasıl yanlış tanınan bir araç olduğunu anlıyoruz... millet zaten bu araç viraj alamaz diye gaza geliyor birazda, ama emin ol o viraja civic ten hızlı girerim... nereden biliyorsun dersen abimde civic hatchbac var 1.8 o arabaylada girdim benim arabamlada aşşa yukarı 10 20 km daha hızlı forester, biraz yatıyor araç ama kesinlikle brakmıyor...
boxer motor + düşük ağırlık merkezi = yol tutuş:icon_tup:
ne oldu burda yaw :D kım kımı gecıyo :D pes dogrusu :D